- Genre: Third-Person Action Shooter
- Publisher: Nintendo
- Developer: Nintendo Co., Ltd.
- Release: First Half of 2015
- Players: 4 vs. 4
- Genre: Third-Person Action Shooter
- Publisher: Nintendo
- Developer: Nintendo Co., Ltd.
- Release: First Half of 2015
- Players: 4 vs. 4
60 FPS gameplay footage: Splatoon - E3: Gameplay - High quality stream - Gamersyde .
Desi pare "simplist" mie unul mi s-a parut unul dintre jocurile cu cea mai originala idee de la E3. Cel mai colorat a fost cu siguranta![]()
Nintendo going for the "hardcore"
Playmates Get An Inkling with Splatoon | Playboy
Eu ma intreb ce se intampla cu pre-order la Splatoon. Il gasesti in foarte putine magazine online si apare in mai putin de 2 luni.
Anyway:
Splatoon (Wii U)
E posibil sa mearga codul 3OFF30 pentru o reducere de 3 lire de Pasti.
Anunta-ma daca il incerci si functioneaza, inca ma gandesc daca sa astept amiibo box stuff.
Mda, azi am inceput ziua bine. Sa-mi bag picioarele in amazonul lor si-n somnul meu... cum rahat sa se dea totul in 40 de minute?!![]()
Heh, n-am fost pe faza si n-am prins nimic. M-am uitat pe AmiAmi, nu bagase inca Splatoon amiibo. Mai uit putin mai tarziu, erau pe site. Ma inregistrez: Pre-orders closed.![]()
Faza cu AmiAmi a fost chiar amuzanta. Facuse cineva thread pe reddit despre stocurile de acolo si in 2 minute apare prima postare din thread: "Pre-order closed".
Mda, cei de la gamerland.ro nu stiu daca primesc ceva in afara de jocul standard. Saptamana viitoare stiu mai multe. Ce greu e..
Chiar daca o sa primeasca, tot ne trebuie alta sursa, ca backup. De exemplu, la inceputul lui martie ziceau ca li se promisesera cate 40 de figurine cu dedede/meta knight/shulk si au primit decat cate 10. Tare mi-e frica sa nu pateasca si acum, cu valul 4, la fel.
Eu nu am chef sa comand de afara ca vine in ultimul hal la noi. Aia la ShopTo baga cutia cu amiibo intr-un plic si ajunge in 10 bucati la mine. O sa vad ce fac, poate bag un pre-order la amazon daca am noroc. Daca apare pe gamerland comand de la ei.
Also:![]()
Inklings si Yoshies la nemti!
LE: Inklings s-au dus. Yoshii si editia limitata de la Wooly World inca sunt
. Transportul nu mai conteaza acum
![]()
Eu nu pot sa dau pre-order, cica e gol cosulMerge la Yoshi, 8€ shipping
Edit: Pfoai, tot apare un Inkling dar nu se poate adauga in cos.
---------- Post added 03-04-2015 at 22:55 ----------
In timp ce asteptati jocul (sau sa dati pre-order la inklings...) ascultati asta.
M-am trezit tarziu si am prins doar ultimele 25 de minute. A mers bine, un singur joc a fost intrerupt. As fi vrut sa vad si campaign mode, dar asta e. Nu stiu daca o sa fie tot timpul oameni online cum sunt acum.
Bookmarks