Apare in toamna asta,prin octomnbrie daca mai tin eu bine minte.il poti comanda de pe acum de pe amazon.uk la incredibilul pre de ... 250 lire...
Printable View
Apare in toamna asta,prin octomnbrie daca mai tin eu bine minte.il poti comanda de pe acum de pe amazon.uk la incredibilul pre de ... 250 lire...
Apare in 1 octombrie , in America de Nord si costa 249$ , in Europa 249 Euro si in Japonia o s se lanseze cu o luna mai tarziu . Asa ca sa nu credeti ca e mai ieftin numai pt ca s-a renuntat la UMD-uri #-o . Mai multe detalii aici
IGN's PSPgo FAQ
Quote:
All the details you need on the portable powerhouse.
pspgo gallery - - Kotaku
12 poze luate aleatoriu, pentru restul click pe link.
da ,l-am vaut ,l-am atins .mi-a displacut dar totusi astept sa imi cumpar unul
GameSpot Video: PSP Go Video Unboxing
kagula_89 unde l-ai "atins" tu psp GO??
‘PSP Go Rewards’ provides 3 free titles
September 24, 2009 by Alex Seedhouse
Filed under Previews
Leave a comment
In news set to entice gamers across the globe into purchasing one of the new PSP Go systems set for release next Thursday 1st October, Sony have today announced a promotion entitled PSP go Rewards, which will provide the chance for anyone that purchases one of the new handhelds to download three free PSP titles from a set of seventeen – all entirely for free!
From the PR email, here is the easy way to go about claiming on such an offer;
1. Unwrap your shiny new PSPgo and start it up
2. Connect to PlayStation�Network and activate your new or existing PlayStation Network account for PSPgo Rewards
3. Start up your current PSP and connect to PlayStation Network
4. Login using the same PlayStation Network account , and launch PlayStation�Store
5. Pop one of your UMDs into the drive of your current PSP and register on PSPgo Rewards when prompted
6. Download a PSPgo theme
7. Wait for your email voucher for your three free games
8. Choose, download and enjoy!
Also, “Promotion starts on 1 October 2009 and runs until 31 March 2010. Promotion open to owners of a PSP-1000, 2000 or 3000 and at least one UMD, when they purchase a PSPgo. Titles may vary by territory and age restrictions apply.” This is certainly a fantastic offer and adds great free content to tie in with the PSP Go’s retail price – also remember you can get GT PSP for free as well!
Known titles include Killzone Liberation, SOCOM: US Navy Seals Fireteam Bravo 3, Wipeout Pure, Everybody’s Gold, Echochrome, Buzz: Brain Bender, Buzz: Masters Quiz, Locoroco, and Patapon – the rest we’ll let you know when they’re announced.
Video hands-on: PSP Go
Un hands on foarte bun pentru noul psp care arata si cateva noi features care le are acest psp.
inca o campanie de la Sony de a face bani , nu numai din consola dar si din jocuri aparent.daca directorii de la Sony cred in reincarnare cred ca au fost teparii lui Vlad inainte.lasand astea momentan ce o sa fie peste 6 luni?! un psp go 2 care sa fie mat sau cu hard de 32gb?!oricum eu credeam ca este bine sa vinzi noul psp si celor care au avut psp inainte dar hai sa fim seriosi k la cum avem noi PSN in tara noastra draga tot o sa cautam sa downloadam jocuri si altele de pe retelele tarilor avansate noua.
daca vreti o consola portabila cool luati un IPhone ca puteti da si telefon sa va anuntati si prietenii unde o sa va intalniti sa jucati ceva./:)
iPhone cu Appstore functioneaza ... Clar PSP Go cu PS Store treb sa functioneze.
avind in vedere ca iphone are un pret dublu (pentru ca nu o sa compar pretul unui iphone sh cu cel al unui pspgo nou), nu cred ca cele doua device-uri suporta comparatie. targetul e clar diferit, argumente pro si contra putem sa gasim pentru ambele insa pina una alta pretul face diferenta. cind o mai scadea ifonu, mai discutam, pina atunci nu intra in aceeasi oala. eu o sa fac tot posibilu sa-mi iau un pspgo pina de sarbatori, insa mai mult ca sigur il iau de peste ocean.
vad ca motivul pt care tu o sa-ti iei psp go e din cauza pretului ( ai facut referire la asta in mesajul tau de vre-o 3 ori ca e mai ieftin decat un iphone).cele doua suporta comparatii din moment ce psp ul este faut sa arate foarte mult k si iphon ul ,este de aceleasi dimensiuni , toata lumea vroia touch screen , are bluetoothe si mai nou Sony scoate mini jocuri.a da cu iphone poti sa si suni + sa faci poze/filme si cred ca ai acces non stop la net ( nu trebuie sa stai la hot spoturi tot timpul ).daca nu ai avut psp inainte te inteleg dar e teapa pt clientii vechi.
am avut psp 2000 red un an. l-am dat in aprilie si nu, nu imi doresc pspgo numai din cauza pretului, ci pentru ca am si ps3 iar un psp din punctul meu de vedere completeaza experienta sony/ps. eu ma uit mai mult la filme on the go si uneori ma mai si joc dar fff rar asa ca nu ma deranjeaza sa downloadez din cind in cind cite ceva de pe PSN. in plus deja am citeva joculete de psone primite gratuit cu diverse ocazii si chiar vreau sa le trec pe psp.
apoi comparatie putem face si intre mere si pere de dragul de a le compara, insa nu e relevant. atit timp cit cele doua aparate nu au acelasi target si nici acelasi pret e clar ca se adreseaza altor categorii de consumatori. ca vrei tu sa compari features, e treaba ta, e optiunea si imaginatia ta personala insa nu poti sa compari tot ce e portabil, cu o baterie si un ecran.
