Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 62 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1239

Thread: Clubul Wii U

1. #421 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    9 Minutes of Shadow of the Eternals - Road to E3 Inside Look - IGN Video

9 minute de teaser din ceea ce va fi urmasul lui "Eternal Darkness" pe Gamecube.
    Se va numi "Shadow of the Eternals", va aparea in 2014 pe Wii U si PC.
    Ceea ce vedeti in filmulet e jucat pe Wii U, nu la full power si e o versiune pre-alpha.
    Well...ce sa zic...
    Nintendo is doomed. Doomed my ass!

2. #422 SP
    Nu e real, doar fan art.
    Dar...e superb :-)
    Attached Images Attached Images 29.04.2013-1.jpg

3. #423 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Ouch! Se pare ca este intr-adevar un "unprecedented partnership"...

Wii U to miss out on 15 EA games using Frostbite Engine 3 • News • Wii U • Eurogamer.net

4. #424 SP
    ^ Un ochi îmi plânge, celălalt râde.
    Faptul că EA nu ne va mai arunca câte-un joc așa...cu scârbă (deși n-a prea scos nimic decent de prin 2005-2006), va forța Nintendo să scoată el jocuri care să astupe gaura (dacă se poate vorbi de gaură lipsa EA).
    Eu unul oricum nu pentru titlurile EA cumpăr o consolă Nintendo. Deci pe undeva mi se rupe de ei.
    E cât se poate de clar că Electronic Arts nu vrea să colaboreze cu Nintendo; asta că Wii U vezi Doamne nu e suficient de puternic...e doar o scuză ieftină. Dar oricum, Nintendo nu e o companie care să se bazeze exclusiv pe titluri 3rd party, așa că anunțul ăsta al EA s-ar putea să aibă un efect invers. Să ridice și mai mult Nintendo.
    E o aroganță asta din partea EA, deși nu înțeleg de ce. Dar...când ești etichetat ca cea mai proastă companie din lume...mă mai miră oare?

5. #425 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    S-ar putea ca hardwere-ul sa fie chiar o problema, gandeste-te ca nu e cu mult mai puternic decat cel al generatiilor actuale. Si sa stai sa portezi fiecare motor grafic si toate cele cate vor mai aparea doar pentru a face jocul ' available' si pentru Wii U e un efort pe care multe studiouri n-o sa si-l asume .

6. #426 SP
    E o greseala imensa sa raportezi totul la capabilitatile hardware.
    Cititi asta, ca mai bine de atat nu cred ca se poate scrie. Greu de mai adaugat ceva.

Can the Wii U Survive without EA? Probably. | Nintendo Enthusiast

7. #427 SP
    Banned Venom's Avatar
    Ba nu este nicio greseala. Gandeste-te ca vor veni titluri la care WiiU nu va face fata. Eu nu cred ca EA va mai vrea sa faca de exemplu un FIFA 15 cu jucatori cu capul mare special pentru consola asta, cu targetul pentru copii de tzatza. O consola care nu poate tine pasul cu moda in gaming cred nu are o sansa prea mare pe piata. Wii a fost un experiment, spre marea mea uimire reusit, dar nu cred ca detinatorii acestei console au vreun motiv sa treaca la WiiU. Nu te poti sprijini la infinit pe Zelda, pe bietul Mario si pe JRPGuri. Cu toate ca cea mai de succes consola ever a fost Nintendo NES, sa nu uitam ca a avut si cele mai multe stupid games. Nu sunt Nintendo fanboy, dar nici hater, dar cred ca au intins coarda prea tare. Le doresc succes, dar nu prea vad care ar fi ala.

8. #428 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nintendo NES cea mai de succes consola ever? De cand?

De cand a aparut PS1 Nintendo nu a mai avut succes. N64 s-a vandut prost, la fel si Gamecube. Cu Wii au dat lovitura axandu-se pe casual gaming. Dar cu Wii U au parasit acea piata pentru ca au venit cu un contoller greu de inteles de non-gameri.

Primul Playstation si al doilea s-au vandut mai bine decat NES. Si consolele din generatia asta s-au vandut mai bine decat NES. De unde pana unde e NES cea mai de succes consola ever? Dupa ce criterii? Jocuri? Alea sunt subiective. Mie poate nu imi place Zelda si imi place Halo, si atunci mi se pare Xbox-ul cel mai bun ever. Succesul il raportezi la vanzari, pentru ca doar asa poti fi obiectiv, si atunci NES nu e nici in top 5.

Mie chiar imi pare rau de Wii U. Daca continuau in maniera Wii, aveau succes si eram si eu tentat sa-mi iau o consola. Asa probabil voi astepta o reducere+oferta, sa ajunga la un pret ridicol gen 100-150 euro ca sa ma aventurez sa imi iau consola. Si chiar si atunci tot jocuri de Wii m-as juca.

9. #429 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post

De cand a aparut PS1 Nintendo nu a mai avut succes. N64 s-a vandut prost, la fel si Gamecube. Cu Wii au dat lovitura axandu-se pe casual gaming. Dar cu Wii U au parasit acea piata pentru ca au venit cu un contoller greu de inteles de non-gameri.

