tot impul de cand l-am cumparat a stat in stand-by.Dar atentie ! Sa tii PSP-ul in stand-by douneaza foarte mult bateriei acestuia!
Printable View
tot impul de cand l-am cumparat a stat in stand-by.Dar atentie ! Sa tii PSP-ul in stand-by douneaza foarte mult bateriei acestuia!
Eu de obicei il decuplam complet, sleep mode doar atunci cand efectiv eram intr-un joc si intervenea ceva.
Daca vreau sa fac o pauza sau sa ma ocup de altceva (care imi ocupa putin timp) il pun in sleep mode, daca nu ma joc pe el pentru o perioada mai lunga de timp il inchid.
dap eu il sting tot timpu! si in plus nu imi place sa il sting in timp ce sunt intru-un joc, de obicei salvez, ties si tin apasat pe buton... am avut un prieten care ilpunea doar pe sleep si ii sa stricat asa ca m-am speriat si de atunci il sting tot timpul
eu imi doresc
Eu il sting cu totul. Doar cand am situatii de astea in care nu pot salva il pun la culcare. =))
Eu de obicei il inchid, dar cand trebuie sa fac ceva ce nu dureaza mult (gen: ma duc sa mananc) il pun in sleep mode :)
ma scuzati ca pun o asa intrebare ( poate sunt eu icult in psp chiar daca il am de un an dar ma rog) cum il pui in sleep mode?
Ca sa il inchizi tragi in sus acel buton mai mult de 5 secunde, ca sa il pui in Sleep Mode doar tragi in sus acel buton, iar ca sa-i blochezi tastele il tragi in jos.
Prin "acel buton" ma refer la cel de ON - OFF.
da am inteles multmesc
Nu, pur si simplu apas o data, scurt. Era o vreme cand nu aveam memory stick si ma jucam gow, dupa care il puneam in sleepmode, si am terminat jocul =))
si eu il tin tot in sleep mode
---------- Post added 31-08-2010 at 06:05 PM ----------
il inchid doar cand e sa plec pe alte meleaguri