Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 283 of 303 FirstFirst ... 183 233 273 281 282 283 284 285 293 ... LastLast
Results 5,641 to 5,660 of 6053

Thread: PlayStation Plus

  1. #5641 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    La Sony e un management prost, lansarea noilor abonamente mi se pare grabita, nu au fost pregatiti, probabil actionarii au pus presiune sa scoata un competitor pentru Xbox Game Pass.

    Pana la urma unele abonamente chiar sunt bune ca si continut, valoare, pret de ex. YOXO, Spotify, Netflix, HBO Max, Xbox Game Pass.
    Sony spuneau nu noi nu facem asta avem al model de afaceri desi lucrurile se schimbau in piata.

  2. #5642 SP
    Member iliedobre's Avatar
    Ai uitat flightradar24.com, 6 lei pe luna Silver. Dar cum ai fi facut tu aceste abonamente, ai da toate cele peste 5.000 de jocuri pentru pertul unui pachet de tigari pe luna?
    Atitudinea asta era indreptatita daca scoteau ps plus essential si te obligau la extra. Daca exytra nu e ptr tine din diverse motive ramai la essential, care e problema? Ca nu ai GoW la lansare, ca ai Death Stranding si nu ai Kena, dar tu voiai Kena, ca ai jucat deja Death Stranding? Diferenta e 40 de euro, cat un indie. Ai catalogul public, iti convine faci upgrade, nu iti tii essential ptr multiplayer sau il anulezi ca nu te joci. Simplu.

  3. #5643 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Tu pui problema diferit.

    De fapt, cel putin in cazul meu, nu e vorba de bani, ci de ce ofera competitia.
    Daca pe Netflix ai day 1 filmele bune, dar pe Disney+ le ai dupa 3 ani, desi e vorba de ~acelasi price range, atunci lumea va opta pentru Netflix si se va plange de tacticile Disney+. E doar firesc.

    La fel e si aici. Ok, sa zicem ca 80% din librarii se regasesc pe ambele platforme - acele indie games sau jocuri foarte vechi pe care lumea oricum nu le-ar juca altfel, dar diferenta e facuta de doar cateva jocuri mai importante.

  4. #5644 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Competiția? În România avem oficial doar PS și NSW. XBOX nu este prezent oficial în România. Avem acces și ne iau banii, consolele se vând în magazine dar nu facem parte din piața XBOX (spre deosebire de Rusia!!!). Despre ce vorbim? Comparația nu își are rostul. Deocamdată.



  5. #5645 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai ok, atunci hai sa vorbim pe forum doar despre ce este lansat oficial in rromania. Deci eliminam, poate, juma' de forum

    Dar ce facem cu ce e lansat dar are content taiat? Gen Neftlix, Disney+, PS+ samd?

    Also, nu are nicio treaba piratu pus de tine, cu workardound pe care trebuie sa le facem ca sa obtinem un serviciu platit.

    Deci chiar nu-ti inteleg postarea

  6. #5646 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Eu mă refer doar la console. Oficial XBOX Game Pass și XBOX Series S/X nu sunt lansate în România. De ce vorbim despre asta? Faptul că există modalități (VPN, adrese fake etc.) ca să ai acces îmi amintește de vremurile Napster și The Pirate Bay. Pe scurt, XBOX nu îți oferă nimic în România. Tu le dai niște bani dar nu prea ai dreptul să comentezi. Dacă gamerii ar renunța la workaround și ar pune presiune pe companie poate situația s-ar remedia. Altfel așteptăm ca la Visa Waiver.

    Nu mă interesează Netflix, Hulu, HBO Max și altele. E o altă discuție în care trebuie să ținem cont de drepturi de difuzare/distribuție (vezi și situația transmisiunilor sportive). Nu este ca la jocuri video. De exemplu, ultima oară când am verificat pe Netflix JP aveai tot ce îți dorești din franciza Dragon Ball (doar că sunt în japoneză și nu au subtitrare în alte limbi). În RO Netflix nu difuzează DB. Deci o discuție separată.

  7. #5647 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai nu e chiar asa. Ce spui tu inseamna ca daca scoate Sony ceva e zeu pt ca nu are competitie.
    Dar de fapt competitia exista si e reala.

    Cat de workaround pentru asta, culmea, iti garantez ca majoritatea utilizatorilor de PS din romania, au cont pe US sau alte tari. Pentru ca aveau inainte de lansarea in RO si nu s-au mai obosit sa schimbe (nici nu stiu daca se poate).
    Asa ca si ei ar trebui scosi din conversatie?

    Anywho, ca orice alta discutie pe thread Sony - daca nu esti 100% multumit de ce ofera, esti hater si fanboy xbox sau altceva.
    Nu conteaza ca ai produsul si dai banu si esti indreptatit sa te plangi sau sa-ti spui parerea

  8. #5648 SP
    Senior Member dronology's Avatar
    Am făcut upgrade la Extra (75 de lei până în decembrie) pentru câteva jocuri pe care nu le-am jucat: Ghost of Tsushima, Death Stranding, Stray etc. În decembrie voi reveni la abonamentul de bază. Eu sunt critic și cu Sony, poate chiar mai mult decât cu XBOX sau Nintendo. Nu are rost să mai amintesc de fazele cu online gratuit pentru jocurile f2p (respect Fortnite!) sau crossplay (respect Fortnite!). Chiar sunt multe de criticat la Sony.

    La XBOX este o zonă gri pe care Microsoft nu se grăbește s-o ”albească”. Aproape în fiecare zi trec pe lângă sediul Microsoft din Piața Presei și le transmit în gând urări călduroase de bine. Chiar vreau să renunț la Sony și Playstation (din această cauză am amânat să trec la PS5) dar până când XBOX nu este oficial în RO nu voi mișca un deget în această direcție.

  9. #5649 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Faci un teatru ieftin, pana sa se lanseze Playstation oficial in Romania foloseai cont de UK, US, asta nu te impiedica sa iti iei o consola Sony si sa te joci. Da era mai bine daca nu trebuia sa imi tin contul pe Irlanda pe Xbox dar asta nu ma impiedica sa folosesc consola si sa ma bucur de Game Pass si jocurile Microsoft.

    Pe mine ma costa 450 de lei sa trec la Extra pentru ca am Plus pana in 2025 si nu merita la ce ofera.
    Ma mir ca nu ai luat abonamentul Premium ca sa te joci demo-uri si sa folosesti un serviciu de streaming care nu merge in Romania desi culmea sunt prezenti oficial.

  10. #5650 SP
    Member flaviud's Avatar
    Nu exista prost si bun, exista doar puncte de vedere, atat. Ideea e ca tu vorbesti foarte general: jocuri de rahat, servicii de rahat, management prost etc. Nu este convenabil pentru mine vs e un seviciu de doi bani care nu ofera nimic, sunt 2 chestii total diferite...

  11. #5651 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Ma mir ca nu ai luat abonamentul Premium ca sa te joci demo-uri si sa folosesti un serviciu de streaming care nu merge in Romania desi culmea sunt prezenti oficial.
    Merge streaming-ul, cum sa nu meargă? Am încercat chiar eu prin streaming pe PS5 mai multe jocuri de PS3 din Premium.

  12. #5652 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Mai nu stiu ce sa zic.. eu de-abia am jucat sau am fost interesat de titluri din PS Plus (bag de seama ca acum este acest essential).
    In principal am abonament pentru multiplayer. Mi-am luat acum ceva timp, la promotie, niste coduri.. cred ca am pana in 2024 sau ceva.
    Nu intentionez sa fac upgrade..

    Planurile sunt subtiri per ansamblu. Nu stiu ce-a fost in capul lor si de ce au lansat asa. Mai mai ca iti trebuie si niste grafice ca pentru versiunile jocurilor Ubi$oft. De ce unele titluri si nu altele. Ce merge si ce nu merge si unde. Ce apare, cand intra si ce iese. Si de ce 3 niveluri.
    Sau poate s-au simtit sa iasa datori cu un serviciu sa nu spuna ca nu mai aduna un ban. Sau poate nu am urmarit eu bine subiectul si chiar merita.
    Totodata este bine ca unii par a gasi valoare in ele.. pana la urma nu suntem toti la fel.

    Cat despre titlurile vechi.. premium sau ceva (imi place mult acest cuvant).. eu dupa PS5 nu mai pot juca cu usurinta multe din ele.
    Fie din cauza 30 FPS fie din cauza interfetelor, bugurilor, etc.
    Un exmplu.. am incercat sa termin AC 3 de curand (si este si remastered).. l-am lasat pe la misiunea 7-8 din 12 daca nu ma insel.
    A fost.. ce a fost.. cu bune, cu rele.. la vremea lui.

    Dupa ce joci insa niste titluri mai noi si te porcesti la evolutia tehnologica.. melancolia trece repede. Sau poate sunt doar eu asa..
    Oferta actuala este destul de generoasa si ea. Multa bataie pe timpul nostru din ce in ce mai pretios..


    PS: welcome to digital games and subscription models.

  13. #5653 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Merge streaming-ul, cum sa nu meargă? Am încercat chiar eu prin streaming pe PS5 mai multe jocuri de PS3 din Premium.
    Ia vezi merge pe PC, tableta și telefon?

  14. #5654 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Habar n-am. Nu merge? Sorry, n-am știut. N-ai specificat la ce te referi. Ai zis-o la modul general ca si cand nu ar funcționa deloc in România.

  15. #5655 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Lumea trebuie sa inteleaga ceva: degeaba sunt 100 jocuri pe care le-ai juca intr-un abonament, daca exista alte 10 jocuri pe care ai prefera sa le joci inainte, dar nu sunt in acesta. Uitati, sa zicem ca ati vrea sa jucati seria AC, va apucati de ea si apoi vedeti un review la EldenRing si va apuca cheful de el. Timpul nu permite sa le joci pe ambele, cumperi Elden Ring de 150 ore continut si 3 luni nu te atingi de abonament. Apoi apare GodofWar, il vrei pe ala, il joci, iar 2 luni nu te atingi de abonament. Vine o perioada aglomerata la munca, 2 luni nu joci nimic. Sa zicem ca te reapuci de AC 2 luni, dupa care apare SilkSong, il cumperi si iar nu te atingi de abonament. Mie in acest moment imi poti da orice chestie GRATIS, ca nu am cand sa le joc. Am cateva luni (multe) de gaming ,,promise,, altor jocuri, pe care le-am cumparat deja. Apoi vor fi lansari noi pe care le prefer in defavoarea unor titluri vechi random. Cum zicea cineva si mai sus: timpul este foarte important.

  16. #5656 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Abonamentele sunt facute sa le iei si sa uiti de ele. Fie ca e PS+, Netflix sau mai stiu eu ce. Am avut perioade lungi cand nu m-am atins de jocurile din PS + sau filmele/serialele din Netflix

  17. #5657 SP
    Member morphine's Avatar
    Mie mi-ar placea sa pot activa pe zile individual. Stiu ca in ziua respectiva o sa am timp sa ma joc asa ca-mi convine sa-l activez pt o zi.

  18. #5658 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Quote Originally Posted by dronology View Post
    Am făcut upgrade la Extra (75 de lei până în decembrie) pentru câteva jocuri pe care nu le-am jucat: Ghost of Tsushima, Death Stranding, Stray etc. În decembrie voi reveni la abonamentul de bază. Eu sunt critic și cu Sony, poate chiar mai mult decât cu XBOX sau Nintendo. Nu are rost să mai amintesc de fazele cu online gratuit pentru jocurile f2p (respect Fortnite!) sau crossplay (respect Fortnite!). Chiar sunt multe de criticat la Sony.

    La XBOX este o zonă gri pe care Microsoft nu se grăbește s-o ”albească”. Aproape în fiecare zi trec pe lângă sediul Microsoft din Piața Presei și le transmit în gând urări călduroase de bine. Chiar vreau să renunț la Sony și Playstation (din această cauză am amânat să trec la PS5) dar până când XBOX nu este oficial în RO nu voi mișca un deget în această direcție.

    Nu stiu, eu pe XBOX am cont pe Brazilia, nici macar pe US. Si totusi cand am avut problema cu un controller cumparat din Romania, dar care mai era in garantie, l-am trimis, oamenii mi-au trimis eticheta prepaid pentru transport, l-au inlocuit si nu m-au intrebat nimic. Deci chestia asta cu nu iti ofera nimic e cam bull****. Da, uite, poate as vrea game pass rewards, care nu sunt accesibile decat cu VPN, dar sa ajungem pana la "nu ai voie sa comentezi" e tare mult.

    Sigur, e dreptul tau sa ii ignori pana nu sunt "oficiali", dar sa nu exageram cu abordarile generale.

  19. #5659 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Rumor: the PS+ Essential lineup for August has been leaked on Dealabs

    - Tony Hawk's Pro Skater 1+2 (PS4/5)
    - Yakuza: Like A Dragon (PS4/5)
    - Little Nightmares (PS4)
    Să vedem dacă se adevereste20220727_165507.jpg

  20. #5660 SP
    Member gompo's Avatar
    Au confirmat cei de la Playstation pe contul oficial de Twitter cele 3 jocuri de mai sus.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 283 of 303 FirstFirst ... 183 233 273 281 282 283 284 285 293 ... LastLast

Similar Threads

  1. PlayStation Plus Collection By paul in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 27 Last Post: 02-02-2023, 10:32
  2. PlayStation Plus By rulzmaker in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 5149 Last Post: 05-10-2020, 17:20
  3. PlayStation Plus By rulzmaker in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 5149 Last Post: 05-10-2020, 17:20
  4. Vand PlayStation Network Card Romania si PlayStation Plus By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 6 Last Post: 25-04-2020, 17:20
  5. PlayStation Plus Free By ragnarlodbrok23 in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 09-08-2015, 22:12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts