Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 400 of 404 FirstFirst ... 300 350 390 398 399 400 401 402 ... LastLast
Results 7,981 to 8,000 of 8079

Thread: PS5 - achizitie din Romania

  1. #7981 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Jocurile digitale ocupă mai multă stocare (testat de mine cu jocurile care au apărut la PS Plus Extra și pe care le aveam deja pe disc) și nu pot fi vândute. Eu cumpăr digital doar anumite jocuri. Să vedem cum va fi cu noua variantă de PS5 cu unitate optică detașabilă.

  2. #7982 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    N-are cum sa ocupe mai mult spațiu. Practic e acelasi joc, se copiază tot conținutul de pe disc in consolă. Poti sa dai un exemplu clar? Ma gândesc sa nu fi comparat un joc de pe disc, fara nici un update, cu unul luat de pe Store care logic ca are update-uri la zi. Sau poate ediții diferite si cel de pe Store mai are si ceva dlc-uri...

  3. #7983 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Am comparat jocul instalat de mine de pe disc cu actualizările la zi cu ceea ce spune descrierea jocului pe pagina lui de PSN. Nu se copiază mereu tot de pe disc, pe când la un joc digital se copiază tot. Cred că m-am uitat la Spider-Man Miles Morales care e gratuit pentru PS+ Extra (îl am și pe disc, dar am vrut să-l instalez digital ca să folosesc discul de la altul și să nu mai scot discul mereu). Am fost și eu mirat, dar diferența era sesizabilă.

  4. #7984 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cu siguranta nu difera nimic si am cautat si pe net si gasesc acelasi lucru.
    Jocul instalat va avea mereu mai mult, pentru ca are si toate update-urile instalate. Dar asta este indiferent daca il instalezi de pe disc sau de pe PSN.

    Fa un test cu un joc pe care-l ai si digital si pe disc. Instaleaza-l complet, cu tot cu updates, sterge-l si apoi instaleaza-l si digital cu tot cu updates.

  5. #7985 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Am comparat jocul instalat de mine de pe disc cu actualizările la zi cu ceea ce spune descrierea jocului pe pagina lui de PSN. Nu se copiază mereu tot de pe disc, pe când la un joc digital se copiază tot.
    100% se copiază tot de pe disc, e destul de evident ca nu-l mai citește când joci decat foarte scurt pt verificarea licenței. Cum zice si Razvan, fa o proba si compară rezultatele. Nu te lua dupa ce scrie la descriere pe Store. De exemplu la GoW Ragnarok scrie 189gb si el ocupă 84 dupa ce e descarcat.

  6. #7986 SP
    Junior Member Lucifer's Avatar
    Una peste alta, discul ofera "libertate". Il poti imprumuta cuiva, il poti "plimba" pe unde vrei.
    In cazul meu, imi plac discurile pentru ca sunt ceva palpabil, si imi place sa le colectionez.
    Clar, sa ai ceva in plus nu are cum sa dea minus.

  7. #7987 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Discul este sfant, asta este adevarul.
    Eu am patit recent, chiar in ziua de Craciun, sa nu poata juca fiul meu God of War Ragnarok pentru ca era problema cu serverele PSN.
    Jocul a venit sub forma de cod cu Jotnar edition si a fost activat pe contul lui de PSN.
    PS5 ul lui nu era setat ca primary (este setat al meu ca sa pot juca jocurile cumparate si descarcate de pe contul lui care este de RO, al meu fiind de UK) si seara in ziua de Craciun pe la ora 22, in timp ce se juca, i-a aparut mesaj ca va fi scos din joc peste 10 minute pentru ca nu poate verifica licenta.
    Apoi nu a mai putut juca nimic digital si nici nu puteai seta PS5 ul ca si primary tot din cauza problemei cu serverele.
    Pana la ora 24 nu isi revenise, abia a doua zi a mers.
    Deci daca ai o problema cu serverele, cu netul, etc. la revedere, pe cand cu discul, il bagi si joci cand ai chef, desigur, daca ai consola cu disc.
    Deci, o fi mai comod digital si uneori avantajos pentru ca trebuie sa recunosc, sunt unele reduceri de 70-90% care nu le vezi la varianta pe disc, dar ne place nu ne place, cum spuneam si la inceput, discul este sfant.

  8. #7988 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Marea problemă este că nu doar jocurile digitale au nevoie de conexiune mereu online, chiar și unele dintre jocurile pe disc. Practica asta a mai fost criticată, poate Sony va permite să joci offline acolo unde jocul nu are mereu nevoie de legătură la server (cum e Gran Turismo 7) pe o perioadă relativ limitată (gen 2 săptămâni). Eu pot oricând să împrumut jocul cuiva, chiar am câțiva prieteni cu PS5 (doar unul are consola digitală). N-am mai avut timp să verific ce am spus și nici nu știu când voi avea timp (că jocurile pe disc ocupă mai puțin).

  9. #7989 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Good news. Am activat la precomanda PSVR2, DualSense Edge, Charging Station pentru PSVR 2 si modul de joystick pentru DualSense Edge:
    https://altex.ro/accesorii-ps5/cpl/f...17/precomanda/

  10. #7990 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Good news: sunt disponibile pentru precomanda
    Bad news: pretul practic mai cumperi consola o data lol

  11. #7991 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Controller Wireless PlayStation 5 DualSense Edge Hunt 1200 de lei
    https://altex.ro/controller-wireless...PS5DUALSNEDGE/

    vs

    Controller Wireless MICROSOFT Xbox One Elite Series 2 Core White 595 de lei.
    https://altex.ro/controller-wireless...AMXONE4K00002/

    DualSense Edge e dublu ca pret fata de Xbox One Elite Series 2 iar fata de Dual Sense e de aproape 4 ori mai scump.
    Sony pe ce lume traieste cu preturile astea?

  12. #7992 SP
    Member tudort's Avatar
    Probabil după cerere și ofertă. Dacă s-a ridicat PlayStation 5 la nivelul unui produs de lux odată cu marea cerere de la început, Sony a realizat puterea cumpărătorului, mai ales în ipostaza de a-și dori un brand sau produs foarte cerut. Politică similară vedem la Apple și mai nou și Nvidia. Nu înseamnă că sunt niște minuni tehnologice aparatele lor dar le vând precum ar fi și asta îi face pe oameni să și le dorească și mai mult. Asta e lumea în care trăim. Vrei bine, dacă nu vrei sigur vrea altcineva care are posibilitate.

    Trimis de pe al meu SM-S908B folosind Tapatalk

  13. #7993 SP
    Member iliedobre's Avatar
    Xbox elite ala e redus de la 899, nu e chiar diferenta aia. Vad un trend sa iesim cu furci ca sunt console si accesorii scumpe, ar trebui sa faca guvernul un program social, lasati alimente, caldura, energie, sa subventioneze gadget-uri, sa avem toti. Card de 100 de lei de psn cu taloul de pensie.

  14. #7994 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Controllerul DualSense Edge mă atrage prin prisma stick-urilor analogice bune și înlocuibile, dar nu dau 1200 de lei pe unul. Nu știu dacă e prima dată când Sony scoate un controller Elite, dar n-a făcut-o bine. Nici măcar la jumătate de preț nu aș cumpăra. Cred că Sony testează piața acum. Eu nu intru în jocul lor. Aș plăti mai mult pentru un controller cu stickuri Hall Effect, care folosesc magneți în loc de potențiometru clasic. Practic folosind stickuri Hall Effect, controllerele nu vor mai avea stick drift și ar trebui să țină mult.

    Ca fapt divers, la noi n-au ajuns acele faceplates oficiale de la Sony. Aș cumpăra vreo 2 seturi oficiale să facă consola diferită.

  15. #7995 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    .

    Ca fapt divers, la noi n-au ajuns acele faceplates oficiale de la Sony. Aș cumpăra vreo 2 seturi oficiale să facă consola diferită.
    Am vazut pe ozone albastre si roz. Si am mai văzut undeva si camuflaj, da nu mai retin unde.

  16. #7996 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Stickurile analogice inlocuibile erau bune daca costau 50 lei unul. Asa in banii aia iti iei 4 controllere noi cu garantie si te tin minim 8 ani cumulat. (Si chiar daca se strica controllerul, il vinzi cu 30-50 lei pt piese). Eu tot nu am reusit sa inteleg ce stie sa faca de banii astia. Butoane customizabile (care tine de software si ar putea fi integrat si la contollerele clasice?) si un accesoriu integrat care iti da mai multe butoane. Asta e tot?

  17. #7997 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Nici nu mă uit la prețul stick-urilor analogice care nici măcar nu folosesc Hall Sensor. Iar legat de faceplates, vreau să apară pe la Altex/eMag ca să fie în mod oficial. Cred că Ozone le aduce cumva pe sub mână.


    PS: Ar fi fost excelent dacă permiteau înlocuirea celor clasice cu potențiometru cu unele cu Hall Sensor. Practic atunci nu mai aveai de ce să le schimbi, decât dacă le-ai fi stricat fizic cumva. Adio stick drift.

  18. #7998 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    https://scufgaming.com/eu/playstation5

    Cam asta este pretul ptr un astfel de controller. +- 20-30 de euro/$

  19. #7999 SP
    Junior Member tony98's Avatar
    Any news daca mai apare in lunile urmatoare la Altex in stoc vreun bundle cu GOW? Nu l-am prins pe ultimul si acum e out of stock



    Sent from my SM-S906B using Tapatalk

  20. #8000 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Am dat ieri din greșeală de pachet oficial controller+capace de toate culorile la Orange (selectați de acolo restul culorilor). Dacă nu aveam controller deja, poate luam unul dintre pachete, deși 300 de lei pentru două capace e cam mult. Costă vreo 629 de lei cu totul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 400 of 404 FirstFirst ... 300 350 390 398 399 400 401 402 ... LastLast

Similar Threads

  1. Xbox Series X|S - achizitie din Romania By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 1047 Last Post: 17-08-2023, 09:48
  2. Pot juca jocuri din Romania pe PS4 din America? By SnowPhantom in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 19-11-2013, 16:07
  3. Locuri frumoase din Romania By vasilescui in forum Travel & Fashion
    Replies: 0 Last Post: 05-05-2011, 08:24
  4. Replies: 9 Last Post: 28-02-2011, 13:53
  5. Reviste de profil din Romania By rodarkone in forum Console Club
    Replies: 23 Last Post: 11-08-2008, 13:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts