Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 60 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 ... LastLast
Results 41 to 60 of 1191

Thread: Clubul Nintendo Switch

  1. #41 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Si cum a fost facut fake-ul:


  2. #42 SP
    Member snk2's Avatar
    magnific

  3. #43 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Unii oameni au prea mult timp liber.

  4. #44 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    La ce nivel s-a ajuns...

  5. #45 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Schatten View Post
    Cred ca cei de la Nintendo s-au distrat excelent toata aceasta perioada
    De unde. Cei de la Nintendo sunt cu capul atat de in nori, incat nici nu cred ca stiu ce se intampla pe-afara... Nu uitati ca anul trecut ei au lansat consola cu ecran in rezolutie 320 × 240 si 400 × 240. Asta in timp ce in lumea reala oamenii nu mai sunt satisfacuti de 1920 x 1080 si au trecut la 2560 x 1440...

  6. #46 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Dap! Corect. De aia se vinde PS Vita ca pita caldă, cu niște jocuri...de stă mâța în coadă.
    Din cauza rezoluției fantastice.
    Iar pe mobil...pentru un Clash Of Clans, sau mai ales pentru un Minecraft adevărul e că ai nevoie de rezoluție, tati! Să se vadă cuburile alea în cele mai mici detalii, în 8K dacă nu se supără lumea.

    Trimis de pe Nexus 5

  7. #47 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu m-am referit la PS Vita, care in final a esuat datorita lipsei titlurilor, nu a performantelor sale (cred ca un PS Vita cu titlurile Nintendo ar fi fost the ultimate portable console). M-am referit strict la ce se intampla pe mobile, unde se fac bani grei. Si o sa vezi ca Nintendo n-o sa reziste fara a intra pe mobile... cu sau fara Clash of Clans.

    P.S. Apropos de Clash of Clans (pe care nici nu l-am jucat), citisem ca la un moment dat facea vreo 5 milioane de $ pe zi. Nu stiu niciun titlu Nintendo care sa faca atatia bani in momentul de fata, sincer. Si la fel de sincer te intreb: crezi ca Nintendo n-ar vrea sa faca cel putin la fel de multi bani pe zi? Anyway, vom vedea in generatia urmatoare... care daca o sa fie la fel de slaba dpdvd hardware... aleluia (vezi Wii U)! Si e pacat, pt. ca Nintendo face jocuri al naibii de bune!

  8. #48 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Da, cred și eu că făcea 5 milioane pe zi. Numai un coleg de-al lui fiu-mio a făcut anul trecut, într-o lună, fără ca părinții să știe, "cumpărături" in-game în valoare de 1200 de lei (copii copaci cu părinți bâtă, iresponsabili). Când a văzut tată-so că i se golește cardul, atunci și-a dat seama că ceva se întâmplă.
    Așa e ușor.
    Sunt perfect conștient de acest aspect și crede-mă, mi ciudă. Jocurile astea de doi lei fac legea, în timp ce eu dau 200 de lei pe Zelda, periodic.
    Acuma a apărut o altă mizerie de joc (din punctul meu de vedere!): Clash Royale. Și mor când îl văd pe fi-mio cu ochii în telefon jucând caricatura aia de joc!


    Trimis de pe Nexus 5

  9. #49 SP
    Member Duni's Avatar
    Ceva vesti noi? Chiar sunt curios de noua consola Nintendo

  10. #50 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Peste două luni

  11. #51 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Eu am inceput sa pun bani deoparte pentru noul Nintendo, awesomeness incoming

  12. #52 SP
    Member Schatten's Avatar
    De data asta nu o mai iau de la lansare...WiiU a scazut la pret intr-un timp acceptabil, iar libraria de la lansare nu era prea diversa.

  13. #53 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Gândind rațional, nu merită luată consola la lansare. Însă cu inima...e altceva.

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

  14. #54 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Oare nu se cam grabesc sa lanseze o noua consola?
    Ca fan o voi lua, dar nu pricep logica pentru care o lanseaza in acest an.

  15. #55 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Nintendo NX

    Man, Wii U aproape ca nu se mai vinde, developerii si publisherii au cam fugit de pe platforma. Or castiga ei multi bani cu 3DS-urile, dar dupa ce probleme au fost pe la Nintendo (atat financiare cat si organizatorice), plus disparitia lui Satoru Iwata... Ce sa mai vorbim, le trebuie ceva cu care sa arate (in special actionarilor si nu neaparat fanilor) ca Nintendo inca mai are un cuvant de spus.

    Si eu cred ca o sa aiba! Singura chestie de care mi-e teama la ei este sa nu vina cu ceva atat de diferit si de special incat sa nu-mi placa. Sau sa vina iar cu un hardware si software atat de complicat incat sa spuna developerii "frack this"... Dar, vom vedea...

  16. #56 SP
    Member biagyydog's Avatar
    De asta imi este si mie teama. Nintendo au fost mereu "diferiti" de ceilalti doi, si asta a cam daunat. Din acest punct de vedere fani si vanzari vor avea, dar sa nu faca ceva in graba si doar de dragul de a fi facut, fiindca vor pierde teren unde deja au pierdut. Tind sa cred ca aceasta mutare este mai degraba fortata decat dorita.
    Sa mulga si ei de unde chiar se poate mulge, sa vada trendul pietei si apoi sa scoata un produs diferit si bun (caci revolutionar ar fi ceva mult prea frumos).

  17. #57 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu a "daunat" cand au fost diferiti intr-un mod pozitiv, uita-te la Wii, au dat-o in bara cu U pentru ca nu au ales o platforma buna pentru developeri iar singuri nu au cum sa intretina o platforma venind cu Mario 23, Zelda 43 si al 33-lea Donkey Kong. Se satura lumea.

    Eu as vrea sa-i vad cu un device similar cu PS4/XO ca si arhitectura, mult mai puternic insa, care sa livreze acel mult iubit 1080p 60fps, la un pret corect si sunt sigur ca pentru titlurile multi-platform multi s-ar muta in tabara Nintendo. Asa mi s-a acrit de Sony si Microsoft incat chiar mi-as dori sa faca Nintendo ceva calumea.

    Au insa multe de facut, trebuie sa ofere un gamepad traditional in fiecare pachet, pe langa zapaceala de tableta/motion controller pe care sigur o vor aduce si la generatia urmatoare. Iar apoi sa lucreze la partea de online, care e absolut varza, zero barat, iar asta conteaza mult pentru vanzari. Pentru gamerii traditionali nu conteaza prea mult aspectul asta, dar cred ca 80% din cei care se joaca pe console se joaca si online, iar acolo Nintendo nu e la zi.

    Eu chiar sper sa realizeze ca vremurile s-au schimbat iar unica lor sansa sa continue este sa se adapteze, incorporand ce se cere momentan pastrand si parte din farmecul lor. Dar au neaparata nevoie de developeri inapoi, WiiU a murit pentru ca avea cum sa reziste doar din 1st party games.

  18. #58 SP
    Admin MonkY's Avatar
    biagyydog: Nu trebuie sa fie neaparat ceva revolutionar. Trebuie eventual sa treaca pe x86 (ca developerii sa nu mai bage bani si sa piarda timp cu un nou limbaj), si sa fie apropiat ca putere hardware de concurenta (ar fi de preferat sa fie peste, ca doar au trecut ceva ani). Gandeste-te ca Nintendo nu a pierdut cu Wii U din cauza ca n-a avut exclusivitati (ba din contra, a avut mai multe decat ambele concurente la un loc), ci a pierdut din 2 motive: 1. lipsa jocurile multiplatform mai "serioase" (odata ce EA, Ubi & Co. au cam renuntat) si 2. marketing-ul absolut criminal, de a vinde in acelasi timp si Wii si Wii U (se duce tanti in magazin si de ce sa mai dea 100$ in plus pentru un U, asa ca ia Wii).

    tudy: ai dreptate, am uitat de partea de online, care la Nintendo aproape ca lipseste cu desavarsire. Le trebuie neaparat asa ceva pentru NX.

  19. #59 SP
    Member Duni's Avatar
    Eu ma tem sa nu vine cu o platforma gen Android, sa faca practic o consola standalone dintr-un pump up smarphone si sa vina cu jocuri on aceasi linie de mobile. Un fel de OUYA dar cu specificatii aduse la zi.

  20. #60 SP
    Member biagyydog's Avatar
    De la Nintendo nu vreau chiar revolutionar, am exagerat inflacarat inutil. Vreau ceva diferit, nu Wii U care s-a sinucis din start fiindca nu a fost adapatata cerintelor pietei.
    Wii a fost si inca este excelenta pentru ceea ce imi place mie ca si distractie si relaxare.

    Daca vor lansa ceva nou acum ca si marketing nu inteleg (la cum au procedat pana acum isi fac singuri concurenta, dar nu cu altii); daca nu vor scoate ceva puternic (sau pe aproape) cu PS4 si XO, cu jocuri multiplatform (ca exclusive au destule si deja suna aiurea in a juca al n-lea Mario) si desigur online (aici eu nu sunt neaparat fan din pricina ca eu privesc diferit mediul online si asta e alta poveste, dar marea majoritate a gamerilor spre asta tinde) nu va avea succesul scontat. Deci de acord cu Monky si Tudy.

    Nu imi doresc NX U, ori NX Ouya, ci o investitie serioasa in hardware si rezolvarea problemelor cu alte studiouri, caci mi-ar place sa joc din nou Lara Croft pe Nintendo (si sa nu mai aud asa ceva: "Creative director Noah Hughes told TrueGaming that the system's unique interface did not align with the company's goal to deliver the same experience across all versions.")
    Altfel vor avea aceeasi piata ce se va restrange.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 60 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand Nintendo Entertainment System (NES) Controllers pentru Nintendo Switch By alexutzu_boo in forum Bazar Nintendo: Console & Accesorii
    Replies: 1 Last Post: 27-12-2020, 01:11
  2. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:21
  3. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:16
  4. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 19:52
  5. Replies: 61 Last Post: 27-11-2016, 19:07

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts