Joaca cineva modul club la fifa 10 ? daca intereseaza pe cineva id PSN : DRAGOS05
Printable View
Joaca cineva modul club la fifa 10 ? daca intereseaza pe cineva id PSN : DRAGOS05
Poti sa contezi pe mine, sper sa ne mai adunam cativa si sa facem un club puternic.
Salut ma alatur si eu in club.
salut, si eu ma alatur , sunt prieten cu johnnRO, id meu de ps3 e: alexmarcu
as juca si eu intr-un club, doar sa-mi dai ghipsul jos :d. ce ziceti infiintam unul? cred ca ni se va alatura si cosminhards. daca e sa facem ceva, sper ca o sa fim putin organizati.
DRAGOS10 si-a gasit echipa, eu sunt in continuare foarte interesat de acest subiect. De 3 zile '' lucrez'' la jucatorul meu , treaba merge incet dar sigur. AndRewp tu cunosti multi jucatori de fifa foarte buni, poti aduna cativa foarte usor.
Salut si eu sunt foarte interesat:)
eu joc intr-un club cu niste spanioli.
daca sunteti din cluj facem si un sintetic daca vrei ;D
ok, am vorbit cu cosmin si a zis ca va face el un club maine. o sa va dau maine mai multe detalii.
am vorbit si cu Andrei si infiintez right away un club pentru toti actualii si viitorii prieteni de pe CG. Dati-mi add pe PSN daca doriti invite.
Gata, l-am facut: se numeste "CG United" si o are ca sigla pe aceasta. Mai multe detalii pe un thread propriu al noii echipe de FIFA CG formate.
Sal nu stiu daca postez bine dar am si eu o mica intrebare. Aseara am luat un ps3 si fifa , am citit pe aici ca unele jocuri se instaleaza ori full ori o parte, cand am bagat fifa mi-a cerut un instal sau update de 34 MB , se mai poate instala ceva? care sa faca loadingul mai mic? ca il folosesc numai online multumesc.
si eu astept de 2 saptamani sami faca rost unu de 2 jocuri fifa abea astept sa intru online,cu ocazia asta vreau sa va intreb daca pot sa intru online cu echipa mea facuta asa cum vreau eu cu transferurile mele ?????
http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif
Sal poti intra doar cu modificarile tactice facute de tine, la 2009 a avut ultimate team, acolo iti faceai echipa pe care o doreai si jucai cu ea , dar in final sa dovedit o porcarie si cred ca nu au scoso.