1. MuthuRaoul
2. lemasktt
3. AlexCiprian
Printable View
1. MuthuRaoul
2. lemasktt
3. AlexCiprian
me :D psn id : stegerean
Ti-am dat add eXistenZ.
PS: Banuiesc ca voi aveti rank 25 toti,nu-i asa ?
Las' ca va ajung eu! :evil:
revin si eu cu mesajul "pentru 1943...psn id keeperlive". doar sa anuntati din timp ziua si ora. merci
keeplive,aici este vorba de Battlefiled Bad Company,nu de 1943 :)
ok. merci :)
Pfoai,cum am uitat:felicitari pentru puncte watches2!
Eu am abia 10000 si ceva,dar las' ca te ajung eu :evil:
mai ai ceva pana la 780 de mii dar cine stie,majoritatea se plictisesc pe parcurs...10 mii ii faceam intr-o zi cand jucam doar pt pct ,acum joc pt platina si for fun ..,,mai mereu imi omor imbecilii de coechipieri ,,..sunt amenintat cu denuntare la ea ....lol..cu toate ca nu am vazut asa ceva dar na ..straini astia ...in rest am marii probleme cu lagul si ma chinui sa fac ceva ,cu toate ca as putea mai mult zic eu,si stiu ce zic ...in rest ms pt urare
Omule scuze ca iti spun dar devi enervant deja, ok am inteles ca esti " the master " dar pre putinora ne pasa de asta, noi jucam for fun nu pentru platinan, daca o facem o facem.... ne bucuram pentru tine ca ai o asemenea dexteritate si ca ai jucat atat cat sa faci 10000 de puncte "lejer"... pls laso mai moale cu platina si cu lauda de sine...
wow mutule pt un nick ca al tau ,frate vb cam mult si fara rost ..nu ma laud .si nu fac lejer pct ..cred ca nu exista joc in care sa nu ai ceva aptitudini si vointa pt a face ceva ,skilu se face pe parcurs,iti trebe si inteligenta pt ca multiplayer-ul e foarte variat nu e ceva ce se intampla mereu la fel pt ca nu joci contra unor boti ci contra altor fiinte ,fie ei copii sau oameni marii care le plac sa joace ,eu am 25 de ani so....,nu imi place sa ma dau mare ,sa ma laud ,sa fac thread-ury,etc ..vroiam putin ajutor din partea cuiva dar ..nu se poate am inteles asta ,ma voi stradui singur sa obtin cea ce doresc ,pt uni inseamna ceva si platina aia pt altii nu imi pasa sincer ,si apropo si eu joc doar for fun dar in comparatie cu tine nu cred ca se compara aceste categorii ,banuiesc ca nici nu sti ce tre sa facii in joc si te ei de alti ca vai ce s-au mai dat mare si eu m-ai stiu ce ....de obicei sunt calm dar oameni sunt foarte variati si nu stiu cu ce te-a deranjat msg mele ,so esti unicat ,astept si alte msg de gen --ca al tau--oricum succes ,eu va vroiam in joc ,nu comentand aiurea de pe margine ,mancand seminte si aruncand cu noroi aiurea in cei care vor sa faca ceva ,bafta la ``just for fun tau``cred ca esti expert in asa ceva
---------- Post added at 03:15 AM ---------- Previous post was at 03:09 AM ----------
Total Score 2350 Score per Minute 4.053 In-Game Rank Staff Sergeant Kills 101 Deaths 258 Kill/Death Ratio 0.391 Dogtags Collected 4 Unique Dogtags Collected 4 Dogtag K/D Ratio 0.267 Team Score 83 Bonus Score 388 Squad Score 90 Objective Score 760 Teamkills 4 Attacks Ending in Win 4 Attacks Ending in Loss 11 Defends Ending in Win 11 Defends Ending in Loss 6 Time Played 5hr, 45min, 52sec Favorite Weapon VSS Favorite Kit Recon Favorite Vehicle HUMV Games Played 32 Wins 15 Losses 17 Win/Loss Ratio 0.882
---------- Post added at 03:17 AM ---------- Previous post was at 03:15 AM ----------
si uite la mine
Total Score 783164 Score per Minute 11.003 In-Game Rank General of the Army Kills 34907 Deaths 27999 Kill/Death Ratio 1.247 Dogtags Collected 5705 Unique Dogtags Collected 100 Dogtag K/D Ratio 3.348 Team Score 21216 Bonus Score 262631 Squad Score 25588 Objective Score 132088 Teamkills 2252 Attacks Ending in Win 399 Attacks Ending in Loss 1107 Defends Ending in Win 1218 Defends Ending in Loss 348 Time Played 26d, 1hr, 47min, 52sec Favorite Weapon QBU-88 Favorite Kit Recon Favorite Vehicle M1A2 - USA Tank Games Played 3158 Wins 1666 Losses 1492 Win/Loss Ratio 1.117
