mi se pare interesant...sunt tentat dar o sa mai astept putin sa iasa niste exclusive..ca sa vad cu adevarat de ce este in stare consola
Gamepadul de la Wii U pe post de Sensor Bar:
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=KTLRdP9oOfw
...haha, Nintendo Wii U -> 5GB firmware update, day one! Cei cu model de 8GB...good luck with that!![]()
Cred totusi ca e ca pe vremuri la Xbox. Adica update-ul are 5GB, se instaleaza peste softul vechi si apoi stergi kit-ul de instalare (cei de 8GB).
Speram să n-o citesc asta aici...asta cu update-ul de 5 GB.
E un mit, uitați-o. Este vorba de circa 1GB update, așa că virgulă calmați-vă și nu mai răsp�ndiți zvonuri aiurea.
Chiar și cei de la BBC au scris de 1GB: BBC News - Nintendo warns against Wii U update being interrupted
Țin legătura cu c�țiva prieteni, posesori de Wii U �n SUA și Japonia, știau și ei de zvonul ăsta penibil și au confirmat că actualizarea e pe la 1 GB. Plus minus c�țiva Mega. Nicidecum 5 GB. Sigur, șia așa update-ul e mare, pe l�ngă el sistemul de operare preinstalat seamănă cu o versiune demo.
Cineva chiar a folosit un sistem de măsurare și a raportat 1 GB.
Wii U face upscale la jocurile mai vechi de pe Wii? In cazul asta cred ca isi merita investitia. Eu am renuntat la Wii pentru ca nu era HD si se vedea aiurea pe un TV HD. Dar daca face upscale cum face PS3 la jocurile de PS2, cred ca e ok-ish. Stie cineva?
Se pare că da: http://www.zeldainformer.com/news/co...cale-games-yes
Scuze, era o știre veche.
Se pare că totuși o va face.
---------- Post added 25-11-2012 at 10:16 PM ----------
Serviciul Wii U TV vine și pe bătr�nul continent undeva prin 2013.
�nsă următorul mesaj mi-a amintit de cel legat de sunetul Dolby Sorround, c�nd se afișa mesajul ”Available only in selected theatres”.
Așa și cu Wii U TV. ”Only in selected regions” Nintendo TVii Service Coming To Europe In "Selected Regions" - Wii U News @ Nintendo Life
Deci e clar.
400mii vandute in prima saptamana de la lansare. Spiritul consolistiului nu moare asa usor.
Mai avem de 'tras' pe saitul asta.
Nintendo Wii U North American sales top 400K in first week
am precomanda la un wii u, maine ar trebui sa il primesc. pana acum insa nu stie nimeni nimic, daca vine sau nu, daca intarzie si cat... a vazut cineva pe undeva consola pusa la vanzare sau are cineva vreo informatie despre cand ajunge si pe la noi? mersi.
@felixxx:
Te referi la retailerii rom�ni? Wii U e �n oferta celor de la ALTEX și ieri au confirmat pe pagina lor de Facebook că �ntr-adevăr consola va fi lansată pe 30 noiembrie și �n Rom�nia.
Din oferta Emag a dispărut...nu �nțeleg de ce. Deși Emag �ncepe de o vreme să nu mai fie interesat de gaming...
Bookmarks