yeah i know, sorry. mustrari voiam sa zic:) si chiar le.am simtit, pt ca ii prefer pe helghast. deci imagineaza-ti cat de bine e realizat daca m-a facut sa simt asta. o sa vezi... flame thrower-ul e "wow wtf moment" lol
poze mai pe la pranz :) ;)
Printable View
yeah i know, sorry. mustrari voiam sa zic:) si chiar le.am simtit, pt ca ii prefer pe helghast. deci imagineaza-ti cat de bine e realizat daca m-a facut sa simt asta. o sa vezi... flame thrower-ul e "wow wtf moment" lol
poze mai pe la pranz :) ;)
Si mie tre sa-mi ajunga steel box edition, a fost pus pe data de 24, sper sa ajunga pe luni, wuof cant wait. Las ca pe mine nu ma va musttra nimica, arda-i focu.
i'm a man of my word, poze aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...html#post67753
dute-n p.l.m ca disper pana vine jocul saptamana viitoare:-SS:-S
nu-i dati warn ca il inteleg :)
lasa ca merita asteptarea.
warn luat,dar meritat :)
lasa mane,trece ele toate :P
:(( mie imi vine doar sapt. viitoare de la webpredator :(*
vedeti de oriunde luati jocu cand intrati online sa intrati doar pe europe:) (latency mai bune, ai optiunea de a alege)
PlayStation.com
cand vad asta cu us residents only:wall:
cine se baga la un K2 diseara pe la 22:00 :), am obsevat ca nu merge sa joci mereu online ca te trezesti cu eror 20007 :))
cand vrei sa joci online iti apare eror network 20007 si te da afara , aseara a mers pe la 12 cred ca pana in 12 nu mergea sa te conectezi si acum la fel face nu ma lasa sa ma joc online :(
Hostile, dezvaluie micul tau secret de care ne ziceai acu cateva zile.
Nu ne mai tine pe jar :P
Frate abia astept jocul ! Ce tare este clasa aia Saboteur :x Abia astept noi cu clanul nostru sa ii rupem pe altii ! :D
Sapt. viitoare imi iau KILLZONE 2:D:D:DHmm..numai am rabdare:D
Luni ar trebui sa vina jocurile la Alex, asa ca pregatiti-va de lupta!:rulez:
Ce zapaceala o sa fie... mai ales pt Alex :)) o sa fie pfff.
Am jucat cateva ore online in speranta ca imi voi face un custom la arma favorita si am observat ca nu exista asa ceva , dupa ce ca au bagat niste arme de umplutura in joc cu exceptia la 2-3 arme care sunt bune , si am obsevat ca nu pot sa joc fiecare pt el cum era in cod 4 ,poate o sa bage un patch ceva sa ai mai multe optiuni :)