As dori sa jucam si noi ceva jocuri de psp , ce jocuri aveti si ce genuri ? TDU ? PES09 ? Jucati ?
Printable View
As dori sa jucam si noi ceva jocuri de psp , ce jocuri aveti si ce genuri ? TDU ? PES09 ? Jucati ?
dami adresa ta de mess si vb;)sa stim sa ne annuntam cand jucam online
lasa un id de mess,sunt eu interesat sa jucam
Nu stiu sigur daca am voie sa postez ID-ul de Y:M... dar totusi : crystybest_crt (va rog sa precizati cine sunteti cand da-ti add). :)
pai da si tu id-ul tau steauacroitoru
ciuchie_vlad id ul meu care vrea sa jucam va astept
Revin cu niste pareri despre PES 09 ..dupa cateva partide impreuna cu maryus 07 pot sa zic ca e destul de bun jocul, dar cateodata are controlul cam dificil.
Baieti imi pare rau eu aseara nu am mai apucat sa intru,poate in seara asta
Propuneri pentru jocuri online ? MGS ?
eu am jucat aseara pes 09 si zic ca e destul de bunicel;)
Mi-am cumparat Test Drive Unlimited. Doreste cineva sa jucam in multiplayer ? Mai am si alte umd-uri daca doriti sa jucam altceva.
Resistance Retribution careva??:D sau NFS Undercover:D??
Trebuie sa vina umd-ul cu Resistance zilele astea, anunt pe thread cand fac rost si daca vrei , jucam.
aseara am facut si io rost de PES 2009 si de test drive unlimited...si vrea sa joaca PM.
Doreste cineva sa jucam PES/Fifa 09 , TDU ?
io un PES 2009 :D
Imi ziceti si mie cateva jocuri online misto,dar as vrea daca se poate jocuri rpg sau ceva de genu.De masini m-am saturat si nu prea sunt fan al sporturilor.As luat monster hunter 2 dar nu sunt sigur daca se merita sa il comand sau nu.Voi ce parere aveti?
Joaca cineva Wipeout Pulse online??