Originally Posted by
Teo
Nu am participat in discutiile legate despre cat de slabe sunt actualele console, insa lucrul acesta a inceput sa ma cam deranjeze si simt ca unele experiente imi sunt furate de o grafica slaba.
Am terminat recent Control Ultimate Edition pe XSX ( aceeasi grafica ca pe PS5) si mi-a placut la nebunie, m-am conectat la maximum cu acel univers. Jucat in Performance fiinca in modul Grafic este foarte clunky la gameplay.
Am incercat aceeasi experienta si pe un Laptop mid-performance, conectat la TV si cu gamepad. 1080p si toate setarile pe Ultra, inclusiv Ray-Tracing. Arata incredibil, mi se pare ca fiecare detaliu minor sau major adus in plus, adauga un plus valoare jocului si experientei in sine, nu tine totul doar de poveste, este un cumul de factori care face un joc sa devina o experienta memorabila.
Din anumite motive nu sunt fan PC, imi plac consolele si tot ecosistemul oferit de ele, insa nu pot omite faptul ca as fi avut o experienta superioara daca l-as fi jucat pe PC sau pe vreo consola din seria PRO.
Avem nevoie de versiunile imbunatatile la ambele console si n-ar trebui sa fie mai tarziu de 2024.