Care vreti sa-mi dati add,adaugati PSN-ul meu : paulokazii :).
Printable View
Care vreti sa-mi dati add,adaugati PSN-ul meu : paulokazii :).
Eu o sa intru mai devreme dec�t am promis, o sa �mprumut o consola de la un amic. Am si casti :)
PS cei care au promis ca joaca sa imi dea add(toghy23) daca se poate pana miercuri cand apare jocul
In 30 de min voi fi on la U2:)Again cei care vor sa boosteze add: boghy0205
Guys la Crysis 2 incepem cu MP right??SP campaign poate astepta nu??:D
Nu stiu ce vi se pare greu sa faceti boost la Crysis 2 fara casti,eu am facut fara si ne-am inteles.Intrati in crater 5 insi si unu' arunca o grenada(pentry psycho si relentless),restul trofeelor sunt usoare.
Exact faceam alea grele la inceput si apoi jucam de fun.Eu care nu am jucat deloc crysis 2...Vreau sa joc si de fun , doar am specificat:)
---------- Post added 03-11-2012 at 03:38 PM ----------
Intra cineva dupa ora 11 seara sa facem boost la uncharted 2??
Misto meciurile.Facem echipa buna;)
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Man daca o zici de bine da , daca o zici de rau , ce sa fac joc abia de o zi mp la el...N-am mai jucat de cateva luni U2:)Am inceput sa invatz hartile:)
Come on guys mai multi sa strangem echipa de boost la U2:)In 2-3 zile le facem imediat pe alea grele:bbq , jack of al trades , triple kill , stealth...
Nu man, o zic de bine:)Ai jucat bine si tu si Paul.Eu n-am mai jucat din iunie si de abia mi-am intrat in mana...
Eu le gasesc random...nu le stiu locatia decat la cateva.
Crysis 2 mp o să-l jucati pt trofee sau just 4 fun? Intreb pt ca nu vreau sa va �ncurc daca jucaţi pt trofee
Eu nu am luat inca jocul. Cred ca maine o sa il iau, nu il am acasa, deocamdata. Voi cu ce ati inceput? Eu am facut toate 3 hartile pe hard, in mare parte, imi mai tb doar trofeele competitive.... ar fi bine sa fim mai multi, sa le luam cat mai usor.
Am inceput cu Plunder eu , vreau sa termin cu alea 200 de comori.Doar 50 retaliation am reusit deocamdata , dar joc doar de o zi:)Mai am cateva si la alte sectiuni.Oricum cele mai grele sunt bbq , stealth si protectorate...
DanTe23 eu am spus de la inceput si pentru trofee si pentru fun.Ma refer si pentru trofee pentru alea grele , de care specifica IPaul:)
Intru si eu la Uncharted 2 pentru 100%. PSN ID: RazvyLord. In special dupa 8.
caut cel putin 3 oameni pentru boost Assassin s Creed Brotherhood
PSN ID: TheBauBau