Prima reclama WiiU pe TV:
Daca nu ma insel, controllerul separat, vine doar cu bundle ul Limited Edition Zomby U, si nu la editia normala.
Buy Nintendo Wii U Limited Edition ZombiU Premium Pack on Wii U at GameStop.ie
Aici aveți Nintendo Direct cu subtitrare �n engleză nu numai la unboxingul lui Wii U, ci și la conturi pe Wii U și Wii U Chat:
Nintendo Direct | Misc. | Nintendo
@ Iry :
da, ai dreptate. De fapt sunt două bundle-uri Premium. Unul cu jocul Nintendo Land + cosola Wii U și celălalt cu jocul Zombie U + consola Wii U + gamepad-ul classic. Ambele negre.
Consola albă fără joc e cel Basic Pack.
[later edit]: de fapt tipul e un Nintendo regular (nu știu cum ar veni asta �n rom�nă) și e poreclit ”Triforce Johnson”. Cică el ar fi cel care primește primul tot ce apare nou la Nintendo. Lucky guy...
Fanboy �n rom�nă...daaaa!Bună asta!
Fanii Nintendo sunt sigur că sunt cu ochii pe lansarea din SUA și au văzut nenumărate poze, de la cele cu r�ndurile din fața magazinelor p�nă la cele de după cumpărare, nu pot să nu postez această poză cu Home menu-ul din Wii U, ce mi se pare absolut demențial.
Și să nu stăm pasivi la acest evenimet, ar fi mișto de aflat cam cine și c�ți au făcut pre-comandă la consolă sau c�ți au de g�nd să o cumpere după lansare.
Așa ca fapt divers. Eu ies din ecuație că nu de mult mi-am luat 3DS și momentan spun pass la o viitoare achiziție p�nă la anul. Sigur, nu că nu l-aș lua �ncă azi...dar na...![]()
It's funny because it's true
[ 23:56:43 ] (Ceph) LOL
[ 23:56:58 ] (Ceph) wii u gets a 1GB firmware update on day 1
[ 23:57:05 ] (Ceph) 1GB or more
[ 23:57:33 ] (Ceph) the basic version of Wii U has only 8 GB of flash ram
Bookmarks