Originally Posted by Xbox
Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, Cloud – Coming to Xbox Game Pass and PC Game Pass Day One
Originally Posted by Xbox
Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, Cloud – Coming to Xbox Game Pass and PC Game Pass Day One
Foarte interesant arata, mi-ar fi placut sa fi vazut cateva secunde de gameplay.
Unii speculeaza ca ar fi ceva in genul Monster Hunter dar sper sa nu fie cazul.
EDIT: oof, jocul anterior a studio-ului a fost "We Happy Few"![]()
Arata interesant, desi animatiile alea gen comic book ma termina psihic - bine ca macar miscarea camerei este fluida.
Si totusi, au aratat gameplay dar nu inteleg ce gen de joc este. M-a dus cumva cu gandul la Kena Bridge of Spirits ca gameplay, dar spe sa fie mai mult de atat si sa nu fie la fel de boring ca ala...
Eu initial am zis ca asta-i Fable dupa cum arata, ceea ce nu-i un lucru rau. Nice environment!
As vrea totusi sa stau 5 minute la o cafea cu domnul (sau doamna) care a decis sa-mi sparga ochii cu intreruperile alea si sa intreb doar 'de ce?'..
Ma atrage foarte mult jocul si mi se pare incredibil de interesant ca lume/poveste/inamici/locatie/muzica si este un mare plus faptul ca va fi day 1 in Gamepass.
However, imi da asa un vibe de Kena Bridge of Spirits dpdv combat, ala fiind un joc pe care l-am inceput de 3 sau 4 ori si abandonat dupa maxim 2h. Sper sa nu fie cazul...
Arata foarte foarte interesant - mai putin animatiile alea gen "stop motion".
Sper sa fie si fun de explorat, iar combat-ul ala sper sa nu fie atat de greoi cum pare.
Bookmarks