-
1 Attachment(s)
Rayman Legends
Rayman Legends este un sequel al Rayman Origins, lansat de Ubisoft in 2011. A fost initial anuntat ca o exclusivitate de Wii U, ulterior fiindu-ne comunicat ca jocul va aparea si pe PS3, PSV si 360. Reteta din Origins va fi urmata, jucatorii beneficiind de o grafica detaliata, desenata de mana, in cel mai pur stil Rayman precum si de gameplayul specific.
http://www.youtube.com/watch?v=51wRSgSPyS8
-
-
Awesome reviews:
IGN 9.5/10 - Edge 9/10 - Gamespot 9/10 - Polygon 8.5/10 - Eurogamer 10/10 - GameTrailers 9.1/10
Joystiq 4.5/5 - Game Informer 9/10 - OPM 9/10 - TheSixthAxis 9/10 - Gamesradar 4.5/5 - OXM 8.5/10
CVG 9/10 - Videogamer 8/10 - Metro 9/10 - Inside Gaming 8.5/10 - Nintendo Life 9/10 - ThisisXbox 9.5/10
Rev3Games 5/5 - Neoseeker 9/10 - VE3TRO A+ - GodisaGeek 9/10 - Respawn in... 5 89/100 - MKGaming 9/10
-
Sunt curios cat primea de la IGN+Gamespot daca era Wii U exclusive. Poate 6? 7?
-
-
Thread-ul asta ar trebui mutat in zona multi-platform.
-
Salut. Intrucat nu am gasit alt thread legat de Rayman scriu aici. Am instalat recent pe telefon (android) jocul Rayman Adventures. Jocul imi place, e distractiv dar doar jucat cu un gamepad. In general joc cu un controller ps4 conectat la telefon. Ce e ciudat e ca la unele nivele se inverseaza stanga si dreapta de pe controller. Am incercat si cu alt controller, ipega ... acelasi lucru. Se intampla la nivelele care incep prin directia side scrollingului spre stanga. Daca a a mai jucat sau joaca cineva jocul asta pe android cu un controller, rugamintea e sa imi spuna daca pateste la fel. Cred ca un bug sau habar nu am...si nu as cumpara un alt controller ca sa aflu ca face fix la fel. Am googleit tot internetul dar se pare ca la subiectul asta google nu e de ajutor, nu am gasit absolut nimic. Multumesc!