Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 19 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 368

Thread: Returnal

  1. #81 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    @codpin - au rezolvata cu day 1 patch problema aia cu micro freeze cand intrii/iesi din harta? Intreb pentru ca m-am uitat la cateva reviews si inafara de cei de la DF, nu a mentionat nimeni asta si sunt curios.

  2. #82 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Nu este nici un freeze cand deschizi harta.

  3. #83 SP
    Member codpin's Avatar
    Nu am intampinat nici o problema de genul. In schimb iar mi s-a intamplat faza aia in care nu puteam interactiona cu un obiect si nu puteam trece mai departe. Se pare ca mi se intampla prima oara cand intru in joc. Dupa nu mai am probleme.

  4. #84 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Au DF inclusiv video cu asta, dar ma bucur sa aud ca au reparat problema.
    Si in Control pe old gen intalneam situatia asta, dar nu au reparat-o pana nu au ajuns pe current gen.

  5. #85 SP
    Member codpin's Avatar
    Gata si primul boss! Dupa vreo 4-5 incercari in total, l-am dovedit.

    Am realizat ca spre deosebire de alte rogue-likes, aici build-ul te ajuta dar nu atat de mult, tot pe skill trebuie sa te bazezi. Din ce iteme am tot incercat, nu vad cum ai putea deveni OP si sa rupi totul de pe harta. In Binding of Isaac de exemplu sunt anumite sinergii intre iteme care te fac de neoprit, aici se pare ca nu e cazul.

    Jocul se deschide un pic din actul 2, e si un spike de dificultate intre zone, dar e din ce in ce mai interesant.

    Xander, nu ti-l recomand. Daca tu te-ai enervat la fenyx rising, Returnal clar nu e pt tine. Sorry!

    Cu cat joc mai mult (am vreo 6 ore in total) cu atat trec mai repede prin harta, ceea ce ma face increzator ca mai spre final o sa pot face un run complet in vreo ora (aici ma refer la toare zonele nu doar la prima).

    Mai postez dupa ce mai inaintez in joc.

  6. #86 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by codpin View Post
    Xander, nu ti-l recomand. Daca tu te-ai enervat la fenyx rising, Returnal clar nu e pt tine. Sorry!
    Multumesc dar inseamna ca nu ai inteles ce m-a enervat pe mine la Fenyx Rising.
    Mie imi plac jocurile dificile, am terminat tot ce inseamna Souls/Sekiro, Gears of War joc numai pe Insane, orice shooter doar pe Veteran/Hardcore. Nu suport jocurile pe care le poti termina si cu degetele de la picioare.

    Ce nu suport este sa vad un design cretin si cheap facut doar ca sa iti piarda timp intr-un anume loc gen 'arunca tu 25 de minute cu niste cutii ca te sunam noi'..
    Nu cu dificultatea am o problema, dar am deviat foarte mult off-topic.

    Uite, referitor la Returnal, fix pentru ca mi-ai spus ceea ce urasc cel mai mult in general la orice ('X sau Y nu e pentru tine'), imi dau comanda de Returnal .
    Initial am zis sa astept pana adauga astia save points dar faptul ca mi-ai spus ca nu-l pot termina m-a determinat sa il iau si sigur il voi termina, chit ca este ultimul lucru pe care il fac .

  7. #87 SP
    Member codpin's Avatar
    Haha... Semeni cu un prieten din liceu, facea fix ca tine! Hai ca m-ai facut sa rad! Thanx!

    Nu am vrut sa sune ca nu poti sa-l termini, ci ca probabil o sa te enerveze maxim. Stiu ca ai terminat Sekiro care e tot skill based deci nu ar trebui sa fie o problema nici asta, doar ca trebuie sa pleci de la premiza ca o sa mori mult si ca o sa pornesti mereu de la zero. Daca poti accepta asta, o sa te distrezi!

    Sa scrii aici cum ti se pare. Spor!

  8. #88 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Scuze de off topic, dar e o chestie asemanatoare, am si eu un amic, daca ii zic ca e un joc bun, omg, reviews , tot tacamul,pot sta si in cap,nu il ia, e la polul opus, parca are alergie la hype, dar mai on topic, astept si mai multe pareri de la voi, sunt in drum spre Buc acum, maine poate reusesc sa il incerc si eu.

  9. #89 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Tocmai azi am invins al 2-lea boss si desi jocul imi place foarte mult pentru ca joc destul de multe rogue-lite-uri, nu pot sa zic ca e un joc pentru oricine.
    Deci daca va sperie ideea de perma-death si credeti ca nu ati avea rabdare la asa ceva mai bine asteptati sa se ieftineasca in loc sa regretati ca l-ati luat full price.

    ---------- Post added 03-05-2021 at 12:57 ----------

    Ceva sfaturi:


  10. #90 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Quote Originally Posted by IGN
    Following the update there are reports of a critical save file error occurring, preventing players from progressing on their run. Developer Housemarque says it is aware of this error and has announced it is rolling back Patch 1.3.3 back to version 1.3.1.
    Returnal Patch 1.3.3 Taken Down After Critical Save File Error Discovered

  11. #91 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Sincer, am crezut ca le-am vazut pe toate: jocuri neterminate; multe buguri la lansare; sisteme si/sau mecanisme ingropate in microtranzactii, dar sa pui un patch la indemana jucatorilor, doar sa aflii ca nu e ok si sa revii la cel original nu am mai vazut de cand ma stiu. Ba chiar, sa stergi progresul oamenilor la fiecare update sau sa ii rogi sa re-instaleze jocul din cauza unui patch. Ah si pe deasupra mai si ceri bani frumosi de la ei...

