Good news, prietenul din Olanda care a spus ca ii merge nu a testat defapt, acum mi-a trimis mesaj ca nu-i merge.
La fel inca 2 prieteni , amandoi din UK nici lor nu le merge.
So nothing to worry about.
Good news, prietenul din Olanda care a spus ca ii merge nu a testat defapt, acum mi-a trimis mesaj ca nu-i merge.
La fel inca 2 prieteni , amandoi din UK nici lor nu le merge.
So nothing to worry about.
Dar totusi nu e ciudat faptul ca la PSN eu unul pot da sign in. Problema apare cand accesez PS Store.
Posibil sa fie de la maintenance cum ati spus si voi, eu unul nu ma pricep prea tare la chestiile astea.
Dar ma gandesc, daca era sa fie maintenance, nu trebuia sa fie blocat si acces-ul la PSN ?
Hmmmm PSP Go lansat...nu are umd...si se poate cumpara doar online...hmmm si acum ps store e blocat...geez sherlock...think moraco think :) ...mai mult ca sigur fac update la ps store din cauza la psp go.
Mie nu-mi merge nici PSN nici PSStore.
Si culmea, este primul meu contact cu PS3-ul cumparat chiar astazi :D
Dar stati linistiti nu sunt atat de ghinionist deci sigur nu fac magaria.
Update: A Sony rep tells us that "this maintenance should be completed by 1pm Pacific."
---------- Post added 06-10-2009 at 10:26 PM ----------
adica in jumatate de ora:)
Nici account management nu merge.
EDIT: Am intrat cu VPN USA si nu merge. Deci stati linistiti ca este ceva de la ei. Este picat Store-ul.
EDIT la EDIT: Merge PSN Store acum
Foc de paie pana la urma?
damn m-a tinut in suspans PSN azi
Cred ca pina vom avea si noi,ce au occidentalii...ori nu ne vom mai chema Romania,ori...poate nepotii sau...s.a.m.d
Te rog... inceteaza... cu dezgropatul! ~x(