Intradevar aceea casa e super.Hainele noi nu prea mi-au placut,sa speram ca in viitor vor pune mai multe si mai variate
Printable View
Intradevar aceea casa e super.Hainele noi nu prea mi-au placut,sa speram ca in viitor vor pune mai multe si mai variate
Nu mai este prea mult de asteptat. In cel mult 10 zile se lanseaza: Home is Coming December 16? Next Gen News
Este excelent HOME! Am primit si eu ieri consola noua de la garantie si aveam un cod primit pe mail acum vreo 2 saptamani! :) M-am jucat biliard vreo ora si ceva cu un tip. Absolut superb!
De maine avem HOME cu totii URA PlayStation Home Launching December 11: News from 1UP.com
Pe ce cont o sa folositi home uk sau us?
pun si eu o intrebare prosteasca: nu se poate folosi cu un cont din Romania?
pt ca in stire zice asa " free download that will launch directly from the PSN column on the XMB." deci il vor putea descarca s instala si utilizatorii romani. nu?
teoretic da, practic clientul trebuie tras de undeva. daca vom primi coduri si va fi posibil sa dam redeem code, atunci probabil ca ne vom putea conecta cu clientul de uk si cont de ro, nu stiu, altfel nu vom avea cum sa obtinem clientul. partea nasoala e ca pe uk nu poti sa cumperi nimic, asa ca as prefera sa intru pe cel de US. in principiu, fiind free for all, daca ai const de us ar trebui sa poti trage si clientul, asta daca nu se impune o restrictie de ip la download sau la conectare. eh, nu mai e mult pina miine. om trai si om vedea.
O sa folosesc pe UK ca in Closed Beta.
Home Sweet Home: Nine Reasons Home Beats NXE Gallery and Images - GameDaily
pe uk o sa il folosesc :)
unde e home? nu il gasesc nicaieri?
mai e un pic de asteptat Home servers will be up 'early PM' GMT with open beta - PS3 Fanboy
Se pare ca ceva se intampla, nu ma mai pot loga la PSN
Sa inteleg ca voi veti accesa si descarca Home de pe contul de UK?
Bafta.
Eu de pe US. De ce bafta?
a reusit cineva sa intre pe Home?
Da.... :D acum mi-a aparut
Isi face download-ul acum. Sper sa-i tina server-ul la cate accesari o sa aiba.
LE: Au aparut si primele probleme de retea, precum am zis si mai sus. ma tot lovesc de connection error
nu prea tine server-ul si la mine tot conection error imi da
tot aia cu C-931?
Da tot aia
Marfa, era de asteptat, cand toata lumea era cu F5-ul la buricul degetului
la cati vor sa intre acuma..............cred ca ea foc server-ul.........