am nevoie si eu de rush hour din dirt 2 . cine vrea sa joace cu mine sa ma contacteze
Printable View
am nevoie si eu de rush hour din dirt 2 . cine vrea sa joace cu mine sa ma contacteze
Nu se poate face in private game:)
am si eu nevoie de ajutor la urmatoarele -->
airkill, et tu brute, demo man(poate ne strangem totusi vreo 16 sa umplem squadurile si sal facem mai lejer) - BBC2
spec ops big brother si wetwork + downed but not out - MW2
Blue Ribbon - COD5 WAW (3 oameni cel putin)
PSN hans_landa344
ofer ajutor la RDR GTA si cele de mai sus altele MP nu am momentan
la bbc2 si mw2 te ajut.da`mi un pm cand
As avea si eu nevoie de boosting la little big planet daca ma poate ajuta cineva.
la the dentist trebuie sa astepti sa controleze elicopterul ala mic si apoi mergi la el cu masiana aia da gaurit sau ce e..
acum miam cump si eu bad company 2 daca ne strangem mai multi putem face un pic de boosting :P
Si eu am nevoie de ajutor la mw2 spec ops cateva misiuni
salutare!
am nevoie de ajutor in little big planet pentru booty master si party person
dati-mi add la psn id: rkidon
mersi
Et Tu, Brute si Demolition Man(BFBC2), daca ma poate ajuta cineva as fi foarte bucuros.
ajut eu pe userii care au probleme la LBP si astfel ma ajutati si voi pe mine :)) (you scratch my back , i`ll scratch yours ;) ) . Sa imi dati un PM cu psn id-ul vostru si sa stabilim o ora la care sa jucam :p
robilicious la demolition man,online te pui sniper,urmaresti in care cladire stau inamicii si dai cu mortar strike pe cladirea respectiva.dupa ce ai omorat 20 ai trofeul sau cu c4 mai poti astfel : http://www.youtube.com/watch?v=i8wRptkjDJs&hd=1
joaca careva army of two 40th day? caut un partener pt coop
Cristian Mersi!!!
cu placere robilicious,daca mai ai nevoie de "et tu,brute?" da`mi add pe psn si ne putem ajuta reciproc