Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 291 of 303 FirstFirst ... 191 241 281 289 290 291 292 293 301 ... LastLast
Results 5,801 to 5,820 of 6053

Thread: PlayStation Plus

  1. #5801 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Salutare, eu asa stiu. Cred ca s-au prins ca lumea cumpara in prostie abonamente de black friday ca sa faca bisnita cu ele si au stopat . Are destul de mult sens sa le scoata oricum, pentru ca nu trebuie sa mai plateasca nici % la terti, iar lumea deja este obisnuita cu subscriptiile. Mai bine controleaza ei direct totul.

  2. #5802 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by AzFaust View Post
    Salutare. Caut sa-mi prelungesc abonamentul ps+, dar vad ca nu se mai gasesc carduri pt 1 an. De cand s-a schimbat ps+ le-au scos de la vanzare?
    Aici la mine la țară avem un Penny si mereu vad in el un stand cu "cartonase" pt diverse chestii si e plin si de cartonase cu PS+. Probabil nu are cine sa le cumpere p'aici si au rămas in stoc

  3. #5803 SP
    Member Antiohh's Avatar
    sunt si in alte parti, dar de suma fixa si ps+ pe 3 luni

  4. #5804 SP
    Member Cristache07's Avatar
    PlayStation Plus free games for February 2023:
    Available February 7 -March 6

    Destiny 2: Beyond Light (PS5, PS4)
    OlliOlli World (PS5, PS4)
    Evil Dead: The Game (PS5, PS4)
    Mafia: Definitive Edition (PS4)

    Source: Gamespot

  5. #5805 SP
    495
    Member 495's Avatar
    isteti astia cu destiny beyond light, mi-au adus aminte ca trebuie sa cumpar lightfall...

  6. #5806 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Eu nu mai dau banii pe Destiny 2 de când au scos forțat un DLC cumpărat de oameni. Rămâne așa moca sau de la PS+. N-am văzut joc care să decadă mai rău și mai repede decât Destiny. Pornise așa bine, dar dezvoltatorii s-au lăcomit și i-a lovit și prostia.

  7. #5807 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Si pt mn a fost moartea pasiunii. Am vrut sa joc acel DLC si nu am putut a fost un big nono pt mn. Dar din cate am auzit au fost nevoiti sa faca asta din lipsa de resurse. Nu ca le-as lua apararea, dar nu cred ca e neaparat lacomie.

  8. #5808 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Eu unul am judecat tot ce ține de Destiny 2. Față de primul joc modul de monetizare a fost foarte prost gândit. Nu cred c-am mai auzit de retragerea unui conținut plătit în vreun joc mare sau de la un dezvoltator mare. E doar vorba de planificare defectuoasă și a deschis Cutia Pandorei. De acum există precedent și următoarea dată când se va mai întâmpla, jucătorii vor fi deja pățiți.

  9. #5809 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Am incheiat si eu epopeea Destiny. Ce-i drept dupa pauze si pauze.. on and off de-a lungul anilor.
    Prea multa.. pasiune. Seasonal model obosit. PvP tot o gluma cu echilibru inexistent. Iar dupa o cafea Nezarec bine prajita si dic on metal dic action.. pas. Am ceva mai bun de facut cu timpul meu. This sht will never stop.

    On topic.. smart sa bage Beyond Light la PS Plus.. fckerii
    Insa asa lipsa de respect de la un dev mai rar. Sa scoti continut (in draci, in ultimii ani) pe care oamenii il platesc.. ba mai mult ulterior o parte din el sa-l dai gratuit. Prost e cine da, nu cine cere. Sau smart business.

    PS: alea cu nu au oameni, vremuri grele, incalzire globala, curcubee, pace pe pamant.. don't care. Parca e vreo casa de ajutor reciproc. Clientii platesc pentru un produs. Punct.

  10. #5810 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Horizon: Forbidden West & Resident Evil 7 la PS Plus Premium.
    Scarlet Nexus & Borderlands 3 la PS Plus Extra.
    And more to come...
    Damn, ce luna buna .

  11. #5811 SP
    Member morphine's Avatar
    Eram aproape sa cumpar versiunea de ps5 de la RE7. Bine ca o aduc si pe asta, m-a scutit de o cheltuiala.

  12. #5812 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai...doar le baga in catalog, nu le dau "free", la Essential.

    Also, mi se pare ca maresc destul de mult gap-ul intre Extra si Premium, desi pe site-ul oficial nu spun nimic de lucru asta.

    Macar o steluta, ceva, in dreptul "Catalog de jocuri" ca sa explice ca Premium are si alte jocuri in plus fata de Extra, pentru ca din ce arata ei acolo, pare ca Premium are in plus catalogul de jocuri clasice, trials si streaming

    Asta e reclama falsa si este ilegala.
    Si-au luat-o rau de tot in cap Sony. Cineva ar trebui sa-i mai puna la punct cu mizeriile astea

  13. #5813 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu știu ce să zic de acest leak. Premium nu are jocuri in plus fata de extra in catalog, nu? Cum a zis și Răzvan, premium are in plus doar streaming și trials. Mi se pare ciudat sa adauge acum jocuri in catalog doar pentru premium.

  14. #5814 SP
    Member clax_117's Avatar
    Cel mai probabil jocurile vor fi incluse si in catalogul extra.

  15. #5815 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Nu știu ce să zic de acest leak. Premium nu are jocuri in plus fata de extra in catalog, nu? Cum a zis și Răzvan, premium are in plus doar streaming și trials. Mi se pare ciudat sa adauge acum jocuri in catalog doar pentru premium.
    Ba da. Sunt destule. Eu am mai semnalat faza asta aici si aici, dar sunt de parere ca daca baga Horizon FW in Premium, or sa faca un gap mult prea mare.
    Si again, e vorba de promovare mincinoasa.

  16. #5816 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Mda, e cam aiurea ca nu au spus de la inceput diferentele acestea dar macar diferenta de pret nu e asa mare - doar 100 RON in plus pentru Premium.
    EDIT: vad ca in Noiembrie am platit 412.50 RON pentru Premium.

  17. #5817 SP
    Member iliedobre's Avatar
    Eu zic ca o micsoreaza, depinde de unde privesti. Diferenta intre extra si premium e de 100 de lei pe an (4 pachete de tigari), scoti banii doar din Horizon FW, care e mai scump si pe olx.
    Cat despre "ilegalitatea" reclamei, in linkul datv de tine catre site-ul oficial spun la fiecare pachet in parte ca ai un "game catalogue", nu mentioeaza nicaieri ca e acelasi. Pe rationamentul tau isi fac siguri rau, nu comunica un feature al pachetului ("vezi ca in afara de jocurile clasice/streaming mai ai si cateva jocuri de ps5 exclusive").
    Ma asteptam de la voi la o atitudine mai moderata Inteleg ca sunt vremuri grele, dar parca sarim toti cu furci si topoare, toti sunt hoti, toti vor sa ne fure, la puscarie!

  18. #5818 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu e chiar asa. Cat timp nu mentioneaza ca exista diferente, se presupune ca sunt aceleasi jocuri. Ba din contra, chiar ei specifica diferentele dintre ele - faptu ca la Premium ai acele 3 chestii extra. Teoretic pentru aia platesti acei 20 euro in plus - nu mi-au placut niciodata comparatiile cu pachetele de tigari, pentru ca nu fumez si mi se par bani irositi, dar aia e alta discutie

    Sau tu cand vezi o comparatie intre editiile unui joc si vezi ca atat standard, Limited cat si Collector's primesc jocul de baza, dar restu au cateva alte bonusuri, presupui ca de fapt Limited are si poveste in plus, iar Collectors are si mai multa poveste in plus? Sunt sigur ca nu - asteptarile sunt ca toate sa aibe jocul identic, iar ce e extra trebuie specificat. Si ei asta fac - misiuni, skin-uri, OST, digital artbook, samd.

    La fel si aici. Catalogul este acelasi. Cat timp ei nu mentioneaza cu ceva steluta ca difera, inseamna ca este la fel. Si de fapt...nu este.

    Si in cazul in care te refereai la mine, ca sunt moderator, una e sa moderezi niste discutii si sa respecti sau sa te asiguri ca lumea respecta un regulament si alta e sa taci din gura cand vezi o practica incorecta. Iar Sony fix asta face - reclama mincinoasa, deci practica incorecta.
    Daca nu te refereai la asta, atunci din contra, mi se pare ca aici e locul ca lumea sa nu taca din gura si sa discute despre lucrurile astea.

    Si nu, nu-si fac singuri rau. E chiar facuta cu cap. Se uita lumea si vede ca e la fel si opteaza pentru Extra, dar cand intra in consola si se uita la jocuri si vad ca multe din ele sunt pe Premium, fraieresc oameni sa dea extra bani pentru jocurile alea, desi again - tu cand vezi diferentele dintre ele, nu-ti dai seama ca sunt si jocuri normale, extra.
    Si nu te fura, doar iti forteaza mana sa dai mai multi bani dupa ce-ti dau cu jocurile alea pe la nas

    Scuze ca m-am activat asa - nu am nimic personal cu nimeni - doar ca ma enerveaza maxim situatiile de genu asta

  19. #5819 SP
    Member omega's Avatar
    Scuze ca intervin, dar as vrea sa inteleg si eu, inafara de leak-ul ala, exista concret vrun joc care este la premium si lipseste la extra in momentul de fata ?

  20. #5820 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dada. Vezi ca postasem aici.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 291 of 303 FirstFirst ... 191 241 281 289 290 291 292 293 301 ... LastLast

Similar Threads

  1. PlayStation Plus Collection By paul in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 27 Last Post: 02-02-2023, 10:32
  2. PlayStation Plus By rulzmaker in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 5149 Last Post: 05-10-2020, 17:20
  3. PlayStation Plus By rulzmaker in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 5149 Last Post: 05-10-2020, 17:20
  4. Vand PlayStation Network Card Romania si PlayStation Plus By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 6 Last Post: 25-04-2020, 17:20
  5. PlayStation Plus Free By ragnarlodbrok23 in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 09-08-2015, 22:12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts