Mentalitate cretina romaneasca. In viitor nu se va pirata atat de mult. Vor exista portectii care sa impiedice acest lucru. In Romania au inceput sa si cumpere oamenii, deci suntem pe drumul cel bun
Printable View
Mentalitate cretina romaneasca. In viitor nu se va pirata atat de mult. Vor exista portectii care sa impiedice acest lucru. In Romania au inceput sa si cumpere oamenii, deci suntem pe drumul cel bun
:))...wa da increzatori sunteti...voi chiar credeti ca nu se va mia pirata pe viitor?...visati in continuare :))
Da, e �n scădere. �n Chip scrie că piratarea �n Rom�nia a fost:
2004 74%
2005 72%
2006 69%
2007 68%
2008 66%
Deci suntem pe drumul cel bun ca să zic așa. Pentru comparație, �n America de Nord piratarea este de 21%.
Cred că ăsta este motivul pentru care se v�nd mai bine jocurile de Xbox 360, că sunt mai multe console Microsoft �n America de Nord dec�t Sony.
@tiger2009 Nu cred că peste 10 ani se va putea sparge un joc așa de ușor.
Doamne, observ ca aproape toata lumea se considera foarte importanta si cred ca daca ei cumpara un joc producatorii o sa aiba bani sa manance si ca daca ei nu ar mai cumpara jocuri toata industria jocurilor ar disparea ... Voi chiar credeti ca Romania este o piata de desfasurare importanta ? In momentul cand un producator aduce un joc in Romania el deja si-a facut profit in America sau in alte tari. Cat despre modarea Playstationului cred ca ar creste enorm vanzarile consolei. Cine vrea sa se joace online cumpara jocul cine nu e dispus sa dea banii pe el nu il cumpara. Si nu va faceti griji ca vor exista modalitati ca jocurile sa nu se mai pirateze atunci cand toata lumea sau mare parte va avea acces la internet.
sa inteleg ca oamenii din Romania care isi cumpara jocuri originale sunt niste mari fraieri? iar voi care piratati jocurile de fapt ii ajutati pe cei de la Sony, deoarece vand mai multe console? macar nu ne insultati pe forum nostru, go back to your cave and download games, more games, more games... vad ca in tarisoara noastra oamenii care vor sa cumepere ceva original sunt luati peste picior, unde se mai poate intampla asta ceva decat in romania? :| =D>.
eu propun unui moderator sau administratorului sa inchida acest thread pentru ca e o totala aiureala, nu contribuie cu nimic la nimic.
Cred ca nu ai inteles ce vreau sa zic nu am zis ca nu e bine sa cumperi original, am zis doar ca cei din Romania nu au nici un cuvant de spus pe piata internationala si ca nu ar trebui lumea sa se chinuie asa mult sa isi procure jocuri originale daca nu isi permit deoarece oricum in cativa ani vor fi obligati sa cumpere toate jocurile originale ...
Stai linistit,ca pe PS3 deja nu mia poti juca decat originale si sunt absolut sigur ca la viitorul Xbox si M$ va face la fel ;)
"Ultimul joc Devorat" contribuie foarte mult,si iti spun si de ce : iti formezi impresii despre jocurile pe care nu le-ai jucat dar poate o vei face in viitorul apropiat.La fel si "Ce te joci acum?",eu de multe ori cand am vazut la cineva ca se joaca un joc nou i-am trimis un pm si l-am intrebat ce parere are de jocul respectiv.
Vad ca deja nu mai are nici o legatura tema acestui thread cu discutiile de aici. Credeam ca putem discuta din punct de vedere tehnic si nu moral daca se va putea moda consola sau nu. Close !!