eu si george intram acum la un pic de multyplayer action, everyone's invited !! :)
Printable View
eu si george intram acum la un pic de multyplayer action, everyone's invited !! :)
map pack-urile depind de zona? adica daca eu le cumpar de pe us store o sa-mi mearga cu jocul zona 2?
Da,map pack-urile sunt pe zone.Ai jocul zona 2 vor merge doar map pack-urile luate de pe Europa (cont de UK de exemplu)
joc zona 1 = map pack de pe cont de US
ah draci. acu tre sa fac si cont de uk. ms
nu e un obstacol asta. are cine sa alimenteze un cont de uk, e un coleg pe forum care sta in uk
eu sunt fan mai mult historic fps. am mancat pe paine seriile cod pe pc pana la cod4. pe console joc battlefield bad company si cod 5. tre sa recunosc insa ca am jucat si cod 4 pe pc destul de mult. pt ps3 inca nu am facut rost si nu o sa-l cumpar decat daca il gasesc la un pret bun.
daca vreti sa jucam un nazi zombies(doar harta pe care o ai de la inceput)cautati-ma pe PSN:MadridGalaxy;)
Campania Sigle-Player se poate juca in split-screen ?
Da.
Merci.
Atunci trebuie neaparat sa-l cumpar. :)
Da,este foarte fun!Mai ales cand joci split screen la Nazi Zombies :))
Ce tampenie...
M-am uitat si la trofee si am vazut ca la toate scrie in paranteza "Solo only".
Pacat..
Finally platinum, dar tre sa recunosc ca single playerul pe veteran e hardcore rau de tot
http://www.ps3trophies.com/card/10/rockdan87.png
daca imi fac cont e spania (pt ca am card acolo)imi pot cumpara oare map pack pt ca nush de unde este jocul deoarece l-am luat de la cineva si scrie ca din uk nu pot lua???:-/
Uita-te pe spatele la carcasa,mai exact dreapta jos.Daca ai un glob si cifra 2,jocul tau este varianta europeana.Merge sa-ti faci cont pe Spania si sa platesti cu cardul din aceasta tara.Evident DLC-ul sa-l cumperi doar de pe acest cont de Spania,nu altul
Bafta