  12. #92 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Puneti cocoshilor un save system si mai lasati ifosele astea de pacatoase cu batic ca va da lumea bani pe joc si nu-l poate juca.
    Era unu pe net intr-un rage cu spume ca dupa ce-a facut un run perfect de 3 ore i-a crapat jocul si a fost pa. Intr-un al 2-lea run a lasat consola cum recomanda astia in stanby si a fost iarasi pa ca s-a restartat.

    Puneti un save system in joc si puteti sa va spalati pe cap cu ele de patch-uri dupa aia atata timp cat nu pierde lumea progres.

    In alta ordine de idei, cum stati cu progresul in joc?

  13. #93 SP
    Member codpin's Avatar
    Eu in ultimele 3 zile nu m-am mai jucat. Nu am mai avut timp.

    Ultima oara am facut un run de vreo 3 ore in care am eliberat primele 2 zone, am dat jos bossul din zona 2 din prima (aveam un build bunicel) si am murit la bossul 3 ca am intrat cu jumatate din HP. E din ce in ce mai misto pt mine. Astept sa joc iar.

    Prietenul cu care am facut share la joc a trecyt cred ca si de bossul 5, dar el are muuuult mai mult timp de joaca fata de mine.

  14. #94 SP
    Senior Member dronology's Avatar

  15. #95 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    With Patch 1.3.4, all save games are safe to be played now.
    For those who suffered issues with their save game after installing Patch 1.3.3, please see the scenarios below for the latest info after our investigations:
    • Some game saves will have become corrupted with Patch 1.3.3, but maintained their file size. Players with those save games are able to safely continue their progress after installing Patch 1.3.4, without the need for using a backed up save game.
    • Unfortunately other save games will have been effectively "deleted" by Patch 1.3.3, with their file size reducing to 0KB. These save games are not directly salvageable by Patch 1.3.4, without a backup save game available.
    • In those cases, please try using a backed up save from PS+ if available, after installing Patch 1.3.4. With an intact save game from PS+, players can safely restore and continue playing with Patch 1.3.4 installed.
    • Depending on the console settings, the cloud save may have been overwritten by the "deleted" save game noted above. If this is the case, progress will remain unsalvageable, even with Patch 1.3.4.
    De multe ori ma pun in pielea developer-ilor si ii inteleg atunci cand se intampla sa lanseze jocuri cu bug-uri pentru ca am facut si eu destule greseli in programare.
    Dar problemele de genul asta mi se par cam greu de justificat si iertat ...
    Daca as fi pierdut save-ul dupa 10 ore de joc, cat am acumulat pana acum, probabil ca nu as avea rabdarea sa-l reincep si demult era pe OLX.

    ---------- Post added 06-05-2021 at 19:55 ----------

    Dupa 14 ore am reusit sa inving al 3-lea boss.
    Ce a urmat dupa lupta asta nu pot sa descriu, dar pentru mine tocmai a devenit concurent pentru GOTY .
    Foarte interesanta povestea, de-abia apuc sa mai joc din nou.


    Pentru cei care-si fac griji de save-uri, poate asta mai ajuta:

  16. #96 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am jucat si eu astazi pentru prima oara si am murit dupa aproximativ 1.5 ore in momentul in care m-a dat intr-o locked area cu un capatanos galben inconjurat de niste turete rosii cu un shield pe ele care... nu luau damage. De asemenea in capatanos trageam si nema damage, ii scadea foarte putin viata si se regenera instant.

    No problem till now, banuiesc ca am facut eu ceva gresit, dar am o urmatoarele intrebari pentru cei care au ajuns mai departe:

    - Cum stii cand anume jocul a salvat acel progres automat?
    - Poti fi sigur ca s-a salvat progress doar in momentul in care bati un boss?
    - Iti da apoi shortcuts sa te intorci acolo daca mori imediat in urmatoarea zona?
    - Cum anume stii ca ai terminat un successful run? Ce fel de feedback iti da jocul?

    Orice lamurire e binevenita.
    Multumesc!

    PS: Dpdv tehnic jocul este fabulos. Pana cand termin cu el stric clar butonul de capture de la controller.

  17. #97 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Referitor la progres si ce ramane dupa runs, e un pic mai greu de explicat; recomand sa citesti aici: https://www.techradar.com/how-to/ret...items-you-keep .
    Referitor la salvarea "story"-ului , am scris mai sus in spoiler o metoda de a avea un fel de "checkpoint" .
    Dupa ce invingi un boss vor aparea shortcut-uri ca sa ajungi mai repede in biome-urile noi deblocate; dar cum fiecare run il incepi de la 0 cu stats-urile personajului, nu e recomandat sa folosesti acele shortcut-uri din prima; e bine sa explorezi cat mai mult si doar dupa ce ai gasit tot sa treci mai departe.
    Repetarea nivelelor pare plictisitoare dar cu "key items" nou deblocate devine tot mai rapid si distractiv de facut.
    "Successful run" nu am avut inca dupa 15 ore de joc, dar sigur iti vei da seama cand vei ajunge acolo .

    Asa cum au zis si altii, progresul cel mai important se face prin deblocarea "Weapon traits" si a item-urilor noi (Artefacts and Consumables) dar pentru asta trebuie sa joci destul de mult.
    Deci recomand sa nu te dai batut dupa cateva morti si sa perseverezi; pana la urma sigur vei reusi .


    EDIT: pentru a sparge shield-uri ai nevoie de sabie.

  18. #98 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Multumesc frumos, mai bagam fise!

  19. #99 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Eu sigur nu-l voi juca dacă e un joc sadico-masacrist dar is curios ce părere aveti de grafică, arată a next(current)gen?

  20. #100 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai grafica e singura pe care o poti vedea pe youtube.

    Revin cu intrebarea din urma cu cateva pagini - jocul are mai multe niveluri de dificultate?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 19 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts