Multumim de review, l-am cumparat si nu am apucat sa joc decat cateva minute din el.Si-am facut platina la HZD.
Multumim de review, l-am cumparat si nu am apucat sa joc decat cateva minute din el.Si-am facut platina la HZD.
Horizon Forbidden West - Patch 1.07
De incercat de catre cei care erau deranjati de calitatea vegetatiei:
In this patch, the team have made several tweaks to vegetation to improve image quality in the Favor Performance mode. Please let us know your feedback. The team will continue to investigate reported graphical issues regarding shimmering, sharpening and screen saturation.
https://www.reddit.com/r/horizon/com...est_patch_108/
...Graphics
Addressed a bug where Aloy wouldn’t appear wet anymore after being in water.
Multiple graphics fixes and improvements in cinematics.
Multiple visual improvements in shadows and clouds.
Addressed a bug where Photo Mode controls would be frozen when initiating Photo Mode during a swan dive.
Performance and Stability
Multiple crash fixes.
Multiple performance and streaming improvements in cinematics.
Removed multiple unintentional loading screens and black screens.
Fixed multiple instances of streaming and visual popping.
Dupa aproape 70h de joc (si inca nu am terminat povestea principala) m-am bagat si eu in arena ca sa vad ce super arme si costume pot lua si...mi se pare horror
In primul rand, totul este super ingreunat de animatiile alea stupide si mult prea lungite, asa cum am mai zis, mai ales atunci cand esti lovit si nu vrea sa se ridice si esti lovit incontinuu pana-si termina inamicul respectiv animatia de tras, iar in timpu asta te ataca si altii fizic si devine efectiv frustrant sa stai sa te uiti la ecran cum iti scade viata si nu poti face nimic
Apoi avem momentele cand trebuie sa incarci arbaletele alea mari si trebuie sa apesi pe L2 si apoi pe patrat si...nu ia mereu comanda si dupa ce ca dureaza o vesnicie cand incarca, daca mai pierzi 2-3s apasand pe buton, deja isi revine inamicu si da cu tine de pereti.
Si mai avem momentele cand apesi sa-si bage ceva potiune si...nu vrea sa faca animatia (animatia de luat potiune oricum te opreste din alergat, pentru ca nu poti sa bei dintr-o sticluta in alergare, desi poti sa..."mananci" plantele alea in timp ce alergi) si ramai blocat ca un idiot si te uiti cum te ataca inamicul si tu te uiti la el...si nu mai ai nici viata...
Iar peste toate astea avem si fugitul de inamici inspre camera care rezulta in blocatul tau in pereti sau geometrie de care nu stiai, te mai ataca si vreun inamic sau sare direct pe tine si nu poti sa scapi si...
Si chiar si asa am reusit sa fac cativa pasi - cred ca am ajuns la jumatate din alea 5 sau 6 runde principale de la 1 din ele (nu stiu daca fiecare arena are cate 5-6 sau sunt aceleasi la toate) si tot nu pot intelege cum e posibil ca unii oameni (si asta se vede pe leaderboards) sa omoare sarpele ala in 4s cand mie-mi ia cam 3-4-5 minute, mai ales cand joc cu armele impuse de ei![]()
Wow...mi se pare ireal. Eu nu folosesc deloc Propelled Spike deci nu il am personal si nu e upgradat si nici nu am vreo arma sau armura la level mai mare de 2-3.
Daca nu-mi iau timp sa creez quest pentru loot-ul de care am nevoie pentru upgrades, mai ales la astea mai speciale este foarte greu sa faci just by playing. Asta e o alta chestie care nu-mi place, pentru ca presupune ca toata lumea vrea sa investeasca in acel RPG side care oricum este slabut facut.
Iar acele skill trees dau niste plusuri de toata jena - sunt 2 sau 3 ramuri unde am bagat doar pt ca nu aveam ce face cu punctele, nu pentru ca ma intereseaza ceva de acolo.
Dar un evade cand esti knocked down nu au putut baga si ei macar ca skill![]()
Ehh. Sunt endgame things oricum si chiar nu mai conteaza daca esti OP sau nu . Mie imi place sa joc cu override si stealth . Unde si acolo ai niste optiuni pt build-uri super misto .
Alt joc care nu te atentioneaza inainte de ultima misiune - sau ma rog, inainte de ultimile misiuni care-ti blocheaza accesul la alte misiuni secundare pana nu termini tot
Nu inteleg ce o fi atat de greu sa puna un text acolo pe undeva, sau ceva linie de dialog care sa-ti spuna sa te pregatesti bine inainte de misiune pentru ca nu vei mai putea o buna bucata de timp![]()
The point of no return in Forbidden West happens in the final mission of the main questline “Singularity.” After preparing for the final confrontation with the Far Zenith, the objective changes to “Call Your Companions at the Campfire.” Upon doing so, the game will display a message saying that the player is entering the point of no return and that the open world will be unavailable from that point on.
If the player is ready to go, select “Call Your Companions (NO WAY BACK)” and proceed with the story, but if there’s anything they want to do before the story ends now is the time. After the final mission, the player will be able to explore the world and continue completing other side quests. They won’t load the save file from before the final mission, instead, they’ll simply continue on from where they left off at the end of the story, similar to how Horizon Zero Dawn handled it.
Absoult nimic, sunt low level outfits, dupa prima zona se gasesc lucruri si mai bune, ma rog, plus the other goodies care sunt subiective (strike piece, resurse),that's my opinion tho'.
Are ceva totusi ceva in plus skin-ul Nora Thunder Elite ! skill-ul ala unic "Second Chance" !(Gain a chance to survive killing blow...) . Mie imi place sa joc cu Utaru Winterweave combinat cu +2 Lasting Override (for fun) sau pt farm +2 Stealth Tear (luate dupa alte skin-uri)
Anyway...sa nu cumva va duceti blindati ca mine la ultima misiune . Jocul nu scaleaza dificultatea![]()
Wow cate haine legendare ai. Presupun ca ai si arme la fel, nu? Daca da, de unde le-ai luat?
Eu am terminat jocul (sunt la 85% de platina, cred) si mai am doar cateva semne de intrebare si arene, dar nu am decat 2 arme (parca) legendare, in rest totul e mov si upgradat la maxim![]()
Bookmarks