Wow...penibil. Asta-i joc de iPad.
Pana cum n-au avut nici macar UN joc mai calumea, la aceste Games with Gold...
Printable View
Wow...penibil. Asta-i joc de iPad.
Pana cum n-au avut nici macar UN joc mai calumea, la aceste Games with Gold...
Sa nu zici ca platesti Live Gold pentru joculetele gratis ca nu te cred :)) Eu personal fara Party si multiplayer nu pot concepe sa ma joc, iar jocuri ca Chariot sunt chiar fun. De Volgarr nu ma pronunt pana maine cand il testez, dar am impresia ca se va termina ca si Super Time Squad, adica testat / inchis / never to be open again.
---------- Post added 31-10-2014 at 11:11 ----------
Surprinzator pare bun, RonanN1 kinda way :))
https://www.youtube.com/watch?v=1q6iGmHejgA
Da, pare o alternativa la The Last of US. De-abia astept! Dat graphics!!!! :o
I-as propune pustiului meu sa il joace...dar cred ca-mi va face consola guler! :-)
Ăștia s-au înțeles cu aia de la Sony :)) Cred ca fac un concurs
Sincer, daca era pe iOS, ma jur ca-i dadeam o sansa. Dar asa, mai bine pierd timpu cu alte mizerii, gen Forza Horizon 2 :evil:
Can't wait!
Il am si pe STEAM de cateva luni si acolo am dat bani pe el :P
@-) super
A jucat cineva Volgarr ?
L-am incercat ieri putin, dar mi se pare o mizerie ordinara. Lasand laoparte grafica, care este absolut oribila pe un TV full HD (pe un 9.7" ar arata mult mai bine), jocul este incredibil de greu iar controlul este foarte praf. Nu inteleg cum sa mori din 2 lovituri, in conditia in care aia vin efectiv incontinuu si cate 6-8 odata. Unii oameni uita faptul ca un joc trebuie sa fie in primul rand FUN si ca daca vrei sa-l faci ffff greu, decat sa te limitezi, ofera posibilitatea de a seta dificultatea.
Imi plac foarte mult side scroller-ele 2D cu elemente RPG (cred ca sunt genul preferat, dupa 3rd person action adventure :P) dar astuia nici macar nu sunt dispus sa-i mai dau o sansa, la cat de praf este facut.
Sper ca pe decembrie sa avem ceva de doamne ajuta
Nu trebuie sa avem 2 jocuri pe luna ?
Asa ar fi normal, dar pentru ca oferta este destul de limintata momentan, ne lasa unu de luna trecuta + unu nou de luna asta.
Xbox Live Games with Gold for December 2014 - Xbox Live's Major Nelson
- Worms Battlegrounds
http://www.eurogamer.net/articles/20...ch-in-february
#IDARB Release Date Trailer: http://youtu.be/UO-7OfXMQlYQuote:
2D esports platformer #IDARB (It Draws a Red Box) will be coming to Xbox One in February as a free offering for Xbox Live Gold subscribers as part of Microsoft's Games with Gold promotion.
pentru astfel de jocuri am si trecut la next gen! :D
mai bine ne dadeau un emulator de terminator si ne lasau in pace! :p
OMG. Incredibil de mizerii...mai bine ne dadeau un joc cu adevarat bun, odata la 2-3 luni si eram mult mai castigati.
Worms Battlegrounds cred ca e cel mai bun primit pana acum :)
Pe ea access se da ufc maine
D4: Dark Dreams Don’t Die. jocul pentru luna aceasta, pare interesant.Monopoly nu baga și ei free :D
Vai ce jocuri de duzina, mai bine imi fac abonament pe EA Acces.