Baieti, eu gata... puteti sa postati trailere in continuare dar eu nu mai le urmaresc. Am impresia ca am vazut cam 75% din joc si deja se duce naibii tot farmecul de a descoperi jocul cu "manutele" mele. Astept notele, si daca este peste 8/10, i'm in!
Am citit doar ultimile doua pagini si am senzatia ca deja am terminat jocul, prin Youtube.
Note mari, eu nu ma mai uit de ceva vreme la videouri-uri , n-are rost sa nu ramai uimit de anumite locuri sau peisaje ori momente.
eu unul mi-l iau din prima zi
Au spus ca au incredere in produsul lor. Se pare ca au avut dreptate.
Horizon: Zero Dawn for PlayStation 4 Reviews - Metacritic
Probabil o sa sara de 9.
Daca trece de 90 il iau in prima luna. L-as lua mai repede dar sunt ocupat cu For Honor plus am rabdare sa il prind mai ieftin.
Ai PM cu adresa, astept sticla aia de vin
LE: Cred ca banii de la Microsoft nu mai ajung la Polygon, 9.5 de la ei, ceva se întâmplă acolo
LLE: De 90 nu trece pe Metacritic, se ocupă băieții veseli, gen US Gamer, pot sa înțeleg că nu e ceva revoluționar, dar un joc de 5 nu e sigur.
Lol, cum sa dai 50, asta e penibil. Clar nu e de 10 dar zic ca se încadrează lejer între 75-85.
Eh, cum, se știe cum, stai sa vezi user score, cand vin flăcăii plătiți de...PSD
Pe mine m-a pus un pic pe gânduri recenzia Easy Allies, doar 8, e clar că suferă la capitolul "Poveste". Aștept păreri de la voi, pentru mine parerea voastră e cea mai importantă. M-am regăsit în gusturile "bătrânilor" de pe forum.
Daca stau bine cu timpul si îmi ajunge la lansare o sa încerc sa ii fac si un review ca si așa nu am mai avut timp sa scriu ceva de mult timp pe site.
Bookmarks