Primul Playstation si al doilea s-au vandut mai bine decat NES. Si consolele din generatia asta s-au vandut mai bine decat NES. De unde pana unde e NES cea mai de succes consola ever? Dupa ce criterii? Jocuri? Alea sunt subiective. Mie poate nu imi place Zelda si imi place Halo, si atunci mi se pare Xbox-ul cel mai bun ever. Succesul il raportezi la vanzari, pentru ca doar asa poti fi obiectiv, si atunci NES nu e nici in top 5.
    Poate nu m-am facut inteles. Daca vrei sa-ti dau un criteriu, ar fi longevitatea (1983 - 1995). Din punct de vedere al statisticilor, PS2 ar fi cea mai buna consola ever. Dar nu vreau sa dau criteriul asta. Hai sa nu judecam dupa vanzari, profit, numar de jocuri, etc..., ci hai sa judecam dupa impact. Incearca sa nu compari Zelda cu Halo. Nu poti compara vanzarile din anii 80' cu ce se intampla acum. N64 si GameCube poate au fost un fail, dar nu total. SNES a fost un succes. Gameboy deasemenea. DSurile la fel. Wii, sa nu mai zic...! Nintendo mi se pare o companie care in anii '80 aveau o ehipa tanara, inovativa, bataioasa si cu idei revolutionare. Acum, in anii '010 mi se pare ca are aceeasi echipa. Dar cu 30 de ani mai batrana.

@Bodolay Botond: Nu merge linkul tau, asa ca nu inteleg ce vrei sa spui!

10. #430 SP

11. #431 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Problema din punctul meu de vedere cu Wii U ține de arhitectura consolei. În timp ce MS și Sony au ales să meargă pe cea de PC, Nintendo a rămas cu cea de Wii care este foarte diferită de restul. Portarea va însemna multă muncă în plus și uneori se poate chiar dovedi imposibil de realizat

12. #432 SP
    MS și Sony sunt dependenți de producătorii terți de jocuri. Nintendo nu. Plus că Nintendo mereu și-a avut propriul drum, pe care mergeai cu ei sau nu.
    Au fost proscriși și după 3DS, cu startul dezastruos...și n-au pierit. Mereu au demonstrat într-un final că grafica 4K și sistemul nuclear din consolă nu sunt deajuns. Da, e mai plăcut ochiului un HD decât pixelii ăia pătrățoși...dar uite că tocmai ăia care n-ar lua un Wii că e slab comparativ cu un Xbox sau PS3, sunt cei mai mari fani ai jocurilor alea penibile de pe Facebook, gen Farmville și Cityville. care n-au grafică nu știu ce...dar au un oarecare grad de imersiune.

13. #433 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Sper să ai dreptate :-)

14. #434 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post

Mie chiar imi pare rau de Wii U. Daca continuau in maniera Wii, aveau succes si eram si eu tentat sa-mi iau o consola. Asa probabil voi astepta o reducere+oferta, sa ajunga la un pret ridicol gen 100-150 euro ca sa ma aventurez sa imi iau consola. Si chiar si atunci tot jocuri de Wii m-as juca.
    Nintendo reprezinta pe piata consolelor mai mult decat o sa reprezinte Sony si Microsoft vreodata. Au lansat NES in momentul in care piata consolelor era moarta , reusind sa capteze interesul mondial asupra acestui fenomen. Din acest motiv NES este cea mai de succes consola ever pentru ca practic cu lansarea acestei console si cu jocurile care au aparut au reinventat industria jocurilor video. Citeste putin despre istoria jocurilor video si o sa privesti lucrurile total diferit. A fost lansat un film documentar acum cativa ani despre acest subiect si a fost transmis pe Discovery parca.
    Vanzarile Wii nu au reprezentat doar casual-gamers, ci si core-gamers. Sunt cateva jocuri pe Wii care o sa-i lase cu gura cascata si pe ce-i mai 1080p gameri. Pentru a avea o grafica buna trebuie sa lucrezi foarte mult la un joc, nu conteaza doar rezolutia. Iti dau ca si exemplu Super Mario Galaxy sau Donkey Kong Country Returns. Asadar se pot porta si pe Wii U jocuri next-gen daca se vrea. Si eu cred ca se va vrea pentru ca aceasta generatie Nintendo este inclinata pe core-gamers, nu casual cum a fost Wii-ul.

15. #435 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Nintendo reprezinta pe piata consolelor mai mult decat o sa reprezinte Sony si Microsoft vreodata.
    Amin ! Numai ca in economia de azi si cu concurenta facuta, mai nou, de tablete si smartphone-uri le doresc "succesuri" sa traiasca din amintiri.

