Eeee...alta viata :D =D>
Xbox Live Games with Gold for September 2015 |
Xbox One - The Deer God si Tomb Raider: Definitive Edition
X360: Battlestations Pacific si Crysis 3
Printable View
Eeee...alta viata :D =D>
Xbox Live Games with Gold for September 2015 |
Xbox One - The Deer God si Tomb Raider: Definitive Edition
X360: Battlestations Pacific si Crysis 3
Tomb Raider ftw. 1, 2, 3...și :))
Super Games With Gold in ultimul timp, spre deosebire de competitie :)
Poate asa ii motiveaza si pe cei de la Sony sa miste cu ceva mai interesant.
Asta inseamna ca Crysis 3 va fi backwards compatible 😊
Seriously?! Nici macar nu s-au sinchisit la "lase la pret" post E3.
Atata timp cat cei de la $ony sunt lideri in vanzari, nu vor misca un deget. Marketing 101
Nu ma intelege gresit, sunt sigur ca si M$ ar fi facut acelasi lucru, daca situatia ar fi fost inversata.
Ontopic: Am jucat TR pe old-gen, pe Steam, hai sa-l joc si pe X1 :D
Ati avut vreodata jocurile free with gold blocate pe regiune? Ca la 360?
Eu nu am avut.
La Xbox One jocurile nu sunt blocate pe regiuni.
Sunt cateva jocuri la Deals with Gold pentru X360 pe care le-as cumpara si sa astept sa poata fi rulate pe X1. Mi-e teama doar ca preferintele mele nu vor coincide cu cele ale Microsoft in materie de backwards compatibility.
Btw, s-a bucurat cineva de backwards compatibility pana acum? Subtire lista initiala si numele de pe lista ma cam lasa rece cu mici exceptii.
Pentru cei care nu stiati va puteti vota titlurile preferate aici: http://xbox.uservoice.com/forums/298503-game-request
Daca vrei jocurile Ac sa le cumperi, acelea vor fi backwards compatibility. A postat Ubisoft o poza ieri pe Facebook ce indica acest lucru.
Am gasit asta intre timp: Complete List of Xbox 360 Titles with Xbox One Backwards Compatibility
P.S. - Imi cer scuze moderatorilor daca am deviat de la subiectul thread-ului.
Se poate downloada Tomb Raider pentru One? Eu nu l-am vazut la sectiunea games with gold....
O sa fie disponibil dupa 15 sept
Da, de astazi e Tomb Raider gratuit.
Pe site inca nu este disponibil.
E disponibil si pe site. Eu m-am logat si apare ca fiind gratuit (0$). Am dat buy si acum astept sa ajung acasa, sa deschid consola si sa inceapa dld :)
In pagina asta nu este activ butonul pentru Tomb Raider si Crysis. Dar daca le cauti si intrii pe fiecare in parte, apar ca free :)
Cati giga are Tomb Raider?