Nu joaca nimeni Bayonetta?
Nu stiti ce pierdeti![]()
Il joc eu dar n-am apucat sa-l termin inca, am fost prea ocupat. Dar imi place foarte mult, GOTY pana acum.
Am terminat Bayonetta 1+2 acum cateva zile. Pot sa spun cu usurinta ca ambele sunt jocuri excelente. Totusi, imi place mai mult Bayonetta 2 pentru mai multe motive:
- design mai placut (colorat)
- bayonetta pare mai matura si funny
- nu sunt momente de instant-death stupide
- absolut orice level e o placere, excelent pentru replay-uri
Avand in vedere ca am terminat fiecare joc in aproximativ 8 ore, este totusi un joc scurt care trebuie jucat de mai multe ori. Nu o sa ma intorc la primul, am inceput Bayonetta 2 pe 3rd Climax, din pacate l-am terminat mai intai pe 2nd Climax. Plus ca Tag Climax este foarte reusit, daca jocu cu cineva bun.
Per total totusi trebuie sa spun ca The Wonderful 101 imi place putin mai mult decat Bayonetta 2, doar pentru ca are o poveste mult mai interesanta. In rest Bayonetta 2 este un GOTY.
There’s a reason why Bayonetta 2 mopped up the competition last year when it came to game awards time (hint: it’s because it’s really good). Certainly, though, a lot of folks were fans of the series long before the sequel was released. However, Bayo 2 really helped solidify the franchise as a top entry in the action genre. Hence, it should come as no surprise to hear Yusuke Hashimoto, once again, express his interest in a third game.
Îmi pare bine ca ,cel mult odată pe an ,se mai adaugă câte ceva la șirul de mesaje legate de subiectul Bayonetta 2 .
Se pare că nu prea a avut succes , din cauza distribuirii limitate în comunitățile de jucători de jocuri video ; Wii U fiind o consolă puțin căutată de majoritatea celor ce folosesc acest tip de divertisment .
Înca n-am jucat jocul , deși îl dețin , dar sper ca-l voi juca intr-o zi ; daca nu dau ortu' până atunci.
Oricum , clipul de mai sus , prezentat de RonanN1 ( Merçi , RonanN1 , pentru întreținerea spritului jocurilor de calitate ! ) , e chiar foarte informativ , prezentînd și aspecte mai adânci , chiar misterioase , ale proiectului Bayonetta 2 .
E drept că așteptam mai mult de la cei care afirmă că au jucat jocul ; adică discuții despre misiuni , despre diversele aspecte ale jocului ,despre poveste și efecte vizuale ; nu doar confirmarea că l-au jucat . Multe refereate de pe internet îl prezintă destul de favorabil , afirmînd că ar fi mai grozav decât primul Bayonetta , care a făcut atâta zarvă , încât a fost tradus de cei de la Platinum și pentru PS3 ; o traducere de care nu sunt prea încântați . E posibil ca Platinum să fi sacrificat exclusivitatea Xbox 360 a jocului , pentru a-și mării și veniturile și succesul pe piață . Asta nu înseamnă că n-au oferit ceva de calitate , chiar dacă traducerea pentru PS3 a lui Bayonetta a avut de suferit . Cred că acum e timpul pentru cei care dețin un PS3 și au jucat Bayonetta și le-a plăcut , să întoarcă favoarea făcuta de Platinum și să cumpere măcar Bayonetta 2 , dacă nu și un Wii U . Nu credeți ?!( Dacă ai amici în comunitatea posesorilor de console video , poate vei găsi pe unul , care are un Wii U de împrumut și să scapi astfel mai ieftin . Dacă nu ,mai aștepți câțiva ani după vreo ieftinire miraculoasă .
)
Pentru mine , ca jucător de jocuri video , cel mai important este jocul , nu consola . Atâta timp cât un joc are o poveste captivantă , un aspect artistic plăcut , niște efecte speciale spectaculoase , o mecanică cât mai fluentă și o programare cât mai corectă , trebuie să-l am ; chiar dacă nu am încă posibilitatea să-l joc . E adevărat că situația poate deveni puțin frustrantă , dar satisfacția va fi mai mare și aprecierea aspectelor jocului , mai precisă .
Să auzim de bine !
E unul din jocurile pentru care merita consolele precum Wii U. Din pacate majoritatea titlurilor de pe console au devenit la fel de "consumeriste" precum cele de pe PC... Instalari de zeci de giga, patch-uri de zeci de giga... Bayonetta 2 are un scor de 91/100 pe Metacritic. Vreti sa stiti cati "consolisti" de pe CG l-au jucat? Probabil 1%...
Bookmarks