Nu merge, mai bine pastreaza banii sa iei pachetul, costa mult mai mult un wii remote plus normal.
Nu merge, mai bine pastreaza banii sa iei pachetul, costa mult mai mult un wii remote plus normal.
Și să iei un Motion PLus atașabil, e aproape 100 de lei.
Mai bine iei jocul cu telecomandă. �ți iese controllerul cu Motion Plus inclus la 100 de lei (plus-minus), ceea ce �n magazin e la 270 roni.
Să cumperi doar jocul fără controller și nici Motion Plus să nu ai...e nonsens.
Zelda cu controler la aceelasi pret cu Wii Play Plus sau Flying Smash - eu zic ca pachetul cu controler este un bargain de zile mari - 60 EU (numai jocul singur costa ~ 36 EU) => wii motion plus la 14 EU ... eu as zice sa nu stati pe ganduri.
Esti un fericit - eu inca nu am avut timp sa bag jocul in consola- insa mai am un pic si intru in zilele libere (dupa ture) si o sa am timp sa il "disec"
Ironia sorții!...unu' joacă pe apucate, celălalt nici n-are timp nici să bage discul �n consolă...iar eu �ncă nici nu l-am cumpărat!și �njur de disperare!
Fericiților!
Chiar acum intru in al doilea templu, this game is awesome :X
Bodolay, nu ai zis ca o sa il iei pana acum?
Am vorbit aseară cu finuța din Budapesta...după ce am cedat nervos văz�nd că la cocalarii ăștia de la noi tot "�n cur�nd" apare pe site.
Mi-l cumpără zilele astea și mi-l trimite cu un microbuz ce face ruta pe aici.
Acuma...aștept...
Săptăm�na asta sper să �l am și eu. M-au sunat vineri de la magazinul virtal că a sosit jocul...dar costă 399 lei �n loc de 320. Cu taxa de transport...100 de lei. Varianta Limited, cu controller. Doar jocul e indisponibil.
Iar �n Germania �l găsești la 39 Euro (doar jocul).
Nu pot să-i �nțeleg pe ăștia...
Pe alt site costă chiar 5 milioane.
SIgur că am renunțat (tacit) la precomandă. Au crezut că mă fraieresc? Ce-o fi zis..."ăsta dacă o făcut pre-comandă o fi disperat..."...mama lor de bișnițari! Treaba e că �n condițiile astea aș renunța la controller pentru că am deja 2...și aș vrea jocul, că p�nă la urmă aia contează.
Dar aia n-au adus-o...
Mi-a promis fina din Budapesta că mi-l cumpără ea. Acolo jocul + controllerul �ți iese undeva pe la 250 ron.
Aș fi tare curios cu ce justifică cocalarii ăștia diferența aia enormă de preț...
Gata. S�mbătă am jocul (varianta cu controller)...undeva sub 300 RON.
Abia aștept...sper doar să nu �l termini p�nă atunci![]()
Sper ca nu va apucati sa postati spoilere, fara tagul de spoiler pe aici. N-am apucat sa-l cumpar inca si mai e pana la salariu...
Greyhound, ghici ce?
Zelda e rapita si Link nu vorbeste.
Mind=blown.
Btw, cum pun tag de spoiler? I R FORUM NAB.
Bodolay, sunt acum la al 4-lea templu, mai am pana il termin, thiz geim iz hard.
Ca idee, pe sendit l-am luat cu 180 RON doar jocul. Astept sa vina (plecat ieri).
Cineva care joaca pe un TV 1080p de dimensiuni mari (50") poate sa imi spuna cum se vede? Twilight Princess a fost cosmar.
Mi-a luat ceva pana mi-am dat seama de ce dres
A ajuns cineva la al 5-lea templu? Mereu pierd
Solecon, where art thou?
First impression: mă deranjează extrem de mult cameracred că e singurul neajuns �n tot jocul, so far.
�n rest...grafică superbă, motion control reușit, personaje foarte simpatice.
Deocamdată am terminat abia cu șeful Kikwi și mă �ndrept spre "Deep Woods".
Repet: nimic nu mi se pare mai deranjant ca și camera. Deseori vine �n urma mea �n niște unghiuri...brrrrr! Mereu trebiue să corectez cu Z .
Revin.
Bookmarks