intre timp a aparut MS cu stacks-urile, dolla dolla bill yo! :))
Printable View
intre timp a aparut MS cu stacks-urile, dolla dolla bill yo! :))
..
motivul pentru care pariez pe ei si generatia asta...dispun de suficienti bani incat sa cumpere tot ce au nevoie :)
-So about the exclusivity issue?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...PenHunQ5nZ1ifm
A primit cineva invitatie? :-S :drummer:
Nu cred ca au trimis inca! Eu inca sper sa prind o invitatie.
Eu am pus Romania la toate (am trimis de pe 5 emailuri PC & X1) sper sa nu fie un factor negativ :/ Acum am vb. cu niste prieteni de pe neogaf si ei au primit aseara (azi dimineata la noi) :-?
Citez:
Quote:
will27: My guess is that we all get codes. Remember the install base for the Xbox One is small.
Eu astept pentru PC. Am trimis un de pe un singur e-mail, unde am destule jocuri pe contul de origin. M-am gandit ca le pasa de asta. :evil: Sper totusi sa prind key-ul de PC! Chiar vreau sa joc sa vad daca merita!
si eu am pus Romania frak sper sa primesc un cod chiar daca inca nu am consola :))
..daca primesc codul => comanda X1
Ni maaaaaaaaaaaaaaa! :drummer:
Merci h0stile si Alex pt. cod! :drummer:
cum te-au ajutat ca sa capeti unul? :-?
Daca are cineva unul de Pc si nu il foloseste sunt dispus sa il primesc eu!
Raman recunoscator! :d
cum adica nu stii? :))
au avut cod si ti l-au dat? (p.s. daca capeti 2 sa-mi dai te rog si mie unul daca vrei, dupa ce-l ajuti pe FallouT, nu conteaza daca e pe PC sau X1)
---------- Post added 14-02-2014 at 15:02 ----------
so..iti place Ronan?
Un cod de PC daca are cineva sa-mi doneze si mie? Pun pe curier o bere. Platesc eu transportul
Nu va mai bateti capul sa asteptati key.Intrati aici https://help.ea.com/uk/contact-us/ne...gory=demo-beta si spuneti-le "Hello, I received a mail to register for a Titanfall beta test and I wanted to participate. I completed the application and selected Origin PC as my platform. Today I received a code, but for the Xbox One console, which I do not own. Was there some mistake?"
Apoi or sa adauge jocul direct pe contul de Origin.
Coduri de XboxOne,nu stiu daca au fost folosite,incercati:
6TCXT-3HFRK-QDPRH-99FVG-6F7PZ
7K7F2-MGDPC-X4229-QGXQG-YDQQZ
6V6GF-RWG9H-2JWK9-RV3KY-D6J2Z
92PPV-Q6J4F-4WT6D-HWT3H-9MTWZ
6F6JV-GM9YW-XHKD4-6JC9X-GWCDZ
6J7XD-CC2H7-CFWR3-V9F2R-FTPXZ
You are the best!
si cum i-ati contactat? Cu live chat? ca nu gasesc undeva sa le trimit mail iar la chat nu este nimeni.