M-am gandit ca n-ar fi rau sa avem un loc dedicat, cu linkuri/site unde putem gasi cele mai reusite theme de PS3. Incep eu cu site-ul All PS3 Themes, recomand creatiile lui m0dus. Se poate downloada direct din browserul PS3.
Printable View
M-am gandit ca n-ar fi rau sa avem un loc dedicat, cu linkuri/site unde putem gasi cele mai reusite theme de PS3. Incep eu cu site-ul All PS3 Themes, recomand creatiile lui m0dus. Se poate downloada direct din browserul PS3.
foarte tare frate! Thanks man, chiar acum intru sa imi iau si eu cateva! :)
Super tare THX !:D
chiar ca tare :D.....mersi omule :P
Mai sunt si aici: www.psu.com ;)
Cea mai interesanta mi s-a parut cea cu little big planet.D)
Eu de aici ma "alimentez" >:D<
Playstation 3 Themes - Download & Install Free PS3 Themes with PS3 Browser or PC
Themele astea banuiesc ca merg puse si pe un stick si dupa aceea copiate pe hardul ps3-ului nu?
Cheers
apropos de theme pentru PS3, a reusit careva sa gaseasca vreuna cu animatie pe back ? exact ca cea default !
Q: Pentru a avea ca background acea animatie te duci la "Theme Settings", "Background" si acolo selectezi "Default" - merge la orice tema. Sper ca asta era ceea ce cautai.
man esti un simpatic dar nu cred ca ai acordat atentie la ceea ce am intrebat:
eu am cautat de mi sa .... lasat, nu am reusit sa gasesc nici macar o tema cu back animat :(Quote:
... sa gaseasca vreuna cu animatie pe back ? exact ca cea default (in sensul ca este animata)
cateva wallpapere interesante
Wallpapere imi iau de pe www.interfacelift.com
Super tare acum intru si eu sa iau cateva teme;) !!!
imi spuneti si mie va rog cum pun themele pe ps 3 ?
eu de 1 an jumate de cand am ps3 nu mi-a placut nici-o tema,sper sa gasesc din ce mai aratati voi pe aici