Daca tot am avut Nintendo Direct... pun si eu un filmulet cu Super Smash Bros for Wii U (si 3DS). Enjoy:
Daca tot am avut Nintendo Direct... pun si eu un filmulet cu Super Smash Bros for Wii U (si 3DS). Enjoy:
Ma declar foarte multumit de noul Smash Bros. .
Mi-a placut SB Brawl destul de mult, iar acum, cu niste caractere noi si in HD cred ca o sa rupa. Mi-a atras atentia Villager-ul din Animal Crossing. Pare a fi cam cel mai tare dintre toti.
LE : Si am uitat de MAGAMAN ! Mai e ceva de zis ?![]()
E3 2013: No Plans for Smash Bros. DLC, Tripping Removed - IGN
wow, no DLC. Nu credeam ca se mai lanseaza in ziua de azi jocuri de fighting complete. Absolut toate au DLC.
Grea naștere...
Nu vom vedea Smash Bros pentru Wii U mai devreme de sărbătorile de iarnă. Și mi-e că versiunea 3DS va prinde 2015
Don’t Expect To See Super Smash Bros. Wii U Until The Holiday Season | Nintendo News
Nintendo a postat nici mai mult nici mai putin de 241 de screenshot-uri din varianta a jocului pentru Wii U: Wii U News: 241 new Smash Bros. Wii U screenshots - Official Nintendo Magazine.
Se pare ca 21 noiembrie chiar e data de lansare, confirmata de Nintendo France. Also, versiunea pentru 3DS s-a vandut in peste 1 milion de exemplare in primele 2 zile in Japonia![]()
Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - Gamerland
For that special someone![]()
Bookmarks