Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Nu se aplica ChickHEN R2 pe psp 3000

1. #1 SP
    Junior Member mafiosso's Avatar

Nu se aplica ChickHEN R2 pe psp 3000

Sault, am citit o groaza de tutoriale si tot nu reusesc sa aplic ChickHEN R2.
    Am urmat toti pasii, am folosit si auto install programs, in caz ca nu copiam unde trebuie fisierele si tot nu vrea sa se aplice, am incercat si mhuspeed3 si la fel.
    Mentionez ca am PSP 3000 PB vs 5.03, MS Sony 8Gb magic gate supported.
    Poste sa-mi spuna cineva unde gresesc sau de ce nu vrea sa se aplice?
    Cand intru la photo psp se blocheaza si se stinge.
    Multumesc de ajutor.

---------- Post added 15-01-2010 at 11:23 AM ----------

Am reusit intr-un final. Trebuie doar sa tot incerc, dupa 2 zile de incercat in sfarsit a dat rezultate.
    Acuma am si eu o intrebare unde pot gasi un link cum sa fac sa rulez jocurile .cso ca imi tot da "data is corrupted", mentionez ca la sistem info este 5.03 Gen-C (full)

2. #2 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Dupa ce reusesti modarea se formateaza cardul ca sa se creeze pe root folderul ISO in care bagi jocrui si inca cateva foldere.Jocui se baga deci in folderul ISO.

3. #3 SP
    Member davidteen14's Avatar
    Si trebuie sa ai UMD ISO MODE pe M33 driver, puteai incerca si cu alternativa lui ChickHEN R2 si anume MHUSpeedV3 care este mult mai usor de rulat.In folderul ISO trebuie sa bagi jocurile ISO si CSO si jocurile le gasesti pe fel de fel d siteuri de torrente.Bafta!

4. #4 SP
    Stie cineva o metoda mai rapida sa se aplice chickhen ca mi sa inchis psp si acum iara am revenit la problema initiala. Cred ca e devina cardu e prea mare si nu vrea sa se apice asa repede nu stiu ce are.

5. #5 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Nu are cardul nici o legatura.Uite-te putin mai sus,a scris davidtenn14.Incerca cu MHUSPEED V3 .O sa-ti iasa din 2-3 incercari maxim.

6. #6 SP
    am incercat si cu MHUSPEED V3 si tot asa nu vrea sa o ia. Cred ca psp meu vrea sa ma rog de el

7. #7 SP
    Depinde si de bafta fiecaruia, si eu m-am chinuit ca sa il fac sa mearga, dar in unele cazuri la unii functioneaza din prima

8. #8 SP
    Junior Member w1sT's Avatar
    la mine cand din prima, cand din a 10a oara, cand din a 5a...e ca la aparate, depinde cand iti vine linia de 7.

9. #9 SP
    Junior Member adryanos's Avatar
    Mie imi iese din prima sau a doua aproape mereu. Dar azi dimineata am stat 10 minute si am tot incercat. Intr-un final am reusit.

10. #10 SP
    Quote Originally Posted by w1sT View Post
    la mine cand din prima, cand din a 10a oara, cand din a 5a...e ca la aparate, depinde cand iti vine linia de 7.
    lol , cred ca e mai greu ca la aparate.Eu nu prea l-am folosit foarte des, decat de doua ori si atunci m-am chinuit ceva

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.