Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 365 of 404 FirstFirst ... 265 315 355 363 364 365 366 367 375 ... LastLast
Results 7,281 to 7,300 of 8079

Thread: PS5 - achizitie din Romania

  1. #7281 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cam asa se vinde si la Game Stop, pentru cine se plange de ce se intampla in Romania.
    Sa ziceti mersi ca nu va cer bani pe jocuri care au fost gratis day 1.
    Attached Images Attached Images img_9169.jpg img_9168.jpg

  2. #7282 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Mersi

  3. #7283 SP
    Junior Member Schultz's Avatar
    Quote Originally Posted by Phi View Post
    Murdara paine mai mananca si comerciantii astia! (inclusiv sony)

    Deja nu mai e strategie de combatere a bisnitarilor, ci e strategie de marketing, de vanzare a cator mai multe produse deodata.

    De ce sa vinzi consola cum ar fi normal, stand alone, cand poti sa mai scoti niste $ pe alte periferice extra?

    Din toti prietenii mei, nici unul nu ar da banii full retail pe R&C ori Sackboy - cam ce fac acum toti comerciantii cand baga bundles de genul.

    Si sa nu fiu chiar super off topic - acum la Flanco e consola disponibila cu R&C, bineinteles, la pretul standard. E asa de vreo 30 de minute sau si mai bine, semn ca nici cei care vor consola nu se mai ingramadesc buluc sa topeasca stocul in 2 minute.

    https://www.flanco.ro/consola-sony-p...ift-apart.html
    In primul rand, chiar e metoda de combatare a scalperilor. In al doilea rand, alocarile de console PS5 in fiecare tara depind si de activarile de jocuri. Daca Sony vede ca sunt putine activari de jocuri PS5 in Romania, ce motive ar avea sa dea console in plus? De aia vezi si pachetele respective.

  4. #7284 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu zic ca mananca o paine chiar foarte curata Sony. Daca eram eu CEO as fi crescut pretul oficial la $800 din prima zi, in urma cererii enorme, fara sa fac niciun bundle cu jocuri. E clar ca oamenii erau dispusi sa dea atat din moment ce se cumapara de la scalperi. Sony au fost domni, doar neinspirati in combaterea scalperilor. Oricum bine ca s-a rezolvat si situatia asta si se gasesc in magazine.

  5. #7285 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Metoda de combatere a bisnitarilor era la inceput - acum e doar o vaca de muls.
    Avand in vedere ca din ce in ce mai multe magazine au fizic stocul, iar pe internet e abundenta (vezi cazul de ieri cand la Flanco era noapte si stocul rezista puternic), nu se mai pune problema de a combate scalperii. Nu pot ei sa cumpere cat poate sony sa arunce pe piata.

    A doua chestie cu activarea jocurilor nu o inteleg. Noi vorbim aici ca vin bundles cu jocuri bomba si toate perifericele aferente, de care poate nici nu ai trebuinta, dar totusi cumperi pachetul ca vrei consola.

  6. #7286 SP
    Junior Member VforV's Avatar
    Quote Originally Posted by Phi View Post
    Metoda de combatere a bisnitarilor era la inceput - acum e doar o vaca de muls.
    Avand in vedere ca din ce in ce mai multe magazine au fizic stocul, iar pe internet e abundenta (vezi cazul de ieri cand la Flanco era noapte si stocul rezista puternic), nu se mai pune problema de a combate scalperii. Nu pot ei sa cumpere cat poate sony sa arunce pe piata.

    A doua chestie cu activarea jocurilor nu o inteleg. Noi vorbim aici ca vin bundles cu jocuri bomba si toate perifericele aferente, de care poate nici nu ai trebuinta, dar totusi cumperi pachetul ca vrei consola.
    Sony vinde si stand alone la pretul MSRP si bundle care evident e mai scump. Problema sunt magazinele care forteaza bundle-uri si unde nu sunt, dupa cum se vede le asociaza ei si pun conditiile speciale.
    Da trebuia facut asta de la inceput inpotriva scalperilor, iar acum pare o masura mixta, atat pozitiva cat si negativa in acelasi timp, dar asta e, e Romanica.

    Inca o data, problema nu sunt bundle-urile oficiale ca si cel cu R&C:RA, ci cele "obligatorii" si faptul ca nu ai alternativa sa iei (desi exista) doar consola fara nimic extra, pt ca nu vor ei sa o vanda asa.

    Deci nu e Sony de vina, cum zice @Espiritus mai sus, nu au modificat pretul oficial, desi teoretic puteau. Uita-te doar ce nebunie e cu placile grafice ca sa intelegi ca se putea mult mult mai rau chiar decat a fost sau este inca acum si cu consolele.

    Daca stai cu toate alarmele pornite, mai apar din cand in cand si stocuri cu PS5 stock fara bundle, cel putin 1 data pe luna. Deci e mai bine decat cum a fost pana acum...

  7. #7287 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Fix d-aia am postat sus poze de la GameStop. Nu are treaba cu rromanica.

  8. #7288 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Zilele trecute a avut Flanco doar consola (disc). In 7 minute, cat a trecut de la anunt pana am intrat eu, nu mai era pe stoc. Ori au avut f, f putine, ori si-au dat seama ca e eroare - ca acelasi device se poate vinde bine-mersi cu inca un controller pe langa si mai un joc.

    O sa se tot practice schema asta ca inca tine. Cumparatorii vor PS5 si sunt dispusi la concesii - tot dau 25 de bete, hai ca mai dau 10 in plus si pe 2 jocuri si un controller ce naiba!

    Si nu am zis ca e doar la noi. Si altii profita. Oricum, de la alde gamestop nici nu ma astept la altceva Astia iti dau 2 dolari pe un joc de 70 lansat cu o saptamana in urma.
    Adica si poza ta e concludenta - iti baga pe gat gift card de 20, respectiv 40 dolari. Ca si cum vrei sa iei de la Altex si trebuie sa cumperi si un gift card de 100/200 de lei sa il folosesti in magazinul lor wtf

  9. #7289 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    A fost eroare la Flanco. Postasem si eu link direct cand am primit notificarea, dar l-au scos in cateva secunde si au lasat doar bundle.

    Ideea e ca este exact ce a zis userul Schultz. Sony vrea activari pe Romania, dar daca lumea cumpra consola singura si are cont pe US, ok, activeaza consola, dar jocuri activate e tot 0. Asa e win-win si Sony continua sa aduca console.

  10. #7290 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Adevarul este undeva la mijloc. Se combat "afaceristii" OLX, se ofera posibilitatea cumpararii din magazin (chiar si fizic) dar se vand si periferice / jocuri.
    Nu este nimic perfect pe lumea asta si inteleg si pe cei care nu ar da in plus niste bani (fumosi) pe niste casti mediocre sau jocuri mai mult sau mai putin interesante (chiar scurte, vezi Miles Morales).
    Dar macar exista consola, este stoc PS5, pana acum vreo 2 luni, nu era nicium.
    Este o solutie de compromis pentru toata lumea. Inclusiv Sony care trebuie sa faca si bani pana la urma.

    Stiu ca multi nu isi permit (sau pur si simplu nu sunt interesati de actualele bundle-uri / jocuri) dar se mai poate astepta daca nu convine.
    Se va domoli oricum, si probabil se vor face si niste discounturi odata ce mai vine stoc, mai ies niste jocuri exclusive. Poate se va face bundle cu un joc dorit iar achizitia va fi mai potrivita.
    Dar cine isi permite (sau pur si simplu este interesat de actualele bundle-uri / jocuri) poate lua acum.


    PS: faptul ca nu este stoc sau este cerere mare nu inseamna nici ca Sony ar trebui sa umfle pretul.. "de-al dracu". Nu este vina consumatorului. Postase mai sus cineva..
    Totodata nici sa nu fim ipocriti, zic. Suntem destui aici pe forum care au avut comanda la varianta cu Ratchet and Clank dar cum a aparut varianta simpla (scurt dupa, stoc la Altex) am dat comanda si acolo ca apoi sa intrebam daca vrea cineva comanda cu Ratchet and Clank..

  11. #7291 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    dar daca lumea cumpra consola singura si are cont pe US, ok, activeaza consola, dar jocuri activate e tot 0
    Scuze de offtopic dar ai atins un punct foarte important care face subiectul unul alt thread, insa nu ma pot abtine.

    Fara a dori sa jignesc pe nimeni, nu inteleg cum o comunitate care a facut petitii si care si-a dorit din suflet Playstation Store in Romania are inca >50% useri cu accounts pe alte regiuni pentru niste diferente de nimic.

    Ok, inteleg ca sunt anumite deals pe alte regiuni si este ok ca lumea sa speculeze aceste diferente de pret, asa cum inteleg si ca Playstation Romania are niste preturi nesimtite la unele jocuri, dar asta nu impiedica pe nimeni sa faca si un account de Romania care sa fie cat de cat activ.

    Sunt N alte tari in care oamenii si-ar da sufletul sa aiba Playstation oficial si fac petitii peste petitii, iar noi o luam ca pe un lucru care ni se cuvine si stam pe US/UK...

  12. #7292 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Bine punctat.. eu acum cativa ani am renuntat la contul de UK si am facut cont pe Romania.
    Toate achizitiile online de atunci sunt pe contul de Romania. Motivele fiind cele enumerate mai sus.
    Acum sincer nici nu imi mai pasa, dar la acel moment aveam conturi primary / secondary PS4, pentru a putea juca si ce aveam pe cel de UK.. cred ca se poate face in continuare asta nu?

    PS: stiu ca e greu pentru trophy hunters, librarii imense din cretacicul PS, preturi mai bune poate (pe US cel putin, pe UK nici nu mai are sens cred) dar na.. trebuie sustinuta si "piata locala".

    LE: M$/Xbox are vrea sa aiba cred asa piata precum $ony.. makes you think.

  13. #7293 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Romanul e o specie ciudata. Vesnic nemultumit. Pe principiul daca il chemi nu vine, daca nu-l chemi se supara. Acu cateva luni dadeau ca disperatii mii de lei in plus pe o consola pe olx doar sa o aiba. Era cool sa ai ps5 cand altii nu aveau. Fara joc in plus fara a fi noua. Acuma ca sunt gramada de console: de ce sunt doar cu jocuri langa? Hoti si banditi de retaileri cu sony in frunte. Cand o sa fie doar consola (ca mult nu mai dureaza) prevad urlete de nemultumire ca e la pret intreg. "Fara o reducere ceva, ca doar acum sunt multe? Hoti si nemernici de retalieri cu sony in frunte!" Si cum zicea si Xander mai sus: ce natie e aia care vrea ceva, si dupa ce are acel ceva se isi mananca de sub unghii ca sa cumpere cu un cent mai ieftin din alta parte? Ca la pompa cand mai vand cate un ragnet de masina si proprietarul alimenteaza de 50 lei...

  14. #7294 SP
    Member mladin86's Avatar
    Quote Originally Posted by dark18 View Post
    https://www.ozone.ro/product/set-playstation-5/

    Si ei au inceput sa vanda consola + ceva extra... In cazul lor, 2 jocuri la alegere.
    Livrarea 50lei in minim 6 zile cu plata in avans si preturi umflate la jocuri.
    samsari cu acte ... lasa ma te rog

  15. #7295 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by MRC View Post
    Romanul e o specie ciudata. Vesnic nemultumit.
    "Romanul" nu e o entitate cu o constinta colectiva a tuturor oamenilor din tara asta. Nu cei care au luat de la samsari la suprapret se plang de bundle-uri, si nu cei care au tot vrut PS Store in Romania sunt cei care inca stau pe US (Xander sigur are cont de Romania). Ce faci tu e sa citesti parerile unor oameni diferiti crezand ca e aceeasi persoana care vorbeste, adica "romanul".


    In alta ordine de idei, nu se poate schimba regiunea contului? Nici nu ar trebui sa renunte lumea la trofee ca sa treaca pe Romania.

  16. #7296 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu, din pacate la Sony nu merge migrarea contului pe alta tara (si doar ei stiu de ce au limitarea asta stupida)…

  17. #7297 SP
    Member iionut's Avatar
    Eu unul am renunțat la Xbox tocmai pentru că la PlayStation am magazin de România și că am prețurile în Ron. Consola o am in limba română, poate sunt doar patriot
    Până una alta, văd că se găsește consola din plin iar cu un PlayStation Plus cu acces la PS5 Collection chiar merită toți banii

  18. #7298 SP
    Member gompo's Avatar
    Stoc la Emag la 2800 lei!

    Consola PlayStation 5 + Joc Ratchet & Clank: Rift Apart

    https://www.emag.ro/consola-playstat.../pd/DT0DZ0MBM/

  19. #7299 SP
    Junior Member Andjar's Avatar
    La magazinele online din Romania e prima oară când văd consola în stoc la preț oficial... după atâtea luni de pândit în UK . Eu cred că in România nu există scalperi...doar bișnițari mărunți. Scalperi sunt ăia care aspiră un stoc de 100 de bucăți in 2 minute, călare pe boți și dispuși să cumpere minim 10 o dată.
    Eu zic să săriți și pe bundle-uri. La ce se aude cu criza chipurilor până în 2023!... prevăd că de Crăciun va fi jale.

  20. #7300 SP
    Member mladin86's Avatar
    Ms am luat si eu unul . Tot e mai bine asa baga doar un joc “ pe gat” .
    Off : vine cu cablu hdmi 2.1 decent ? Sau trebuie sa iau altul ( la ps4 Pro am avut probleme asta facea “noise” si cu alt cablu de la Pc s a rezolvat)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 365 of 404 FirstFirst ... 265 315 355 363 364 365 366 367 375 ... LastLast

Similar Threads

  1. Xbox Series X|S - achizitie din Romania By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 1047 Last Post: 17-08-2023, 09:48
  2. Pot juca jocuri din Romania pe PS4 din America? By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 19-11-2013, 16:07
  3. Locuri frumoase din Romania By vasilescui in forum Travel & Fashion
    Replies: 0 Last Post: 05-05-2011, 08:24
  4. Replies: 9 Last Post: 28-02-2011, 13:53
  5. Reviste de profil din Romania By rodarkone in forum Console Club
    Replies: 23 Last Post: 11-08-2008, 13:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts