Update-uri (de zeci de gb), patch-uri, dlc-uri, inbunatatiri, reparatii, errori, servarare cazute...Da sunt hater
iti place uncharted 4? pentru ca acolo ai un pistol si o mitraliera, atat
in horizon ai arc care are multiple tipuri de sageti, ai fire cu care legi robotii la pamant, ai bombe pe care le pui jos, ai sulita, poti sa rupi arme de pe roboti pe care le iei de jos si le folosesti impotriva aceluiasi inamic, dupa cum vezi in gif-ul din postul de mai sus poti sa faci situatii cu multiple environmental kill, poti sa hack-uiesti roboti pe care ii calaresti sau ataca pentru tine, iar gameplay-ul este impartit in: mount combat, stealth, ranged & melee, chiar nu inteleg despre ce te plangi, varietatea inamicilor e de la oameni la roboti de toate felurile, 25/26 de tipuri de roboti unde cel mai mic e cat un leu iar cel mai mare cat un bloc, ai locatii de desert, jungla, zapada, pesteri, ai dungeonuri, deci eu chiar nu vad unde este repetivitatea, pot sa zic chiar mai multe detalii dar nu vreau sa dau spoilere, in witcher 3 nu am auzit sa se planga cineva ca Geralt are doar sabii
https://www.twitch.tv/videos/120168303
peste o ora de gameplay din buildul final, jucat de developeri, (atentie pentru unii: calitatea streamului nu reprezina jocul final deoare nu au parteneriat cu twitch ceea ce inseamna ca au calitate limitata la bit rate etc. jocul arata mult mai bine in real life)
e interesant arata o arma noua, arata cativa roboti in detaliu, e satisfacator sa vezi jocul jucat de oameni care stiu cum sa-l joace nu de revieweri care pun mana pe un controller doar cand e luna plina
AGKill0, prea esti fixist pe jocul asta, de il aperi asa vehement. Ai fixata in minte ca jocul va fi super mega bun si orice comentariu negativ parca e un atac la tine. Chill mate, si grow up (daca ai peste 20 ani o sa ma surprinzi LE: 26? damn)
Astea spune, e hatereala aici (inainte de recenzii) asa cum vad si pe alte forumuri pe care le frecventez (inclusiv din strainatate, ca cica aia sunt mai "civilizati"). Fie filme, jocuri etc, toti isi dau cu parerea (ca pe net faci ce vrea muschiul tau) si ori fac hate la greu, ori sunt super protectorii filmului, jocului respectiv (consolei ). Sa asteptam deci, cum zicea un coleg mai sus, recenziile dar si impresiile jucatorilor de rand (nu critici) si apoi sa tragem o linie.
Mie mi-a placut ce am vazut pana acum, si daca e bine primit o sa il iau in prima sau a doua luna de la lansare (chestie pe care nu o fac mai deloc). Daca nu, astept o reducere, ca nu duc lipsa de jocuri de jucat.
ps: nu ma deranjeaza daca ar avea numai un arc, daca jocul nu devine monoton. Last of Us sau Tomb Raider le jucam in special cu arcul. dar probabil din ce am vazut vor avea mai multe optiuni, alte arme dar si moduri diferite de a folosi arcul.
Ce ma astept de la el? Gameplay-ul sa fie bun si sa fie si putin tactic (sa te oblige sa o schimbi in functie de inamic sau imprejurare), si sa ai si posibilitatea de abordare stealth a situatiilor. Povestea sa fie decenta (nu ma astept la minuni aici).
In general evit sa fiu overhyped la ceva. E bine sa vezi parerile finale cum e (aproximativ) pana decizi daca vrei sa-l iei sau nu, sau daca e pe gustul tau.
JohnConstantine, prea esti fixist pe jocul asta, de il urasti asa vehement. Ai fixata in minte ca jocul va fi super mega naspa si orice comentariu pozitiv parca e un atac la tine. Chill mate, si grow up (daca ai peste 20 ani o sa ma surprinzi LE: 32? damn)
e clara treaba, daca ai nevoie de aprobare de la anturajul tau sa cumperi un joc e clar ca nu ai treaba cu gamingul serios si iti sugerez sa ramai la jocurile Ubisoft/Blizzard, stilul ala de caterinca sociala
Fac preorder cu câteva zile înainte de lansare. Nimic din ce sa lansat de curând nu îmi place.
Sent from my EVA-L09
Arata incredibil :X
Cateva impresii fara spoilere: Horizon Zero Dawn Spoiler-free Impressions (for real this time) - NeoGAF
The early part of this game kinda feels like a fully realized vision of the small section of TLOU where you play as Ellie hunting the deer and exploring a beautiful natural world. I'm loving it. Except you're more agile, equipped, and you have a lot you can do in the world.
The game reminds me a lot of Red Dead Redemption right now.Si un detaliu fain:Ubi games don't hold my attention long. Not since AC2. I was worried the same would happen here.
This game has my attention. It's got collectible resources and enemies strewn throughout the environment, but it doesn't feel bloated with pointless collectibles and objectives (so far).
The main story is engaging enough to keep me wanting to know more. The main objectives anchor the open world. The interactions with the environment have a practical purpose just like in TLOU and RDR. You need to confront enemies and harvest resources to get better gear, weapons, and items, which are extremely beneficial to defeating more advanced foes.
pana la urma cine il cumpara, ca am vazut tot feluri de reactii negative pe forum. recunosc nu am avut timp sa ma documentez sau sa vad miile de videouri lansate pana acum. in review-urile de pe net nu prea am incredere si ma bazez mai mult pe posturile de pe forum
Bookmarks