Sunt curios de ce nu se stie nimic oficial despre jocurile PS+ UK al lunii Martie deoarece PS3 si Vita deja primeau gratuitatile in fiecare 24-25 ale lunii?
Printable View
Sunt curios de ce nu se stie nimic oficial despre jocurile PS+ UK al lunii Martie deoarece PS3 si Vita deja primeau gratuitatile in fiecare 24-25 ale lunii?
Le anunta saptamana asta si o sa le puna saptamana urmatoare. Cred ca s-au hotarat sa apara toate in aceiasi zi, deoarece de cand cu ps4 jocurile la plus pentru ps3 si ps vita apareau intr-o saptamana si la ps4 in alta. Parerea mea.
Asa credeam si eu, am vazut count-down-ul pe site dar speram ca apar totusi astazi jocurile de PS3. Asta e, cateva zile in plus de asteptare nu ma omoara.
Azi e luni, poate vrei sa zici miercuri ca atunci se updateaza ps store europa.
Am vazut ca este oferta pe cdkeys.com la plus si am mai luat un an ( ~171 ron - 30 LIRE )
am bagat codul dar ps+ ul meu tot in 127 zile expira. e ok? va apărea dupa?
cum aflu si eu cand imi expira ps plus ? :-?
Account information - Manage subscriptions sau Services, nu mai stiu sigur care.
Gata am gasit ms de info deci la Account management - Transaction Management - Service List
In summary
Leaving PS Plus on 5th March:
Entering PS Plus on 5th March:
- Outlast/Sound Shapes
- Metro Last Light
- Guacamelee! (Cross Buy)
- Dynasty Warriors Next
- ModNation Racers Road Trip
De ce pe 5 martie?
- Dead Nation Apocalypse Edition
- Tomb Raider
- Brothers A Tale of Two Sons
- Pixeljunk Monsters Ultimate HD
- Smart As
Probabil vor sa fie egal pt cei cu ps4 si de acum asa o sa fie :P
i love PS+ !!! am primit exact jocurile care ma interesau sa cumpar :D bioshock si tomb raider !
la mine e fix invers, au pus exact jocurile pe care mi le cumparasem de pe psn in ultimele 3 luni
N-am avut activat PSN+ niciodata. Acum vreau sa vad daca am inteles bine. Daca imi activez o subscriptie pe contul meu de US pe 1 an pot sa scot jocurile astea din pozele de mai jos acum?
Pot s-o fac si de pe telefon?
De pe telefon nu am incercat, insa jocurile da, poti sa le scoti pe toate de acolo.
iti recomand sa faci pe uk ! de obicei sunt jocurile mai bune :-?
Poti sa iei toate jocurile din acea lista (se numeste Instant game colection) + jocurile ce apar lunar incepand cu luna in care ti-ai facut tu abonament. Nu toate jocurile intra in Instant game collection asa ca cele care nu intra trebuie downloadate neaparat in perioada de o luna in care sunt valabile, altfel le pierzi, chiar daca tu in timpul acela ai abonament PS Plus.
mmm, anul trecut au fost jocuri mai bune pe uk, anul asta us a inceput mai bine
E aiurea ca jocurile nu sunt comune. Trebuie sa-ti faci 2 conturi cu psn+ ca sa le ai pe toate. Aiurea.
in mare parte sunt comune