-
Google Groups PS3 Iasi
Salutare,
Sper sa fi pus la sectiunea corecta anuntul.
Am facut un Google Group pentru proprietarii de PS3 din Iasi, sa ne gasim mai usor, sa facilitam schimburile de jocuri, sa vedem si de ceva multiplayere etc.
Cine e din are PS3 si e din Iasi, rog sa-mi trimita un PM, sa-i dau invite la Group.
Numai bine,
Iulian
-
salut.
si eu sunt din iasi ! invite me
-
-
-
Completare. Cei care sunt din Iasi, sa-mi dea PM cu o adresa de gmail pe care eu sa trimit invite-ul, ca am observat ca functioneaza numai pe conturi de Gmail treaba.
-
Si eu sunt tot din Iasi. La fel e si Reikkoo
-
si eu sunt din iasi si as vrea sa intru in club. id gmail cata4u2001
-
id gmail Zdrutz
da add la inca un iesean :)
-
id gmail reikkoo90 iesean:D
-
ma gandeam la un canal ceva (pe net) in care sa intram si sa vedem si ce s a discutat intre forumistii din iasi (chiar si atunci cand nu am fost logati), sa planificam intalniri la care sa putem face schimb de jocuri si impresii, etc. putem sa ne vedem cel putin acum ca e sezonul rece la o cafenea .... aici ma refer la cei trecuti de adolescenta (eu al 31 :) )
astept pareri in acest sens si eventual locatii de intalnire
Cata
-
eu am 20, in caz ca n'am prea putini ani as fi dispus sa ne vedem pt ce propui tu :)
-
-
Am acelasi username si pe gmail, iesean si eu.
-
frumos, frumos, se strange lumea :)
@ bluecat, cam asta vrea sa rezolve google group-ul. Pentru cati suntem, google groups ar trebui sa rezolve destul de ok nevoia de comunicare.
Am trimis invitatie catre RbloodGamer, pav_Stefan, Zdrutz, bluecat, reikkoo pe conturile de gmail pe care mi le-ati dat.
duallcore, nu am contul tau de gmail, ca sa-ti trimit si tie invite. Daca mi l-ai trimis deja, zi-mi sa caut iar prin mesaje.
Numai bine.
-
dami si mie ca sunt din iasi:)
-
trebuie sa-mi dai un cont de gmail aici sau pe PM, ca sa-ti pot trimite invite.
-
-
tot din iasi
-
-
bre..mai exista? ca eu nu mai primesc mailuri :-s