Nu știu cât de comod poți să ții gamepad-ul ăla în mână...
Sper să nu fie bătut în cuie design-ul și să mai lucreze la el.
Trimis de pe Nexus 5
Nu știu cât de comod poți să ții gamepad-ul ăla în mână...
Sper să nu fie bătut în cuie design-ul și să mai lucreze la el.
Trimis de pe Nexus 5
#TeamFake.
Si chiar sper ca Nintendo sa prezinte consola cat mai repede, pentru ca internetii au inceput deja sa o ia razna.
Oh da! Am citit niște commenturi și e clară treaba. Încă un pic și se iau la bătaie.
Trimis de pe Nexus 5
Și eu înclin să cred mai degrabă că e fake, sau ceva ce e într-un stadiu incipient al dezvoltării și care la final va arăta mult mai serios.
Trimis de pe Nexus 5
Eu nu cred ca e fake. Deja se confirma din mai multe surse. Nu-mi place nici sa ma bati si mi se pare super ne-ergonomic, dar cred ca asta o sa ramana final...
Eu cred că aveți așteptări prea mari.
O să fie probabil o consolă portabilă fără butoane, care o să ruleze jocuri din grădina lor și probabil de pe Android.
Probabil că va avea și un fel de docking la care se va conecta când ajungi acasă.
Vom vedea 😊
... si e mereu amuzant. Nu cred ca a existat vreun tweet de-al lui care sa nu ma faca sa zambesc.
In alta ordine de idei, cei de pe neoGAF au descoperit deja CLADIREA in care au fost facute pozele, dupa copacul care apare in poza 2. Internetul este un loc minunat.
Eu inclin sa cred ca Nintendo se va indrepta spre piata de smartphone-uri si tablete, no matter what. Deja au investit serios in asta, au tot aparut leak-uri... E foarte posibil sa vedem NX-ul ca fiind bazat pe Android si o solutie AMD (ca tot ne miram de ce nu vine AMD cu nimic pe piata asta). Speculatii, speculatii... sper sa vedem la E3 lansarea, mai ales ca din cate am inteles productia de Wii U a fost oprita (retrag, tocmai a venit un mesaj oficial de la Nintendo care spune ca Wii U va continua sa fie in productie cel putin pana la sfarsitul anului)...
stai linistit, acum se cearta daca exista sau nu copaci in fata cladirii respective care sa semene cu cel de acolotabara celor care spun ca nu aia e caldirea https://twitter.com/razor921/status/712707890528780288
in fine, cred ca este adevarat dar este doar un prototip si probabil ca e ceva plantat sa vada si ei reactile inainte, cum a fost faza cu iphone 4 parca. in final va arata diferit fata de ce am vazut pana acum.
Remmember Boomerang? Anyone?
Daca am vedea ce prototipuri testeaza baietii din zona de development, am innebuni. Microsoft a avut parca vreo 300 de prototipuri pana la gamepad-ul de Xbox One (Elite-ul a fost unul dintre ele, dar s-a renuntat la el pt. ca era prea costisitor).
Gata, s-a terminat. E fake.
https://www.reddit.com/r/NintendoNX/...ame_nx/d1ce8fz
Trimis de pe Nexus 5
Frumos fake
Cred ca putem sa-l felicitam pe individ
Gluma maxima ar putea sa fie ca tipul sa faca filmul cu fake-ul si controlarul chiar sa fie ala original. Poate filmul e fake![]()
Bookmarks