Star Wars: The Force Unleashed
Acum am terminat primele 3 nivele si sincer ... e chiar cum ma asteptam ... fun. Merge treaba de minune. Sigur ca bug-uri exista si alte multe probleme da cine draq le baga in seama si pe alea. Cand auzi sunetele alea de la svortze te rupi de placere.
Pacat de vocea lu Darth Vader ... nu prea aduce cu originalul.
Eu vi-l recomand.
GAME ON
Star Wars The Force Unleashed
Well, incepe sa devina ca un obicei sa deschid topicuri pentru fiecare joc in aceasta sectiune, dar nu cred ca strica faptul ca fiecare joc primeste topicul sau in aria consolei pe care este jucat(am gasit despre Force Unleashed doar la sectiunile de stiri si videos). In partea de jos a postului puteti viziona cel mai nou video review romanesc al Star Wars The Force Unleashed. Cum am zis si in review, inca putin timp in development pentru finisare si era un joc MULT mai bun. Acum cu DLC-ul care l-au anuntat nici nu stiu ce sa fac, sa il cumpar sau nu(daca se va putea in regiunea noastra desigur), deoarece nu stiu daca as mai putea juca jocul cu noile personaje daca nu se face un tweak la capitolul auto-targeting.
Viddler.com - Star Wars The Force Unleashed Video Review - The Game Cast - Uploaded by TheGameCast@@AMEPARAM@@http://www.viddler.com/player/2560a4b7/@@AMEPARAM@@2560a4b7/