Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Site jocuri Wii U

  1. #1 SP
    Member Zadawn's Avatar

    Question Site jocuri Wii U

    Salut,

    Cunoasteti vreun site care ofera jocuri de Wii U la preturi decente?

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut. Te referi din Romania sau de afara? Nu de alta, dar in Romania cam nimic legat de Nintendo nu e decent... decat poate ce mai gasesti pe aria de Bazar...

  3. #3 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Salut, daca pretul transportului nu este "over the top" , nu ma deranjeaza sa comand din afara.

  4. #4 SP
    Member dani20's Avatar
    Eu am mai prins unele promoții la Altex (online) sau prin Carrefour. De exemplu, în Carrefour am prins Mass Efect 3 cu vreo 50 de lei, acum ceva timp. Iar de la Altex am luat Darksiders II și Nintendo Land cu vreo 110 lei împreună. În rest, cumpăr de pe 365games.co.uk. Comanda ajunge în maximum o săptămână (ultima a ajuns în 5 zile), iar costul de livrare e de 0.99 lire.

    Edit: pt. comenzile de pe 365games.co.uk am închiriat o căsuță poștală, ca să nu se mai piardă timpul și cu poștașul, avizul etc.

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    dani20: Mass Effect 3 pentru Wii U a fost 7 lire la un moment dat pe amazon.co.uk. Acum este 8.65. La amazon.co.uk din pacate costa mai mult transportul si nu merita decat daca iei mai multe jocuri odata.

    Exemplu: Assassin's Creed 3 pentru Wii U este acum 5 lire: http://www.amazon.co.uk/UBI-Soft-Ass...dp/B00844QLI4/.

    Depinde si de titluri... din pacate aici Nintendo sta foarte prost. Toate titlurile mari, sunt scumpe in draci. Pikmin 3, Zelda, Donkey Kong, etc... toate sunt de la 28-30 de lire in sus.

  6. #6 SP
    Member dani20's Avatar
    Da, așa e, pe amazon sunt tot felul de promoții bune, dar e foarte mult transportul (4.3 lire la jocuri, 6.4 lire la cărți, pt. România) și dureză mult timp până ajung comenzile. Acum ceva vreme cumpăram de pe amazon romanele legate de seturile Magic: the Gathering și dădeam o grămadă de bani pe transport, ca să nu mai zic și de timpul de livrare, care uneori era de peste 3 săptămâni.

    Despre prețuri, ce să zic; până anul trecut am cumpărat doar jocuri de PC, așa că astea de console mi se par oricum cam scumpe Dar am văzut că și la celelalte console sunt prețuri mari, nu doar la Nintendo.

  7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu de ce iti dureaza mult transportul... cu cel standard, daca produsele sunt pe stoc, mie imi ajung in maxim 10 zile (s-au intamplat minuni sa platesc transportul standard si sa ma trezesc cu produsele comandate in 2 zile).

    Cat despre costuri de transport, poti spune ca sunt mari cand comanzi un singur joc... dar daca adaugi mai multe, transportul nu se multiplica... si iesi mai ok. Sau, daca nu te grabesti, le comanzi prin RobertDinu si platesti 2 lire per transport.

    Eu mai luam de pe Thehut.com, shopto.net... Pentru toate celelalte aveti thread dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/.

  8. #8 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Ati vazut cumva Ducktales remastered pentru Wii U in format fizic prin magazinele de pe la noi?

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Zadawan, din pacate nu... Stam foarte prost la capitolul jocuri de Wii U in .ro

  10. #10 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Din pacate asa este . Momentan Ducktales e 6 lire pe eShop, un pret bun, dar mi-ar place sa-l pot achizitiona in format fizic. Am gasit pe okazii dar doar pentru PC.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 2 Last Post: 27-10-2021, 19:02
  2. Vand cateva jocuri pt Nintendo Gamecube, Wii, Wii U si 3DS By snk2 in forum Bazar Nintendo: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 29-11-2018, 12:04
  3. Vand Pachet Consola Nintendo Wii U 32GB + 14 Jocuri + 2x Controller Wii & Nunchuck By okidoki89 in forum Bazar Nintendo: Console & Accesorii
    Replies: 1 Last Post: 15-09-2018, 16:04
  4. Site-uri cu jocuri ieftine si livrare acasa By sensamur in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 1 Last Post: 27-08-2010, 15:06
  5. Un nou site cu stiri despre jocuri By octav in forum Offtopic
    Replies: 18 Last Post: 24-04-2009, 16:42

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts