In 12 saptamani s-au vandut 12 milioane unitati:
PS5 hits 59m as Helldivers 2 breaks PlayStation’s launch sales record | VGCOriginally Posted by VGC
In 12 saptamani s-au vandut 12 milioane unitati:
PS5 hits 59m as Helldivers 2 breaks PlayStation’s launch sales record | VGCOriginally Posted by VGC
Intrebare ca sunt putin prost, vreau sa cumpar jocul asta si ma uitam pe niste recenzii, insa nu mi-e clar 'how long to beat' ce anume?
Inteleg ca este co-op, dar exista un numar finit de misiuni (Anthem like) care au si un fir narativ care are un final sau un completion ratio?
Sau ca sa pun intrebarea mai clar, exista vreo progresie, joci pentru a indeplini vreun requirement, sau pur si simplu joci un endless pve fara nici un fel de final/scop?
E endless, practic totul e conectat intr-un univers online unde se primesc treptat misiuni (hand-made de catre devi) care avanseaza o narativa globala, dar nu exista "time to beat" pt ca nu exista ending. Poate doar in termeni de progresie sa deblochezi tot, dar nu l-as numi ending...
Exact asta m-a indus in eroare, ca aia dau acolo ca 'time to beat' 61 de ore pentru coop, dar nu intelegeam 'to beat' ce anume.
Se umple vreun progress bar de procente? Gen, dupa ce eliberezi X planete poti sa spui ca ai terminat un run si o iei de la capat in aceleasi zone?
LE: Am citit acum despre Galactic war si cam cum merge progresia, fair enough...
Fiecare planeta are un progress bar de cat de "eliberata" este care acopera progresul tuturor jucatorilor (in functie de dificultatea pe care joci, aportul tau personal la procente e mai mare sau mai mic). Odata ce e eliberata, se trece la urmatoarea planeta. De obicei sunt misiuni weekly care iti spun care planete trebuie eliberate pentru a le completa, ca sa agrege majoritatea jucatorilor acolo... daca se reuseste in deadline, se obtin rewards + urmatoarea misiune e diferita versus daca se faileaza.
Dar se intampla adesea ca planete eliberate sa fie iar under attack, practic totul e sistemic dar imbracat intr-o narativa astfel incat developerii sa pusheze tot felul de event-uri (de exemplu misiunea de saptamana asta ar putea fi sa eliberezi doua planete alaturate ca acolo s-ar afla fabricile principale de automatoni dar saptamana viitoare afli ca, desi ati reusit sa capturati planetele, pentru ca v-ati concentrat toate fortele acolo s-a raspandit invazia terminidelor si au reinfestat alte planete, si tot asa).
Tbh cam asa ar trebui sa arate un game as a service bun, cu o narativa globala care evolueaza constant si iti da ceva de facut, desi tu ai libertate totala sa joci pe ce planete vrei (atat timp cat exista prezenta inamica acolo). Contentul nou care se adauga, gen arme noi, tot prin narativa asta intra (la modul ai de ales intre a elibera planeta A sau B, daca eliberezi A obtii acces la nu stiu ce tech si practic se adauga o noua arma in joc, daca e B descoperi nu stiu ce feromoni extraterestri care iti adauga nu o arma ci o abilitate; daca nu eliberati niciuna... well, probabil se adauga contentul dar mai tarziu, tot printr-o misiune de genul).
Multumesc frumos, cred ca-l incerc, imi trebuie ceva chaotic & loud ca sa-mi vindec trauma provocata de Indiana Jones...
Revin dupa ce-am facut deep dive in Helldivers 2! O nebunie de joc, nu m-am mai distrat atat de mult de la ultimele raiduri din Destiny 2! Consider ca este exact tipul ala de joc in care habar n-ai ce faci dar este atat de rewarding si de fun incat you don't even give a f*, astepti doar sa vina urmatoarea misiune, apoi urmatoarea si tot asa. Totul explodeaza, e engaging, mereu jocul iti da ceva ca sa ramai acolo, e ca nicotina!
Planetele arata superb iar combat-ul este sublim! Fiecare arma din joc are rost, iar stratagemele sunt cireasa de pe tort. Pacat ca in matchmaking dai adesea de retarzi care considera ca e funny ca la finalul unei misiuni flawless/no death sa dea un airstrike in baza, dar daca ai o echipa este sublim! Ma vad pierzand peste 100 de ore in el, este al naibii de addictive, n-am patit asa ceva de la Destiny si Division 2!![]()
Bookmarks