Mie-mi lasa impresia de joc facut de ceva amatori, poate chiar de copii de 7 ani. Da, grafic e misto, fiind hand painted, dar dpdv gameplay...
Mie-mi lasa impresia de joc facut de ceva amatori, poate chiar de copii de 7 ani. Da, grafic e misto, fiind hand painted, dar dpdv gameplay...
Ieri am descoperit acest mic joc indie vietnamez. În primul rând mi-a atras atenția grafica. În al doilea rând prezentarea. Nu pot să mă pronunț asupra gameplayului dar mi se pare un joc relaxant, care mă poartă într-o ”lume de poveste” și mă face să zâmbesc atunci când îl joc. Îmi place GRIS și de mai mult timp caut ceva asemănător. Mi-aș dori ca acest joc să fie momentul meu de liniște.
https://www.hoathegame.com/
Salut. Voi ce jocuri racing recomandati? Am incercat pana acum doar Asphalt 9, care este gratuit, dar as vrea ceva mai serios si care sa nu necesite conexiune la internet tot timpul. Despre NFS Hot Pursuit Remaster ce parere aveti?
LE: Am Mario Kart
E foarte bun NFS HP Remaster. Merge foarte bine, exceptand loading times-urile putin cam mari si este perfect de jucat on the go dpdv durata unei curse.
Da, sigur il voi incerca pe viitor, pare foarte ok, dar acum cred ca o sa aleg NFS pentru ca este mai arcade si cred ca mai distractiv
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Roguebook: Gameplay Trailer
Available 24th June on Steam and shortly after on all consoles!
---------- Post added 16-03-2021 at 06:47 ----------
SkateBIRD
În curând (2021) pe NSW. link NSW Shop
Desi am Pro Controller de la Nintendo, pe asta imi vine sa-l iau numai sa ma uit la el. La fel ca si la prima versiune, are un vibe retro si imi place maxim. Cred ca o sa-l iau la un moment dat sa-l tin pe birou sa-l mai mangai din cand in cand
Genesis Noir Is Bringing Stylish Cosmic Jazz To Switch Next WeekOriginally Posted by Nintendo Life
Townscaper Announcement Trailer
We're partnering with Oskar Stålberg of Bad North fame once more! Raw Fury is excited to bring Townscaper to its full launch on PC, mobile, and Nintendo Switch this summer!
Nintendo to Use New Nvidia Graphics Chip in 2021 Switch Upgrade - BloombergOriginally Posted by Bloomberg Japan
... and couple the console’s release with a bounty of new games
Asta ar explica de ce nu au anuntat prea multe chestii, in special pentru anul acesta.
Cred ca prezentarea consolei va fi cel tarziu in vara, cand avea loc E3-ul, ca sa aiba destul timp pentru marketing.
60+ Metroidvania Games on Nintendo Switch - THE ULTIMATE LIST GUIDE!
60+ Metroidvania games on the Nintendo Switch. This is the Ultimate Metroidvania list guide you need for the Nintendo Switch in 2021! Metroidvanias, Rouguevanias, Pinballvanias, and more! don't miss our ultimate guide if you are a lover of this genre and sub genres.
Afterpulse | Nintendo Switch Gameplay
NSW Store: Afterpulse
Release date: 30/03/2021Originally Posted by Nintendo
https://naritaboy-game.com/
---------- Post added 29-03-2021 at 15:10 ----------
God is a Geek - Narita Boy review | Techn-Swordsman
---------- Post added 29-03-2021 at 16:58 ----------
Bookmarks