...Moromete888
Printable View
Salut. Eu am ps3 de putin timp. Puteti va rog sa-mi explicati care e treaba cu trofeele? La ce sunt bune? Nivelul afisat la ps3 la ce ajuta? Multumesc.
La nimic in afara de "bragging rights". Un fel de recunoastere.
am nevoie de ajutor la RDR aproape toate dlc-urile, eu am GOTY edition.
ofer ajutor la orice trofeu inafara de RANK Boosting !!!
PSN hans_landa344
Explicati-mi si mie cum e cu cererile astea de trofee? Adica daca vreau un trofeu mi-l transferati mie sau cum naiba se face? :-?
Si trebuie sa platesti :D
Nu. In functie de cerintele trofeului se intalnesc oamenii online si se ajuta la realizarea lui. De exemplu nutu_98_steaua avea nevoie de un trofeu..
Care inseamna "Win an online Friends League match". Am creat o liga online, unde am intrat amandoi si am jucat un meci, el castigand si a luat trofeul :1st:
Nu. E Boosting...
Daca omu nu avea cu cin' sa joace online intr-o liga... l-am ajutat eu... Daca m-a si batut asta e ciubucu' lui :D
Joaca cineva Sega rally online arcade?daca da un p.m catre mine pls!
Cine joaca Bad Company 2 sa-mi dea si mie add
Am si eu nevoie de cineva pt " Team Player" - Killzone 3 , anyone ? If anyone please add me , thanks :)
Cine mai joaca AC Brotherhood. Am nevoie de boost la multiplayer. Mersi
Eu inca am nevoie ... la ACB.
Mai joaca cineva Little big planet?as avea nevoie de Party person si de cateva 'hearts' si de level si si de author.ms.
Daca mai joaca cineva Killzone 2 si are si DLC bundle-ul poate sa-mi dea add pe PSN : paulokazii ,am nevoie de Suljeva/Arctower Conquerer,ajut si eu cu ce trofee aveti nevoie.
---------- Post added 20-03-2012 at 12:18 AM ----------
Am rezolvat-o cu KZ2 dar acum as avea nevoie la KZ3 ,daca ma poate ajuta cineva ,raman recunoscator.Am nevoie de trofeul Deadly Threesome ,care dupa parerea mea tine doar de noroc.