Salut,
Mi-am luat de curand XBONE, am avut 14 zile live gratis. Acum vreau sa cumpar pe 3 luni de la altex, inteleg ca trebuie setata regiunea.
Este ok setata? Mentionez ca nu am introdus niciun card
Printable View
Salut,
Mi-am luat de curand XBONE, am avut 14 zile live gratis. Acum vreau sa cumpar pe 3 luni de la altex, inteleg ca trebuie setata regiunea.
Este ok setata? Mentionez ca nu am introdus niciun card
Da e ok. Totusi recomand US si ca stat New Hampshire, au 0$ taxa pe cumparaturi online. Pentru orice nelamuriri nu ezita sa ne intrebi!
=D> Wellcome to the club!
Multumesc! Nu vreau sa fac cumparaturi cu cardul. Am plecat spre Altex :)
Se referea inclusiv la cumparaturile de jocuri, ca poate vei vrea la un moment dat sa-ti cumperi un joc digital.
Live-ul cumparat din Altex (in general codurile pre-platite) nu stiu daca iti ofera acces la "Games with Gold" si "Deals with Gold". Poate cineva mai avizat sa confirme, citisem pe undeva asta.
Gold e doar unul:p! Inclusiv ala de la Altex...deci poti lua linistit de acolo.
Asa ar fi logic, dar cu Micro$oft nu stii niciodata. Uite, acum nu imi mai amintesc pe unde am citit, dar idea era ca trial-urile de 2/7/14 zile precum si codurile nu iti ofera acces la GwG si DwG. Nu stiu, poate era o discutie mai veche, vreo idee creatza a celor de la Microsoft care a fost apoi schimbata. Ar fi avut si o oarecare logica, sa limiteze accesul la cele doua in pietele ''neoficiale''.
Daca e cum zici tu, cu atat mai bine, dar atunci nu prea inteleg logica pentru care nu exista suport oficial in atat de multe piete.
asa este, codurile trial nu iti ofera acces la GwG. Insa cele => o luna iti deblocheaza toate functionalitatile si sunt region free.
Trial-ul e altceva, ma refeream la codurile de Gold - 1,3, 12 si 24 luni. Mai mult, codurile trial insotesc de obicei jocuri cu componenta multiplayer si teoretic nu se vand - cel putin pe canale (semi)oficiale.
Ia liniștit de la Altex, confirm ca sunt ok. De acolo am luat si eu gold pe 3 luni
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk