Salut baieti... am auzit ceva zvonuri cum ca este posibil sa iti pui emulatoare pe psp....exista asa ceva??? Chiar ar fi dragut daca s-ar putea sa joci pe psp jocuri de ps1/2 sau alte console. Astept un raspuns....Bafta
Printable View
Salut baieti... am auzit ceva zvonuri cum ca este posibil sa iti pui emulatoare pe psp....exista asa ceva??? Chiar ar fi dragut daca s-ar putea sa joci pe psp jocuri de ps1/2 sau alte console. Astept un raspuns....Bafta
Nu sunt simple zvonuri...emulatoare exista. Poti sa joci ps1, nitendo 64, etc. Stiu ca cel mai sigur e cel de ps1 ( nici nu-ti trebuie vreun emulator, cel putin mie ). Totusi, nu vad de ce va trebuie emulatoare, o mare parte va pot brick-ui psp-ul, cum ar fi cele de Nds. Daca vreti emulatoare , puteti gasi pe www.pspslimhacks.com gata testate.
Thx Lord :D
ce este emulatorul ?
Emulatoarele sunt programe cu ajutorul carora poti rula jocuri de pe anumite console pe alte platforme(PC/PSP/Xbox sau altele). In acest caz poti juca anumite titluri de NES/SNES/PS1/N64 s.a.m.d. pe PSP prin intermediul emulatoarelor.