16. #436 SP
    Sincer, ce mare scofala cu "gamingul" asta mobil? Cati dintre voi jucati sau ati jucat vreun joc adevarat pe smartphone sau tableta?
    Exista in afara de Angry Birds ceva demn de mentionat sau pentru care sa lasi tot doar sa-l poti juca?
    Nu prea cred.
    Nintendo lucreaza la a pune la dispozitia posesorilor de Wii U jocuri din Google Play si AppStore. Sau cum s-o numi magazinul de aplicatii de la Apple.
    Sa fim seriosi...ce naiba ati putea descarca cu adevarat?
    Deci asta ca tabletele si jocurile de pe smartphone-uri ar omori gamingul de pe console...e un mare fâs.
    Da, sa bagi un Temple Run pe telefon sau Nexus 7 intre 2 statii de metrou mai merge.
    Dar asta nu inseamna ca va inlocui jucatul pe 3DS sau Vita, poftim. Sa nu discriminam :-P

[edit] nici fi-mio de 8 ani nu se mai prea joaca pe tableta. Mereu descarca alt joc, niciunul nu-i poate capta atentia mai mult de 2-3 nivele. Daca le putem numi nivele.
    Tot la 3DS se intoarce. 3 DS in cazul lui. Altul poate la PSP sau Xbox. Dupa caz.

17. #437 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
    MS și Sony sunt dependenți de producătorii terți de jocuri. Nintendo nu.
    Aici gresesti; asta e de fapt una din marile probleme ale lui Nintendo. ORICINE e dependent de producatorii third-party in ziua de azi, asta daca vrea sa vanda suficient pentru a isi amortiza investitia in hardware.
    Exact acelasi scenariu s-a produs cu Gamecube, care din lipsa de suport third-party a avut evolutia mediocra pe care o stim. Numai ca pe vremea Gamecube Nintendo avea suport second-party puternic care cat de cat l-a salvat: Rare, Factor 5, Silicon Knights, Retro etc. care astazi au plecati toti fie pe la MS fie pe alte cai.
    Nintendo produce titluri first-party excelente insa in ziua de azi nu mai e de ajuns pentru a iti sustine business-ul.

18. #438 SP
    ^ Nintendo se poate autosustine din Zelda si Mario, si de asta sunt foarte convins. Insa nu stiu ce-ar face MS+Sony daca prin absurd maine toti producatorii third-party ar migra la Nintendo si ar produce jocuri exclusiv pe platformele celor din Kyoto.
    Si asa deja era jale ca vezi Doamne producatorii "Bayonetta" si-au permis nesimtirea de a face jocul exclusivitate pe Wii U, si xboxistii faceau crize de epilepsie din cauza asta. Crezand ca li se cuvine totul din lume.
    Wii a fost succes fara third party. 3DS a foat doar putin prea scump. Apoi au venit si jocurile...si se vinde mai bins ca Vita.
    Wii U e in Pampersi, dar toata lumea se grabeste sa inmormanteze Nintendo.
    Eu zic sa asteptam. Nu mor caii cand vor cainii :-)

19. #439 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nintendo se poate descurca in anii urmatori si daca o da in bara de tot cu Wii U. Dar nimeni nu va cumpara Wii U cand un Xbox360 sau PS3 e mai ieftin. Asta e problema lor. Cu Wii aveau cel mai mic pret, si aia a fost mare parte din succes. Acum au cea mai scumpa consola.

Faptul ca au pierdut EA e o mare problema. Degeaba ii tot dati sus si jos ca nu conteaza, asta e probabil doar inceputul. Call of Duty, FIFA, Need for Speed, si toate celelalte francize facute de EA. Gandeste-te putin cate sunt. Nimic sa nu apara pe Wii U? Ne place sau nu, astea sunt jocurile care se vand mereu. E o mare problema pentru ei. O sa vanda doar unei baze mici si fidele consola. Iar pentru 2 Mario si 2 Zelda, o sa fie prea putini dispusi sa dea 300 de euro pe consola.

Nu m-as mira ca si Ubisoft sa se retraga si atunci Nintendo ar ramane singuri. Cate Mario mai poti face? Te saturi al un moment dat.

20. #440 SP
    Acuma deja venim cu Ubisoft, ca daca se retrage...cand nu mai avem argumente :-P
    Toti, dar toti au nevoie de Nintendo ca de aer.
    Cand era Nintendo, PS360 erau pe nicaieri ca Vida Gheza. Gamepadurile de azi...bun.
    Apoi Sony a copiat Wii Motion Plus, i-a pus bila aia oribila, jocuri dedicate canci...esec total. Stim doar.
    Microsoft a copiat la greu Nintendo, scotand Kinect, care e doar un add-on la Xbox. Wii nu functioneaza fara sensor bar.
    La vazul controllerului Wii U cei de la Sony au pus si ei repede un mic display pe gamepad. Ca doar ori copiem Nintendo or nu mai copiem, vorba aluia cu perversa de pa Targu Ocna.
    Nici eu nu sunt pe spate de tot ce fac cei de la Nintendo, sa nu fiu inteles gresit.
    Dar ei stiu mai bine ca noi ce au de facut. Si din punctul asta de vedere putem toti dormi linistit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 62 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast