Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 135

Thread: The Last of Us: Part I (Remake)

  1. #101 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Și eu îl voi cumpăra, dar nu la preț de lansare. Am destule jocuri care să mă țină ocupat, mai ales acum cu PS Plus Extra. Am citit că va apare și un bundle oficial cu jocul. Dacă va fi așa, o să apară multe jocuri sigilate.

  2. #102 SP
    Member madskills's Avatar
    Din ce am inteles eu de aici, gamerilor le place ciorba reincalzita. Daca le pui si cateva condimente banale in plus, halesc ciorba aia pe care au mancat-o over and over again fara probleme
    Paradoxal, pe alte topicuri de gaming din lumea asta, toti spun ca nu grafica face un joc si exemplele de jocuri memorabile cu grafica outdated sunt o groaza. Sa cumperi remakeuri, remastered si alte re re re-uri, in loc sa-ti doresti ceva NOU, e visul oricarei companii de gaming din lume: mulsul unei singure vaci la infinit. De aia industria stagneaza si rar mai vezi lansari noi, pentru ca sunt baieti destepti si nu ar avea rost sa se chinuite cu ceva nou, atata timp cat exista piata pentru aceeasi "ciorba"

  3. #103 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Dupa 2 ani de zile sunt asa multe jocuri pe PS5 incat nici nu stiu ce sa ma joc mai intai ! Poate tot un ...GTA5? Am terminat NG+ al TLoU Part 2 (PS4Pro) si am vrut neaparat sa-l mai rejoc si pe primul . A picat la fix remake-ul pt mine ! 300ron ...Fu.. it is what it is .
    Attached Images Attached Images fbzp8zgxkaakiit.jpg

  4. #104 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Eu am jocuri vechi care mi-au placut foarte mult si as vrea sa le joc din nou dar sa fie adaptate din punct de vedere ala controlului si al graficii la momentul actual, gen Emperor Battle for the Dune, comand and conquer generals, medal of honor allied assault etc.

    Remaster si Remake sunt foarte bune atat timp cat sunt de calitate si nu au preturi umflate.
    The Last of Us: Part I (Remake) e un joc bun la un pret umflat dar daca ai un pic de rabdare se rezolva si problema cu pretul.

  5. #105 SP
    Member Cristache07's Avatar


    Bine explicat review-ul. Nu voi plati 80 de euro pret de lansare ( ca un titlu nou AAA), pentru un remake/ remaster de PS3 ce a fost si pe PS4. Sunt curios daca se va oferi upgrade pe PSN la cei care il au deja.

  6. #106 SP
    Member cosmin1088's Avatar



    Concluzia dupa atatea dezbateri este ca majoritatea nu va plati full price pentru acest release.
    Din fericire toti avem un backlog mare, nu cred ca o sa se uite nimeni pe pereti asteptand discount.

  7. #107 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Cei de la Naughty Dog au povestea de la Last of Us spusa exemplar. Cine lucreaza acolo pe partea de story stie ce face. Insa fineturi grafice, o promisiune viitoare de update la multiplayer si cam atat??? Si au aruncat pretul asta... e deja bisnita. Pentru multi care l-au jucat doar sa fii fan inrait ca sa-l iei day 1. Pentru cei care nu l-au jucat sunt 2 optiuni:
    - varianta Remake e super daca ai PS5 si un TV capabil si vrei sa te bucuri de ce poate oferi jocul;
    - pentru ceilalti, remasterul de pe PS4 care are un pret decent poate fi suficient.

  8. #108 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Eu îl aștept pe PC. Nu am prins trenul PS5 și nici nu îmi mai bat capul.
    E jocul meu preferat jucat pe PS3, apoi pe PS4 de 2 ori.
    Bineînțeles, tot la o reducere, nu cred ca merita 60-70 euro.

    Sent from my SM-F936B using Tapatalk

  9. #109 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Skill Up = Best reviewer!


  10. #110 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, fix asta e faza. Noi ne gandim doar la noi - si e si normal - dar este absolut clar faptul ca nu trebuie sa-l luam.

    Jocul e facut pentru nostalgici, pentru cei care vor sa-l rejoace dar sa se simta si sa arate ca un joc modern, dar si pentru cei care nu au putut juca prima parte, tocmai pentru ca arata ca un joc old-old gen, desi ar fi vrut, dupa Part 2.

    Eu sunt de parere ca toate aceste remakes/remasters, samd, sunt toxice overall tocmai prin faptul ca sunt cumva easy money pentru producatori, dar este foarte bine sa existe optiuni.
    Desi personal, prefer sa nu investesc intr-un remake/remaster de la ceva ce am jucat deja, tot am cel putin 2 jocuri in colectie - Shadow of the Colossus si Mafia Definitive Edition. Posibil sa mai am ceva, pe care l-am luat chiar day one, dar sa nu mai tin minte acum.

    Si asa cum eu am apreciat cele 2 jocuri si am considerat ca merita achizitia pentru ca sunt jocuri fff bune, care mi-au marcat copilaria si am vrut sa le rejoc intr-o stare mai buna, la fel altii apreciaza unele jocuri care noua nu ne plac.

    Sunt foarte multi oameni care nu aveau console in urma cu 12 ani si nu avut ocazia sa incerce un joc fabulos. Si ar fi pacat sa-l rateze.

    Da, consider ca au gresit cerand pret de joc full, dar daca-l vrem, nu trebuie sa-l luam day 1. That simple.

    Oricum jocul arata foarte bine, iar acel 4k DR cu 60fps mi se pare perfect pentru cine nu are TV cu HDMI 2.1 ca sa-l joace in 4K nativ si 40fps.

  11. #111 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Ciorbă reîncălzită? Nu duce nimeni lipsă de jocuri bune și noi. Eu unul aș da banii de joc AAA pe un NFS Porsche remaster. Dacă am fi aplicat principiul ăsta la filme acum am fi avut tot DVD-uri și ar fi fost de ajuns. Eu am jucat The Last of Us doar pe PS3 și am refuzat să-l joc pe PS4 sau pe PS5 pentru că în afară de o rezoluție ceva mai mare nu am văzut nici o diferență. Pentru mine The Last of Us este printre cele mai mai bune 3 jocuri jucate vreodată pe oricare platformă. Așa cum s-a mai spus, prețul mare este problema, dar eu personal pot să aștept o reducere ca să-l rejoc așa cum trebuie. Nu cred că există gameri care n-ar cumpăra la preț decent jocuri vechi refăcute și aduse la zi. Eu aș da banii pe remaster-uri la multe jocuri vechi care sunt foarte bune (dar preț de 20-30 de euro, nu 70).

  12. #112 SP
    Member JohnConstantine's Avatar

  13. #113 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Foarte buna si completa analiza DS pentru jocul asta.

    O alta analiza excelenta facuta si de catre NX Gamer, atat pe canalul personal, cat si pentru IGN:


  14. #114 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Eu l-am jucat la lansare pe PS3 si acum regret foarte tare ca am cumparat remaster-ul pentru PS4, macar daca il jucam pe un PS4 Pro dar l-am jucat tot in 1080p pe PS4 vanilla...

    Il voi cumpara 100% si pe PS5 ca sa ma bucur de experienta la cea mai buna calitate insa undeva in primavara/vara la un pret mult mai mic.

  15. #115 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    43min de unboxing-uri TLoU !!

  16. #116 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    În 2-3 luni îl cumpăr și eu la 100 lei apoi ma apuc și de 2

  17. #117 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    A ajuns la cineva jocul? Câteva păreri?

    Gamers.ro m-au dezamăgit, nu a ajuns precomanda (ma gândesc serios dacă sa mai comand de la ei pe viitor).

  18. #118 SP
    Member maravela's Avatar
    L-am luat eu. Nu aveam ce sa joc altceva si mi-am pus bani deoparte pt. el. E scump stiu, dar asta e ... mi l-am dorit. Imi place foarte mult tot ce tine de TLOU, l-am jucat pe primul day one cand a aparut pe PS3.


    Grafic arata exact ca TLOU2 de pe PS4. Imi place ca merge la 60 fps 1440p.

  19. #119 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Cateva screenshots. Se citeste in ochii lui Tess necazul , nu mai zic de Joel ! Personajele cand discuta mai apasat, le sare pana si saliva din gura. Lui Joel ii cad lacrimile la propriu ! Daca mi-au atras atentia pana si jaluzele alea, la cum reactioneaza si se aud in vantul de afara . Jocul se ridica grafic la nivelul 2-ului + extra .Nu este cashgrab. Sunt zone in care mai vezi si prin nivelurile jocului, care niveluri, au fost concepute pt anul 2013. Aici ii dau credit Part II-ului . Merita 300ron? Uhhh! Merita 200ron 100%
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 12.jpg 14.jpg 15.jpg 11.jpg

  20. #120 SP
    Member rzv31's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    A ajuns la cineva jocul? Câteva păreri?

    Gamers.ro m-au dezamăgit, nu a ajuns precomanda (ma gândesc serios dacă sa mai comand de la ei pe viitor).
    Pai cine te-a pus sa iei de la ei cand exista altex sau jocuri-noi care livreaza mai devreme sau chiar la timp; cat ai economisit? Eu unul nu stiu ce vede lumea la ei, ca la jocuri, de exemplu, au preturi destul de mari, iar faptul ca nu exista plata cu cardul in 2022...lol.
    Asa am patit si eu cu aia de la gamestore cand am luat special edition-u la Forbidden West, ca nu am mai gasit-o prin alte parti doar la ei, stiam ca intarzie(3 zile) dupa cat de urat si rau arata site-ul lor. Sunt lucruri marunte, dar utile, care te ajuta sa iti dai sigur seama cat de serioase sunt anumite site-uri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast

Similar Threads

  1. The Last of Us: Part II / Remastered By Dant3 in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 1366 Last Post: 22-03-2024, 12:14
  2. User Review: The Last of Us Part 2 By razvanrazy in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 8 Last Post: 16-08-2020, 12:36
  3. Vand The Last of Us Part II - sigilat By niz in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 20-07-2020, 18:31
  4. Vând The Last of US part II By adin33 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 5 Last Post: 22-06-2020, 14:55

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts