Multumim si felicitari,sa-l stapanesti sanatos .
Multumim si felicitari,sa-l stapanesti sanatos .
Bravo tibitm93, totusi cred ca e mai indicat sa-ti uram noi tie spor la butonat, ca majoritatea care au Psp au jucat mare parte din ce merita jucat :D :)).
Merci de calduroasa primire ....chiar acuma ma joc GTA Liberty City Stories insa atractia e Virtua Tennis :D.Salut :)
Depinde de joc...daca vrei ceva bun cum ar fi GOW,POP,Assasin's Creed etc variaza intre 800-1600 Mb...daca vrei ceva nu chiar asa de bun de la 800 Mb in jos..daca iti iei Go nu va fi o problema pentru ca ai 16 GB,si din cate stiu poti baga si card,sa ma corecteze cineva daca gresesc.
Nu gresesti, capacitatea de stocare a unei console PSP Go poate fi marita pana la 32 GB cu ajutorul cardurilor de memorie M2.
merita un psp in defavoarea unui ps3 sau xbox?
Nu.
ThX dar pe psp nu se putea vedea si la tv?
Iti poti conecta PSP-ul la TV dar ai nevoie de un cablu special ca acesta: Cablu Component Speed Link pentru PSP.
si cum s-ar vedea?
S-ar vedea cam asa:
http://www.youtube.com/watch?v=dKV8ad_YiRo
interesant nu e acelasi feeling ca si cand teai juca cu un dualshock 3 da -> cablu HDMI nu are? k am vazut k ala e component
Nu, nu are.
are dreptate =))
---------- Post added 22-06-2010 at 02:22 PM ----------
deci nu se vede la fel de bene k un ps3 sau xbox thx pt lamurire
---------- Post added 22-06-2010 at 02:22 PM ----------
stiu k nus pe aria potrivita da akl numi rasp nimeni => nu sti cum sa umblu pe net k un ps2?
Eu zic sa mai pui mana pe un http://www.soft4kids.ro/lectii_abecedar.htm fara suparare lasa dracu jocurile ....:wall:
ce vrei omule prea mult messenger scuze da vorbesc pe messenger de prea mult timp si m-am obisnuit
---------- Post added 22-06-2010 at 02:26 PM ----------
Reformulez
stiu ca nu sunt pe aria potrivita da acolo nu-mi raspunde nimeni => nu sti cum sa umblu pe net cu un ps2?
---------- Post added 22-06-2010 at 02:28 PM ----------
am pus dar nu mi-a raspuns nimeni | scuze de deranj
Din pacate nu detin o consola PS2 asa ca nu pot sa te ajut.