---------- Post added at 03:20 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------
just for fun am 5705 dogtags= kill cu cutitu din cele 34907 ,matale doar 4 ...team kills 2252 ,exista oameni care cand ma vad pe server ies pt ca se oftica ,gen tot matale nu tre sa ii omor ca ies doar cand vad numele ,alte laude ce mai vrei ca mai pot scoate cate doresti :)
---------- Post added at 03:24 AM ---------- Previous post was at 03:20 AM ----------
apropo bbc ,primu shuter pe o consola ....so nu stiam nici sa merg in joc pt ca eram fan ``the mouse`` chestia aia cu care dai tu click la ``post quik reply`` sa dai nu stiu ce mesaje pe diverse thread-uri
Imi place cum tratezi lumea, imi place ca ai ajuns la nivelul in care sa poti sa scri un asemenea post, imi place ca teai interesat de statusul meu, imi place ca tiam dat ocazia sa te lauzi si mai mult, imi place jocul deoarece il joc cu prieteni buni (Ovidiu, Calin si FFocus carora le multumesc pentru orele pierdute impreuna pe un camp de lupta virtual emulat de o consola), imi place ca din postul tau se poate intelege si ce persoana esti, imi plac multe e adevarat. In orice caz tu ar trebui sa iti schimbi putin atitudniea, putin, daca nu vrei sa fi exclus de comunitate (nu ma refer neaparat la CG)...
Hey , waches2 ... calmeaza-te . Stii cat ne intereseaza pe noi scorul tau ? Cred ca mai mult ne intereseaza daca a castigat Botswana la Ski . Sincer , asta nu e un thread de laude , ci unul unde oamenii se anunta daca joaca si cand joaca . Asa ca ramai tu cu cele 783164 puncte si ramanem noi cu alea 2000 , pentru ca , spre deosebire de tine , noi mai avem si viata ;)
Da, waches2 , ai talent si ai valoare. lol
Come on people ,relax ,gata cu offtopic-ul.Discutiile astea nu-si au rostul.Daca vreti sa va balacariti faceti schimb de numere de telefon.
La subiect
Cand ne mai adunam la un meci?Din cate am vazut,la cei pe care-i am in lista de PSN, jucati orice numai BBC nu :)
Chill chyna :) o sa jucam azi , pe la 4 jumate , 5 . Te bagi ?
Intru pe la 5 daca vi sambata la Excalibur <:-P
"if you put in that way,I'm in" :)
prieteni la nevoie se cunosc ,si mie imi plac multe si manelist in orice caz nu sunt ,exist !si ...nu am jucat doar bbc non stop ,jocu il am de anu trecut din vara ,v-ati uitat de curiozitate la cel de pe primu loc din lume la bbc sa vede-ti cat a jucat si cate killuri are
daca nu va intereseaza scoru meu de ce va mai certati singuri ,poate pe alti ii intereseaza,v-ati suparat aiurea si imi place ca romanu tot roman e ,mai bine ma inteleg cu strainii ,pana cu forumu aveam numai straini in lista ,apoi am zis sa joc si cu de ``ai mei`` sa le aratam alora cine suntem ,de unde suntem si ce putem,dar m-am lecuit de mult...eu am vrut sa va starnesc interesu ,dorinta de a fii mai bun si sa caut coechipierii pt vreun squad ceva ,sa dau motive sa jucati ...ca nu prea mai e lume pe servere
si cunosc romani care sunt mai buni ca mine dar nu au mai jucat ,s-au oprit la un moment dat ...exista skill levelu ala ,cei care au rank de colonel pot vedea ce skiil au ei si ceilalti de pe server cu care joaca ,eu unul nu am avut 2 niciodata doar 3,si asta cred ca de la net pe care il am,vad incepatorii cu skill level 2 pe verde adiik mai bine de atat nu se poate ,ca 1 nu a avut nimeni,niciodata so...bafta la jocuri
chyna ... sorry taica , dar am sa fiu pe plaja sambata :)) plec la mare so ... n-am cum , asa ca daca doresti , inca te mai astept la 5 pe BBC . Si te asteptam si pe tine waches2 , ca noi nu suntem nici ranchiunosi nici mofturosi , poate mai invatam cate ceva de la tine .
Waches te asteptam de la 5 dar plsss nu mai adu aminte de platina :)) (nu imi place), ai headset?
p.s. Sper sa fim in aceeasi echipa altfel numa capshoturi o sa iau :))