cind a aparut a doua generatie de ps3-uri multi au criticat lipsa suportului pentru jocurile de ps2 insa lumea a trecut peste asta fff repede si uite ca azi lucrurile nu stau asa cum credeau unii sau ca sa zic pe romaneste nu mor caii cind vor ciinii. so, tzeapa e in ograda celor care nu inteleg ca din acest moment orice alt psp in afara de pspgo se incadreaza la retro :D
merele si perele din cate stiam eu sunt fructe si se adreseaza acelorasi oameni carora le plac fructele.ai dreptate insa ceea ce priveste prima parte.insa la pret iarasi te inseli daca ar fi fost si iphon ul la acelas preti atunci ai fi zis ca se compara?!cat despre target hai sa fim seriosi la iphone este un add on chestia cu jocurile atata timp cat am vazut ca iau in serios chestia asta este evident ca incearca sa se extinda .tu cum privesti insa asemanarile dintre cele doua?sunt curios pt ca au destul de multe lucruri comune.
cat despre "cind a aparut a doua generatie de ps3-uri multi au criticat lipsa suportului pentru jocurile de ps2 insa lumea a trecut peste asta fff repede " tu ii zici trecut eu ii zic ca nu au avut de ales."din acest moment orice alt psp in afara de pspgo se incadreaza la retro :D " societatea de consum trebuie mentinuta nu?!
ca sa intelegi de ce pretul conteaza ar trebui sa cunosti cei 4 P ai marketingului. ipotetic vorbind, pretul identic ar fi permis celor doua produse sa fie atractive pentru cit mai multi consumatori din ambele categorii/tabere. imagineaza-ti doua multimi intersectate daca vrei, multimi care in acest moment sunt aproape separate din mai multe puncte de vedere, pretul fiind un factor decisiv.
cele doua au intr-adevar multe lucruri in comun insa ca si experienta sunt total diferite. din punctul meu de vedere pretul iphone se justifica numai prin prisma faptului ca este unic ca si concept INTEGRAT in tot ceea ce inseamna experienta Apple (iar preturile produselor Apple stim cu totii cum sunt). tendinta e sa comparam lucruri scoase si context si asta ne poate duce pe piste gresite. iphone fara Apple si tot ce inseamna el nu se poate. la fel si psp fara tot ceea ce inseamna Sony si PSN nu se poate (nu vorbim de piraterie aici). so, cele doua aparate nu numai ca au target diferit dar au si scop diferit. ca Sony incet incet mai baga features si ca Apple isi doreste sa atraga cit mai multi developeri, asta e altceva insa daca ar fi sa comparam citi posesori de psp cumpara jocuri worlwide si citi posesori de iphone fac acelasi lucru atunci probabil ca am avea o concluzie destul de clara in ceea ce priveste perceptia consumatorilor asupra celor doua (vorbim de jocuri aici, asta fiind numitorul comun intre cele doua). o comparatie rapida insa putem sa facem intre user base-ul celor doua la ora actuala (si da, stiu ca e trei ani diferenta intre ele). s-au vindut 56mil de pspuri worldwide pina in august 2009 in timp ce iphonuri 21mil pina in Q2 2009. putem presupune ca majoritatea celor care au cumparat psp au luat si ceva jocuri originale, insa nu toti posesorii de iphoneuri iau jocuri de pe app store. anyway, comparatii putem face insa e clar ca pentru jocuri psp wins hands down (iar NDS spulbera orice previziuni :) dar asta e alta discutie).
sa nu intelegi ca spun ceva rau de iphone. imi place insa il consider mult prea scump pentru ce imi ofera mie. daca aveam numai apple in casa si eram cumva marcat de firma asta poate luam asa ceva. pina nu scade pretul (la liber, pentru cele never locked) cel putin la jumatate eu il consider gadget de nisa, un produs premium pentru cei care sunt dispusi sa plateasca.
cit priveste retro, afirmatia respectiva de fapt tintea in viitor, nu in trecut :)
partial pot fi de acord dar nu am spus niciodata ca iphonul nu este telefon si psp nu este consola.targetul lui Sony cat si cel al lui Apple cred ca este acelas : ca fiecare locuitor al planetei sa aiba un produs de al lor , aici insa intervine totusi diferenta(nu am zis ca nu ar exista) acela ca Apple s-a orientat mai mult pe ideea de a face un telefon X si Sony de a face o consola Y ele fiind cele mai bune.din moment ce ele incep sa aiba puncte in comun atunci apar diverse criterii de alegere (personale poate ) dar din cate am vazut pe diverse site uri Apple a cam luat-o inainte cu jocurile.
o consola ramane o consola si un telefon un telefon dar uita-te ca din ce in ce mai mult apar chestii noi si pe console si pe telefoane , mentalitatea X in 1 .o sa se ajunga si la o reducere la iphone asa cum s-a ajuns si la PS3 / Xbox / Wii atunci cand or sa fie la acelas pret o sa vrei sa cari si psp go ul pe langa iphone in buzunar?
sincer ca si gadget mi-ar placea un IP dar recunosc ca pretul este destul de mare problema pe care o am cu psp go este aceea ca platesti in plus pt design si memorie in rest sunt minusuri: jocurile pe care cineva le are poate sa le arunce ( vb de cei ce nu au consola modata ),cablu redare tv nu cred ca are , PSN nu avem , ...
Stie cienva daca este vreo dif. tehnica intre PSP-Go si PSP Slim (adica MGS Peace Walker sa mearga doar pe PSP-Go de ex.)?
Doamne cat de urat arata spatele ( din ce am vazut in pozele de mai sus ). Singurul lucru pe care-l detest cu adevarat la el este faptul ca nu are UMD drive. Adica, seriously, what the hell.