pai daca n-au macar un precontract oficial pentru distributie? Macar pot face o previziune a interesului pentru disponibilitate.
Printable View
pai daca n-au macar un precontract oficial pentru distributie? Macar pot face o previziune a interesului pentru disponibilitate.
AlanPoe ei nu au nici pentru Xbox 360 si tu vrei distributie de Xbox One? :evil:
In alta ordine de idei... 2 se cearta si al treilea castiga:
http://youtu.be/G_xHueP7bQ0
Asa e si la emag: Afla primul cand vine XBOX One! - eMAG.ro
da e mare nebunie pe diferite site-uri gaming related gen VG24/7, Destructoid, etc. Sunt multi care au realizat ca digital sharing gen Steam poate reprezenta viitorul schimburilor de jocuri intre conturi. Si nu le-a picat bine DRM free, eliminarea on-line chek-ului & co... Acum vor inapoi ceea ce a prezentat Microsoft la E3.
Personal ii sustin. De ce ? Pt. ca mi s-a parut cool sa poti schimba jocurile intre conturile de LIVE, ceva gen : hei iti dau Dishonored pe Bioshock Infinite, ok ? In plus chiar daca aceste masuri (24 h check si digital trade-ul) par drastice ganditiva cat v-ati luptat pentru NU Piraterie, si cumpararea jocurilor. Pai asta chiar asta facea ! Elimina in marea majoritate a consolelor modate pe LIVE. Nu suna macar partial cool ?=D>
PS cu final fericit : http://www.fateofthegame.com/why-xbo...ibly-next-gen/
Xbox Live 1 - PSN 0 !
In SFARSIT !!!
MEDIA GALAXY | Xbox One
Astia-s cu capul toti.. "Fii primul care afla cand apare" :))
Cine n-ar vrea sa fie primul ?
Eu stau 24/24 numai pe email, asteptand un mesaj de la la Altex, eMag sau MediaGalaxy. Ceva gen "Felicitari, esti primul care va afla cand apare Xbox One la noi. Bonus, vrei primi doua console gratis, Xbox One si PS4 + un bilet castigator la loterie. Multumim!"
Doamne ajuta cu retarzii americani, acum vor petitie, ca s-au gandit ei ca ar fi utila functia share games. Man...wtf is wrong with ppls?
@djleo666, argumentele tale sunt invalide. Daca tu crezi ca m$$ au dorit sa introduca rahatul de drm si online check ca sa stopeze pirateria te inseli.
Ei doresc un singur lucru: SA TE STOARCA DE BANI.
Corect.
Insa imi este greu sa inteleg cum cineva poate fi de acord cu reintroducerea rahatului de drm and stuff.
Sa nu uitam la ce ne asteptam acum ceva timp, inainte ca mizeriile de mai jos sa fie eliminate:
CONFIRMED:
-24 hour DRM. (Console checks in once every 24 hours online)
-1 hour DRM if not using home console.
-Mandatory Kinect.
-No renting, no loaning. No private sales (unless selling to someone who has been on your friends list for 30 days)
-Internet connection required.
-Trade-ins are up to the publisher and only at "participating" retailers.
+You can give a game to a friend only if they have been on your friends list for 30 days, and then only ONCE.
+Up to 10 family members can play your games from any console at any time? You & one other at a time.
djleo, ti se pare o idee buna inca? WTF??
Ori nu au stiut sa prezinte bine ce au in cap (inca aprob teoria lor cu bani catre producator in detrimentul vanzatorului) ori forteaza nota. Ma rog, au fortat-o. Daca tine bine, nu a tinut, s-au sucit.
cumva toata treaba asta este rezultata din actiunile MS, loveste ca un bumerang , poate ca nu isi mai doresc toate restrictiile deoarece ii afecteaza in vanzari , insa petitiile astea, sunt cumva rezultatul muncii lor , pe mine ma amuza. :)
Petition calling on Microsoft to reinstate Xbox One policies gaining steam - GameSpot.com
Quote:
A Change.org petition calling on Microsoft to reinstate its controversial Xbox One policies is gaining steam. The online petition currently has more than 18,000 supporters, up from just over 1,000 only two days ago.
The petition is boosting traffic for Change.org, a representative for the site told GameSpot. The campaign is the "most active" petition on the site right now, with a full 4 percent of all people visiting Change.org viewing the petition, the representative said.
Quote:
The emergence of a petition that calls for Microsoft to reinstate its recently removed DRM and online check-in policies needed to be addressed. Even if half of the people who have signed the online document aren’t really serious about it all, the Xbox maker knew that something had to be said to the public before things got out of hand. Xbox One chief product officer Marc Whitten has done just that today, blaming the company’s poor messaging for the community’s actions.
Da, inca mi se pare o idee buna sau in cel mai rau caz NU MA DERANJEAZA !
Acum ramane sa ma numesti retard pe forum si gata ! Mai, toata lumea a luat-o razna, ati devenit paranoici razand de americani. Si ce daca imi cere Kinect, oricum il cumparam si separate, daca ies mai ieftin la pachet so be it ! Si la actualul slim am Kinectul non-stop conectat si nu ma deranjeaza. Apoi am vazut paranoia cu Microsoft a fost de acord sa dea FBI-ului sau CIA-ului transmisiunile prin Skype. SO ? **** them, doar nu vorbesc de talibani sau marihuana pe Skype, nu au decat sa asculte tampeniile care le indrug online. De parca daca ar asculta ceea ce chatuiesc gamerii prin headset pe LIVE ar fi important : impusca-l ba pe ala.....bai ce tzatze are avatarul tau.....bai esti bou stai pe banda ta ca imi zgarii vopseaua la Porsche...., era o gluma pe tema asta zicea ca la ultimul raport al SRI peste 80% din convorbirile romanilor la mobil sunt palavre/vorbe goale :))
Apoi cate jocuri achizitionate on-line ati vandut pana acum ? 0 Si apoi renting / seling to a friend from LIVE - bai se ridica limita la 1000 de prieteni, sa nu-mi spuneti ca chiar nu puteti vinde un joc dupa 30 de zile.
Una peste alta deveniti paranoici. Ci cum a spus multa lume Sony profita de hype-ul provocat de Microoft ca sa-si atraga client, nu va convine de masurile Microsoft ? NU CUMPARATI XBOX ONE ! Aveti alternative. PS4 si WII U. STEAM Box sau Nvidia custom PC sau OUYA, Nvidia Shield & more.
Dar nu va asteptati sa ma convinge sa nu-mi cumpar un One. Pentru ca Xbox360 mi-a placut la nebunie si nu am de gand sa-mi schimb producatorul favorit de console. SI repet : am avut PS3, 2 Wii-uri si sunt la al 2-lea Xbox 360 (am avut un phat inainte). Deci stiu ce vorbesc.