Mie imi plac chiar toate (Daca ar fi sa fac un top Castle ar fi pe primul iar Makin Day pe ultimul)
Printable View
Mie imi plac chiar toate (Daca ar fi sa fac un top Castle ar fi pe primul iar Makin Day pe ultimul)
Ati facut careva ceva Trophy la Map Pack 2 ?
Daca am urm perkuri: Overkill si Second Chance
Cum fac ca atunci cand sunt in S chance sa am pistolul Magnum?
Nu stiu la shi no numa dar la Nach der Untoten le-am facut pe toate (chiar daca "nu sunt") inafara de cel cu 200 headshots (Cu Ray-Gunul e cam greu@-)~x()
Pai si tot nu mi-ati raspuns cum se face sa ai perk-uri in Nazi Zombi ?
Eeee am inteles...problema e ca mi-am luat varianta R1 a jocului (de curand) si nu imi merge save-ul de la varianta R2 pe care am si terminat-o si asa ca nu am dead cards...e ca si cand nu am terminat jocul si sa-l mai joc inca o data si pe asta doar pt asta nu cred ca mai am chef. Un Save Completed Game al variantei R1 nu as putea sa fac rost de la cineva?...ar merge oare?:-?
Ca veni vorba de perk-uri, voi ce Created Classes folositi?
Pana la urma se poate sa-mi dea cineva un Save Completed Game al variantei R1 ca asa cum am spus mai sus cea de la varianta R2 nu merge pe R1 :(
COD WaW savegame :)
Pe primu site gamefaqs ai si de R1.
Haha azi am facut si eu Level 65 la WaW :P
Da am incept Road to level 65 pe 27 iunie. Eu zic ca am fost destul de rapid. 26 iunie- 14 iulie
Cat te joci pe zi? Hours that is...Ca sa iti zic daca ai fost rapid sau nu :D
4-6 ore/ zi :D
Imi da si mie cineva Save al variantei R1 daca are colectate Dead Cards?
Asta cica are story completed - Zombie Mode unlocked; all Death Cards collected....